⚜️12⚜️

43.4K 2.4K 221
                                    

Keyifli okumalar sizleri seviyorum.   

Bölüm Playlist:İLYAS YALÇINTAŞ&BÜŞRA PERİZ-OLMAZSAOLMAZIMSIN 

❄❄❄❄❄   

Demir büyük itirafının ilk ve en önemli iki kelimesini söyledikten sonra karısının yüzündeki tepkileri izlemeye başladı. Bundan sonrası için cesarete ihtiyacı vardı ve ona bu cesareti ancak karısının gözleri verebilirdi. Karısının gözlerindeki şaşkınlık vardı sadece fark edebildiği. Genç kızın göz bebekleri irileşmiş, safirin içine saklanan siyah inci tanesindeki büyüme gözle görülür olmuştu. Dudakları sıkı sıkıya kapalı ve hareketsiz şekilde duruyordu ve nefesini tutmuştu. Demir karısının nefes alamadığını fark ettiğinde onu yavaşça sarstı.

Nefessiz kalan kız ağzını bir anda açınca nefes alışı değişmişti. Hızlı hızlı nefesler alıp verirken az önce kocasının ağzından dökülen iki kelimelik dünyanın en klasik cümlesi kulaklarında çınlıyordu. İtiraf etmişti işte Demir ama kendisi ona ne cevap verecekti şimdi?

İçinde hala eksik bir şeyler varken, kardeşinin ameliyatı geçip sorumluluğu bitmiş olsa bile, evliliği yapmasının nedeni olan sorunu artık olmasa da Demir'e cevap vermek onun için zordu. Kendi içine onca senedir o kadar sağırdı ki kendine biraz daha zaman vermesi gerekiyordu.

"Seni seviyorum dedim Buğlem. Bir tepki vermeyi düşünüyor musun?" diyen adamın sesindeki muzip tını olmasa bundan ürkerdi genç kız. Ancak o hesap sormuyordu, üstüne gitmiyordu. Her zamanki gibi düşünceli ve anlayışlıydı. Bu da aklını karıştıran en önemli detaydı. Bulunduğu kucaktan kalkmadan kocasının yanağına elini koydu. Avuç içlerine batan sakallar hoşuna gitmeye başlamıştı. Belki delirmeye başlamıştı ya da aşık oluyordu... Hangi ihtimal kendisini daha çok korkutuyor bilemedi o an için.

"Ben senden sadece zaman istiyorum Demir. Sana şu an bir şey söyleyemem ama yakında, çok yakında cevabını vereceğim. Şimdi değil daha buna hazır değilim."

Demir tahmin ettiği cevabı almıştı. Buğlem'in beklediği bir zaman, bir durum vardı. O hazır olana dek beklemesi gerekirse beklerdi. Yeter ki karısı onun kollarında olsun onun aşkını kabul etsin. Bin yıl olsa bile beklerdi.

"Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman cevap ver. Yeter ki o cevabı verene kadar benden uzaklaşma." derken güçlü kollarıyla karısının bedenini kendine çevirmişti. Şimdi genç kızın bacakları beline, kolları boynuna sarılı halde bir salıncağın üstünde öpüşüyorlardı. Buğlem dudaklarını yavaşça ayırdı kocasından ve onun gözlerinin içine baktı. O göz bebeklerinde kendini görmek eşsiz bir duyguydu. Sanki evi, yuvası hep o göz bebekleriymiş gibi hissetti bir anda.

"Sevgi mi, aşk mı bilmiyorum ama bir şey var aramızda. Bir çekim, bir elektrik... Sendeki bir şey beni alıkoyuyor. Senden kaçamıyorum, kaçmak istemiyorum. Hayatımdaki en büyük eksikliği kapatıyorsun Demir, bana varlığını, sıcaklığını unuttuğum o güveni hissettiriyorsun. Senin yanındayken kendimi uzun zaman sonra iyi ve güvende hissediyorum." dedi. Bu kadarı bile şimdilik Demir'e yeterdi.

***

Ekvatorun sıcak nemli havası bu tropik adada güneşli ve bunaltıcı bir sabaha günaydın dedirtiyordu. Turkuaz denizin gökyüzü ile birleştiği çizgide görünen yemyeşil ormanların üzerinden sarı, gözleri yakacak kadar parlak ışıklar yollayan güneş görünmüştü. Bembeyaz kumlar, mercan adaları sımsıcaktı. Rüzgarsız, boğucu bir hava vardı o gün.

Demir gözlerini sıcak, en ufak bir esinti olmayan bu havada açtığında yastığına yayılmış saçların kokusu doldu burnuna. Dudakları memnuniyetini sergilemek ister şekilde kıvrıldı ve güzel bir gülümseme bahşetti yeni doğan güne. Yasemin kokusunun üzerine ve kalbine sindiği bir sabaha daha uyanmıştı. Bunun mutluluğu paha biçilemezdi. Bu mutluluk bir ömür sürsün istiyordu. Asla bıkmazdı bundan, eksikliğinden korkardı bir ömür.

ANLAŞMALI GELİN•GELİN SERİSİ 1•Where stories live. Discover now