2.

254 5 0
                                    

(Brendon urie ^)
.......................
2 år tidliger.

Jane tilpasse hendes hestehale i venteværelset hos lægen. Hun havde haft maveproblemer med, symptomer som kramper og ikke at kunne holde maden nede. Hun hader lægens kontor, det var lige så koldt. Hun elskede alt, hvad der var varm og indbydende.

en af sygeplejerskerne kaldte på hende lige efter hendes mor var færdig med papirarbejdet.Hun stod op, tilpassede sin t-shirt og gik over til hende. Hendes converse lavet en lyd på flise gulvet.

"Okay, skat, du kan tage en plads." Sagde Sygeplejersken, og gik ud efter hendes ting. Hun tog hendes blodtryk først, og tog noter i hendes papir.

"Så du har haft kramper og kaster op en masse for nylig?" Spurgte hun, og kiggede på det som Janes mor skrev ned.

"Ja, det er svært for mig at spise og holde min mad ned af en eller anden grund." Jane trak på skuldrene.

"Er du på medicin?" Spurgte hun, og løfter hendes tynde øjenbryn.

"Kun Tylenol for smerten, men det er det." fortalte Jane hende.

hun scannet papirerne igen, idet blodtrykket manchet ud af hendes arm. "Okay, Dr. Archibald vil se dig i et par minutter."

hun gik i det hun sagde det, og Jane sad bare akavet på papiret-dækket briks. Hun bed nervøst hendes negle på grund af nervøsitet. Hun håbede bare på at der ikke var noget galt med hende.

i et minut efter blev døren åbnet og der var en uvant mand i hvid kittel, der gik inde af døren. Hun havde aldrig set ham før, han havde mørkebrunt hår, der blev fejet af panden, tykke øjenbryn og lyserøde læber. Hendes kinder blev røde, da hun så, at han var fantastisk, hvem var han??.

"Du er ikke Dr. Archibald." Sagde Jane nervøst og stirrede på ham. Han så op på hende, med et smil som dannede på hans læber.

"Åh, jeg afløser for ham." Løj Han langsomt, "Han er... syg."

hun så på navneskilt, han var iført, der havde Dr. Clarence Archibald navn. "Så hvad er dit navn?"

Han standsede et øjeblik, "Uh ... Dr. Wilson."

"Okay, Jane, jeg har brug for at du ligger dig ned." Sagde Han langsomt, og ser rundt i lokalet et øjeblik. Han vendte derefter tilbage til Jane og iagttog hende, mens hun langsomt vendte sig om og lænte sig tilbage på den kolde briks.

"Så .. Maveproblemer siger du." Sagde han, kommer over til hende og anbringe sin hånd på hendes mave.

"Ja." Svarede Hun, og ser hans hænder.

han trak hendes skjorte op, og anbringer sin hånd på hendes nøgne hud, hans ringe var kolde, på hendes mave. Hun svor, at hun så ham slikke hans læber, men antog bare at hendes øjne spillede tricks med hende.

"Har du nogensinde haft sex?" spurgte Han lige ud, følte hende på maven. Den eneste grund Jane antages, at han vidste, hvad han gjorde, Han virkede lidt usikker for en læge, måske har det været en lang dag.

Hun var nær kløjes i sit spyt, "Undskyld mig?"

Dr. Wilson lo, og rystede på hovedet. "Er du en jomfru, Jane?"

Hun lukke sine øjne, i et øjeblik. "ja."

"perfekt." mumle Dr. Wilson under hans åndedrag.

"Hvad?" Spurgte hun, hun var ikke sikker på, om hun hørte ham korrekt.

"Intet." Han trykkede ned på hendes maven. "gør det ondt?"

"Nej." Svarede hun . "Er det ikke meningen at du skal bære handsker?"

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now