9.

132 5 0
                                    

Nogle gange siger folk, at når en pige ændrer hendes hårfarve, er der en del af hendes personlighed der ændres også. Eller sådan noget. Brendon vidste dette, da han fik Jane til at ændre hendes hårfarve til pink på salonen. Hun havde set et billede i et blad med en pige med pink hår og straks bad hun Brendon om at tag hende med. Han over holdte sin aftale, i et håb om at hendes skøre valg af hårfarve ville bringe den lille smule skørhed frem som han vidste hun havde i sig.

Hun var næsten ikke til at styrer af glæde da de gik ind i frisørsalon, Brendon smilede til hendes begejstring. Hun løb hen og satte i den nærmeste stol efter Brendon talte til kvinden på italiensk, som hendes oversætter.

"Jane, damen ønsker at vide, hvad skyggen af pink, du ønsker i dit hår." sagde Brendon, mens kvinden børstet Janes uglet blonde krøller gennem.

"Jeg kan ikke beslutte mig om det skal være pastel pink eller hot pink..." sukkede Jane, og fugtede hendes læber. Brendon oversatte hvad Jane sagde til kvinden, som svarede hurtigt, med et bredt smil på hendes ansigt.

"Hun siger, hvorfor ikke have pastel pink på toppen og hot pink i bunden." oversatte han, og anbringer sin hånd på Janes skulder og kører fingrene langs hendes hud.

Jane nikkede. "Ja, lad os gør det."

Brendon fortalte kvinden, hvad hun ønskede og derefter satte sig bag hende, bare for at se hende begynde at anvende den lyserøde farve. Hun behøvede ikke blegemiddel siden Janes hår var allerede en lys blond. Det tog omkring en time for vask og styling, og Janes hår var færdig. Det var lige som hun forestillede sig, en lyserød i toppen, der smukt skiftet ind i en lysere pink i bunden. Hun kunne ikke stoppe med at smile, hun havde altid ønsket at farve sit hår, men hendes mor ville aldrig lade hende. det behøvede hun ikke at bekymrer sig om nu.

"Du ser smuk, mi amore." hviskede Brendon i hendes øre, og trykker et kys på hendes kind. Hun rødmede, hendes kinder blev næsten samme farve som hendes lyse hår.

"Tak." Svarede hun, smilende og stirrede på hendes hår i spejlet.

"Sig tak til den dejlig dame, der gjorde det, Jane. Sig Grazie." Fortalte Brendon hende, mens han hjælper hende op fra stolen.

"Grazie." Svarede Jane smilende til stylisten, da hun førte dem til hen til, hvor de skulle betale.

"Prego". svarede Den italienske kvinde og vendte sig om til Brendon for at sige noget andet til ham, som Jane ikke kunne forstå. Brendon betalte og førte Jane ud af salonen.

"Jeg føler, at jeg burde få nyt tøj der matche mit hår." sagde Jane, og glider hendes hånd i Brendon's, som de gik hen bil.

"Hvorfor ikke? Der er en butik dernede, som du måske kan lig." tilbød Brendon, klemte hendes hånd.

"Du behøver ikke at ..." Jane begrundet, og førte hendes nyfarvet hår bag hendes øre.

"Nej, kom nu. Du har næsten ikke noget tøj." sagde han, og førte hende ned ad gaden til den store butik.

Jane kiggede rundt i butikken for noget pink. Hun fandt trøjer, nederdele og hatte. Hun havde altid elsket pink, men hun var bange for, hvad folk ville tænke, hvis hun bar det. Brendon gjorde noget ved hende som gjorde at hun kunne gøre det. Og han støttede hendes nye valg i påklædning, han vidste, at hun var ved at miste usikkerhed hvad andre, syntes om hende og lige så langsomt var hun ved at blive hans perfekte partner.

Brendon mistede Jane af syne i butikken, da hun gik på hendes shopping krigsstien. han havde fortalt hende at hun kunne få alt det tøj hun ville have. Han fandt hende stående i midten af butikken og stirrede op på en mannequin, der havde et tylskørt i pink på, et sæt tøj, der mindede hende om en ballerina.

"kan du lide det?" Spurgte Brendon, og griner som hun stirrede mannequin.

Jane rødmede og kiggede ned, "Jeg altid ønskede mig at være en ballerina, da jeg var lille pige, havde jeg denne bog, der havde en masse berømte ballerinaer og den viste mig alle de positioner og små dansetrin. Det mindede bare mig om det. Men jeg kunne ikke bære noget lignende nu, jeg ville se latterligt ud. "

Brendon smilede, bevæger sig bag hende og tog armene om hendes talje. "Jeg tror, du ville se smuk ud, fordi det er noget, du ønsker at bære."

Jane rystede på hovedet, "Nah, så meget ønsker jeg mig det ikke Jeg tror, jeg har nok tøj nu."

endelig gik de til kassen og Jane kom ud af butikken med armene fulde af poser af alle de ting, Brendon havde købt til hende. Brendon insisterede på at bærer det for hende, men hun rystede på hovedet hver gang, hun ønsker selv at holde det, indtil de kom hjem.

"Okay, Jane, jeg tror du har brug for en lur." Sagde Brendon , og fører Jane hen til sengen på hendes værelse. Han satte sig for enden, da hun var kravlede op og trak dynen op til hendes bryst.

"Tak, Brendon." Sagde hun da Brendon begyndte at putte hende, og hendes øjenlåg blev tunge.

"Du behøver ikke at sige det hver gang, engang er nok." Sagde han,og læner sig ned for at give hende et Kys på panden.

"Nu, få noget hvile." Sagde han, og rejste sig og slukket lyset. Jane vendte sig om på siden, og lukker øjnene hun trængte virkelig til et hvil.

***

Jane vågnede sent om natten til lyden af bruseren fra badeværelset. Hun gned sine trætte øjne,satte sig op og tændte lampen på hendes natbord på. Hun vidste Brendon var i bad,og hoppede hurtigt ud af sengen, og trippede ind på hans værelse. Hun kravlede ind i hans seng,ventede på ham at komme ud.

Hun krammede sine knæ til brystet, da hun hørte vandet slukke og derefter Brendon gik rundt på badeværelset. Hun bed sin underlæbe, grinte lidt, da hun vidste, at han var nøgen bag døren, der adskilte dem. Hun udstødte et åndedrag, da hun ikke vidste, hvad hun havde tænkt på da han trådte ind i soveværelset, kun iklædt et håndklæde svøbt lavt om hans hofter. Janes øjne udvidet sig på hans tonet krop, og dråber af vand der falder fra hans våde hår og ned langs han muskler, ned til det sted, hvor håndklædet hang løst på hans hofter.

"Jane? Jeg puttede dig for et par timer siden." Sagde han, og gik tættere på hende, mens hun sad oven på hans seng. Hun stirrede på ham med forvirrede øjne.

"J-Jeg hørte dig i bruseren." Sagde hun, at rydde hendes hals.

"Og?" spurgte han, stående for enden af sengen. Jane kravlede på alle fire hen til ham og trykke hurtig sine læber imod hans. Brendon smilede og lagde en hånd på bagsiden af hendes hoved, og hendes hænder kører igennem hans våde hår

"Nå, Jane, hvad sker der?" Han lo, da hun greb hans bicep, og trak ham til ned sengen, så han nu knælede over hende.

"Intet." Sagde hun uskyldigt og stirrede op på ham.

"Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro du prøvede at forføre mig ..." sagde Brendon mistænkeligt, hævet et øjenbryn..

Jane smilede. "virker det."

"Baby ... Du ønsker ikke at have sex med mig." sagde han med et suk og rystede på hovedet langsomt. Hans hår faldt ned foran hans øjne imens han stadigvæk knælede sig over hendes krop.

"Hvordan kan du vide?" Svarede Jane.

"Ingen søde lille pige som dig ville ikke gøre det. Jeg har en tendens til at blive lidt vild nogen gange, og jeg har holdt det tilbage så længe. Du ville ikke have mig til at frigive alt den frustration på dig, ville du?" Spurgte han retorisk, og vippede hovedet til siden.

"Hvad ville der ske?" Spurgte Jane, hendes øjne lyste af nysgerrighed.

"Jeg ville drille dig indtil din stemme skælver og beder mig om at stoppe..." begyndte han og hans stemme blev lav som han bevægede læberne tættere og tættere på hendes ansigt.

"Og så?"

"Og så ville jeg ødelægge denne søde jomfru krop af dit. og det kunne du ikke tænke dig, kunne du det?"

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now