18.

183 3 0
                                    

ADVARSEL: Dette afsnit er på ejet ansvar :) og hvis du ikke kan lig at læse sådan noget her, skal du ikke læse mere, for det her er kun starten af det. der vil komme meget mere i nu. har Sarah fortalt.

--------------------------------------

At være ignoreret var ikke noget, der var godt for Jane. Hun trivedes bedst med opmærksomhed og kærlighed, og hun blev utålmodig, når det ikke blev givet til hende. Men mændene omkring hende, f.eks. Brendon, havde ting at gøre som arbejde. Jane forstod ikke hvorfor Brendon havde så meget arbejde at gøre, så hun forsøgte alt for at (ikke så) stjæle hans opmærksomhed væk.

"Jeg har allerede brækkede alle dine fingre, besvare mit spørgsmål eller jeg tror jeg bliver nødt til at starte på dine arme." truet Brendon fra det andet rum. De i en anden mands enorme hus, fordi tilsyneladende han havde aftalt at arbejde med Brendon,men skjulte et bestemt stykke information fra ham, så til gengæld begyndte Brendon torture ham på hans soveværelse gulv.

Jane sukkede af kedsomhed, vimse rundt i lokalet og nynne en melodi fra Askepot. Hun stirrede på Brendon s spændte muskler som han sparket i mandens ribben og spyttede flere trusler på ham. Hun rødmede for hans voldelige handlinger og rettede hendes tyl nederdel omkring hendes talje,tog hendes farvet lip gloss fra hendes pung og smurte det på langsomt.

"Er du næsten færdig?" sukkede Jane, og rykker tættere på Brendon.

Han kiggede over til Jane for et øjeblik. "Jane, skat, tålmodighed er en dyd."

Jane sukkede højlydt og gik rundt i lokalet igen, da Brendon truede manden noget mere og brækkede begge hans arme i tre forskellige vinkler. Jane gjorde snurrer rundt i lokalet, praktiserende nogle af de ballet hop hun havde set i bogen. Lyden af knogler der revner og blod der sprøjter skulle have generet hende, hvis det ikke var for at jane hørte musik hele tiden der spiller i hendes hoved.

Voksende utålmodig igen, Jane forsøgte hoppede op på skrivebordet i rummet, overfor Bredon. Hun tog endnu mere lip gloss,mens hun svingede hendes ben.

Brendon gloede på hende, men han var ikke interesseret i at tage hende på nogle fremmede seng. "Jane, jeg ved hvad du gør, og du ikke ved, hvad det kan ske."

Jane tabte ved et "uheld" sin pung på jorden ved siden af Brendon da han truede manden igen. Hun battede med hendes øjenvipper, og bøjet sig langsomt for at hente den. Men sekunder senere blev hun trukket tilbage af nogle stærke arme og kastet op over Brendon's skulder. Hun fniste og klappede hans ryg let, da han bar hende ind i et andet rum.

"Brendon, hvad laver du?" spurgte Hun ,med et Fedtmule smil på hendes ansigt, da han endelig satte hende ned på jorden, men stadig holdt hende ved hendes talje.

"Hvad er det, du ønsker fra mig, Jane?" spurgte Brendon,og krydser sine arme og venter på nogle latterlige anmodninger.

Jane smilede,. "Kun din opmærksomhed, selvfølgelig."

"Kan du ikke vente bare lidt længere, Jane. Og ikke drille mig, mens du gør det?" spurgte Han hende, men hun rette sin nederdel, der var blevet hevet lidt for højt op for hans skyld.

Jane klaskede på Brendon bryst og sukkede dramatisk. "Nå, jeg tror jeg bare nødt til at underholde mig selv så."

"Hva-Hvad ville du gøre?" spurgte Brendon , og ser på hende forsigtigt.

"Jeg ved det ikke, da du har travlt, kunne jeg bare ringe efter Dallon og sige at han skal samle mig op. Jeg er sikker på, vi kunne have masser af sjov sammen." hånede Jane ham, med et drilagtig smørret grin på hendes ansigt.

"Okay, kom " brummede Brendon irriteret, idet han tog fat ved hendes håndled og træk hende ud af lokalet.

"Hvor er vi på vej hen?" spurgte Hun, mens hun kæmper for at holde trit med hans lange skridt.

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now