8.

155 3 0
                                    

Nogle uger senere og havde Brendon svøbt Jane omkring hans finger. Hun vidste ikke, hvorfor eller hvordan eller hvad han lavede ved hende, men det skete bare så pludseligt, at hun ikke engang kunne tænke at forsøge at kontrollere det. Han eje hende. Hun følte sig ensom, når han forlod hende , glad, når han kom tilbage, og alt hun ønskede, var at han ville holde om hende.

"Kan jeg komme med dig.. pleeeaaase?" spurgte Jane, svingede benene ud fra køkkenbordet . Hun så på ham, da han lænede sig mod skabet over hende.

Brendon gemte sin pistol i hans bælte, smilede til hende. "Jane, skat, det er farligt. Når du blevet meget bedre med dine kaste knive, men du er ikke klar endnu."

"Du vil beskytte mig, vil du ikke?" Jane argumenterede.

"Selvfølgelig, Jane, men det vil være lettere for mig, hvis jeg ikke behøver." sagde han, og placere hans hænder på hendes lår.

"Jeg ønsker at se, hvad du gør, Brendon."sagde Jane, og surmuler på den barnlige måde hvor hun skubber sin underlæbe ud. Brendon bragt en barnlig side frem i Jane, hun havde ingen anelse om hvorfor men måske den måde Brendon regeret på det.

Brendon tog sin hånd ned i baglommen, og trak et hjerteformede slikkepind op og viftede den foran hendes ansigt. " vil du glemme det nu??" Spurgte Brendon

Jane indsnævret sine øjne på ham, og snappede efter en slikkepind og åbnede den, og placerede den i hendes mund. "Tag mig med dig eller jeg øver på mine knive, og jeg skyder med dine pistoler mens jeg er helt alene hjemme."

Brendon løftede sine øjenbryn, greb fat i hendes håndled og trak hendes hånd væk,så slikkerpind forlod hendes mund. Hun stirrede op på ham, og langsomt lænede han sig frem og gav hende et hurtig kys. Han smilede til smagen af kirsebær slik på hans læber, og strøg hendes kind let.

"Du skal gøre alt hvad jeg siger, okay?" fortalte Han hende strengt, og så hende dybt i øjne.

"Ja Hr." Sagde hun, og hopper af spændning. Han smilede og vendte rundt, snuppede en lille kniv fra sin taske og rakte den til hende.

"bær denne på dig, og brug den hvis du nogensinde, føler at du er i fare." sagde han, rakte Jane kniven. Hun smilede, foldede bladet ned og gemte den i hendes jeans lomme.

"Du vil ikke fortryde det." Hun smilede, hoppede ned fra køkkenbordet og klappede hans bryst. Brendon sukkede, og førte hende ud til bilen.

Brendon kørte til et gammelt lager bygning. Jane blev nervøs, og havde været blevet hjemme blev en mere tiltalende idé for hende . Men der var ingen vej tilbage. Jane holdt Brendons hånd stramt som han førte hende ind, hele hendes krop spændte.

"Lad ikke disse mænd skræmme dig, Jane. De alle er kujoner." Sagde Brendon strengt, "Og bliv tæt ved mig."

Brendon førte Jane ind i et stort rum, hvor fire andre mænd stod og tilsyneladende ventede på dem. To var amerikanske, og de to andre var italiener, alle var iført pressede jakkesæt og blanke sko. De var meget ældre end Brendon, men som ikke synes at skræmme ham en smule, men de virkede mere skræmt af ham.

"Nå, hvad har vi her?" Sagde En af mændene bemærket og grinede da han så Jane gå ved Brendon side. Hun følte sig frygtelig lille ved siden af dem alle.

"Sig noget til hende, og jeg vil skære struben over på dig. Vi er her for at gøre forretninger, gentleman."sagde Brendon truende. Jane gravet fingerspidserne ind i hans arm af nervøsitet,hun var ikke vant til at se denne vrede side af ham. Hun havde aldrig set ham dræbe nogen.

De begyndte alle at tale på italiensk, og Jane kunne ikke afgøre, om det var at holde det fra hende eller at de oversatte det til de italienske mænd. Hun lytter til dem mens de snakker og forsøger at se deres kropssprog efter spor, og det lød ikke godt. Sommetider bandede Brendon og hævede sin stemme, han skubber Jane bag sig for at beskytte hende. De andre mænd blev afgjort bange for ham, og træk sig tilbage, når han blev vred og så ud til at de respekterede ham.

to der leger med ilden.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن