⚜️22⚜️

24.4K 1.8K 236
                                    

Selamlar canımlar en bi canımlar. Ben geldim beni özlediniz mi? Sizlere ekşınlı ekşınlı ve tatlı bölüm getirdim.

❄️❄️❄️❄️❄️

Demir ve Buğlem salonlarında oturmuş bilgisayardan bebek odası takımlarına bakıyorlardı.

"Erkekler için ne kadar az seçenek var. Kızların yarısı kadar bile yok özel mi yaptırsak acaba?" diyen kocasına kıkırtısını tutamayarak baktı Buğlem.

"Kızımıza seç sen de bir tanem. Nasılsa bizde bu aşk bu tutku varken ben Hürrem gibi her sene doğururum." derken bir saat kadar önceki banyo maceralarına gönderme yapmıştı. Demir'in balayından beri sakladığı bir banyo fantezisi olduğunu uygulamalı olarak öğrenmişti ve doğurduktan sonra kendisi de bu fanteziden bir adet pratik tatbiki talep edecekti. Buğlem'in saçlarını sağ omzunun üzerinden salıp boynunun sol tarafına bir öpücük kondurdu Demir.

"Senin bu yaptığına kocayı kışkırtmak denir ve uyarıyorum hatun yanarsın ateşimde. " dediğinde Buğlem geri kaçmaya çalıştı.

"Çekil kenara Demir başım ağrıyor." dediğinde kahkahaları kapıdaki genç çiftlere de ulaşmıştı.

"Bakın içeri geliyoruz müsait durumda değilseniz toparlanın."

Emir'in alaycı ses tonunu duyduğunda ayağa kalktı Buğlem. İçeri giren dörtlüyle artık kaynaşmışlardı. Melike odasından çıkmak istemiyordu çünkü üniversite sınavına hazırlanıyordu. Buğlem onun yaşadığı tedirginliği anlıyordu. Genç kız açık lisede okurken derslerini pek önemsememiş önceliği diploma almak olmuştu. Şimdiyse üniversite kazanmak ve hukuk okumak istiyordu.

"Melike yok mu?" diyen Cemre'ye gülümseyerek baktı.

"Odasında ders çalışıyor. Bu seneki üniversite sınavına girmek istiyor ve çok çalışması lazım. Hukuk sonuçta kolay kazanılmıyor." dediğinde salondaki koltuklarda oturmuşlardı. Feyza sehpanın üzerinde duran patlamış mısır kasesini kucağına almıştı.

"Sen bu gidişle benden daha çok kilo alırsın Feyza." diyen Buğlem'e gözlerini devirdi genç kadın.

"Alsam da umurunda olacak biri var sanki. Evleneli iki ay olacak neredeyse hala sıfır noktasındayız. Sevgimiz baki ama içimizde kırılmış parçalar birleşmiyor. Bebek yüzünden alelacele oturduk nikah masasına." dediğinde Buğlem kendi nikahını düşündü.

"Biz tanıştıktan iki gün sonra evlendik sonra aşık olduk. Feyza, Samed kolay bir hayat yaşamamış hele o kadının yaptıkları sonra ölümü ve sizin aranızda yarattığı sorunlar elbette çözülür. Bu senin elinde." dediğinde üçü de başlarını yana çevirip iş konuşan adamlara baktılar. Bambaşka masalların farklı prensesleriydi onlar.

❄️❄️❄️❄️❄️

Elindeki silahı doldururken sanki daha önce milyonlarca kişiyi öldürmüş gibi sakindi. Kendini Kurtlar Vadisi Pusuda sanıyordu büyük ihtimalle. Abisinin ve kaybettiklerinin intikamını Akif Demir denen o adamdan alacaktı. Onu değil çok değer verdiği karısını ve barışını oğlunu öldürecek onu ölümden daha beter bir halde bırakacaktı.

"Fatime..." diye bağıran sesi çatıya kadar gelen babasının sesi ile silahını sakladığı yere koydu. Üzerini düzeltip aşağıdaki salona indi. Abisi yaşananlardan sonra tabiri caizse sürgün edilmişti.

"Evleneceğin adam belli oldu. Said Al Menaf." dediğinde yutkundu Fatime. O adamın çocukları hatta torunları bile kendisinden büyüktü.

"O... O neredeyse 70 yaşında baba. Beni onunla mı evlendireceksin. Asla kabul etmem." dediğinde yaşlı adam kızına yaklaştı ve kuvvetli bir tokat attı yanağına.

ANLAŞMALI GELİN•GELİN SERİSİ 1•Where stories live. Discover now