12.

116 3 0
                                    

Jane vågnede til lyden af en stille snak. Hun kunne næsten ikke åbne øjne, men hun tvang dem til det, vel vidende hun ikke var hjemme. Hun sad oprejst i en stol, og en af hendes hænder spændt fast med håndjern på den ene side af stolen.

"Princess er vågen." Hun hørte en sagte tale, hun genkendte det som den sidste stemme, hun havde hørt. Manden, der tog hende fra Brendon.

Jane blinkede og prøvede at få klaret sine tanker. Hun syntes at være i et privat jet, med omkring seks mennesker sidder omkring hende. De ville alle se hende omhyggeligt, som om de ventede på at hun skulle eksplodere. Det eneste ansigt hun genkendte var det smukke af dem, og det tilhørte den mand, der fangede hende. Han stirrede bare på hende dybt under vagt af hver bevægelse.

"Miss Edwards du er sammen F.B.I lige nu. Jeg er agent Gideon, vi kommer for at beskytte dig." En ældre mand talte og, lænede sig frem, mens han talte til hende.

"Jeg behøver ikke at blive beskyttet fra noget, tage mig tilbage." bad Hun , og hendes bryst vuggede op og ned, som hun voksede ængstelig.

"Det lader til, at hun er i benægtelse, mulig hjernevask." talt En anden mand . Han var meget yngre, med lysebrunt hår og brune hvalpe hunde øjne som matchede hans trøje.

"Jeg er ikke blevet hjernevasket." sagde Jane og rynker hendes øjenbryn imod ham. Han smilede bare nervøst, og prøvede at undgå øjenkontakt.

Jane vendte sig mod manden, der tog hende. "Du, hvorfor tog du mig væk fra ham?"

"Det er mit job, prinsesse, jeg tager ofrene fra de onde og så jeg dræber de onde. Ingen begrundelse nødvendige." svarede Han koldt. Jane hadede ham, hun ville dræbe ham, hvis hun havde sine knive.

Jane rykket hårdt i håndjernen, og overraskende så alle som der iagttog hende endnu mere omhyggeligt. "Du kan ikke dræbe ham! I må ikke dræbe ham, plz."

Manden kiggede over til de andre mennesker, som holdte en lydløst kommunikation med dem. Hans opmærksomhed vendte tilbage til Jane.

"Jane, lad mig lige få en lille snak med dig." sagde Han stille, og tog nøglen op af lommen og låste hendes håndjern op. Jane prøvede at rejse sig men faldt i mod ham da hendes ben var følelsesløse. Men manden fangede hende ved hendes talje ubesværet, hjalp hende hen på sædet igen. Han satte sig ved siden af hende.

"Sig mig, hvem du er først." sagde Jane, og masserer hendes dunkende hoved.

"Jeg er Jay, lejemorder for F.B.I og jeg har holdt øje med dig og din kæreste i en uge nu." fortalte Han hende i en stille stemme.

"Hvorfor har du så ikke dræbt ham i første omgang, du havde et klar skud igennem vinduet." spurgte Jane og indsnævrede øjnene på ham.

"De vil have ham i live, så de kan afhøre ham og finde ud af alle hans hemmeligheder.Jeg kunne ikke fange ham i live, men jeg kunne fange hans lille prinsesse. Så nu er vi bare nødt til at vente på at han kommer til os. " forklarede Han Jane.

Jane smilede, og ryster på hovedet, da hun indså deres plan. "og Det er det? Brendon er smartere end alle jer kombineret tilsammen, han vil se lige igennem det."

Jay sukkede,og kiggede på Jane og tog fat ved hendes underarm og tage hende tilbage til et det andet rum. "Okay, det var det for vores lille snak."

Jane satte sig på en af de større stole og Jay stod ved siden af, undersøgte hende omhyggeligt som hun bragte sine knæ til hendes bryst og tænkte på en måde at kunne dræbe dem alle.

"Jeg tror, mens vi venter bør hun få hjælp, min kone er børnepsykolog og jeg tror det ville være nyttigt for hende at få terapi."sagde Den yngre mand, som stadig prøvede at undgå Jane.

"Jeg har ikke brug for terapi." sagde Jane fnysende og sendte ham et døds blik, der naturligvis gjorde ham mere nervøs.

"god ide Charlse, men mener du ikke, at hun har brug for en voksen terapeut?" spurgte En kvinde med mørkt hår

Charles rystede på hovedet. "Hun synes at have tilpasset en barnlig opførsel, i hvert fald fra hendes hjernevask situation. Det ville være bedre for hende at have en terapeut der har med børn at gøre."

"Nå, nu, at vi faktisk har hende,vil hun få brug for et sikkert sted at bo. Vi kan ikke lade hende gå hjem der vil hun være for et let mål. Nogen idéer?"spurgte Gideon , og ser rundt på de andre medlemmer af holdet som han ventede på at en af dem skulle foreslå noget. men Alle så lige ned på deres sko, som om de ikke ønskede at arbejde frivilligt.

"Jeg tror, du bare nødt til at tage mig tilbage."sagde Jane, fra sin stol.

"Mig." sagde Jay, og stirrede på Jane. "Hun kan bo hos mig. Det er den sikre løsning."

Resten af holdet blev overrasket over hans offer, men Jay holdt et fast udtryk, i hans øjne væk fra Jane. Jane forblev tavs i resten af flyvningen, hun lukker øjnene og vrider sin hjerne for at finde en måde at hun kunne komme tilbage til Brendon. Hun spekulerede på, hvad han gør lige nu, han ved med sikkerhed, at hun var væk, men hvordan reagerede han?

Brendon Urie P.O.V

da han hørte lyden af vinduet knuste satte hani sprint tilbage i retning af hans soveværelse. Men han var kom for sent, Jane var væk. Han gad ikke at kigge rundt for at se om hun stadig var der, han vidste det. Han brød ud i et raseri, og væltede bogreoler og slog et hul i væggen. Han tog sin pistol frem og skød omkring sig i hele huset, indtil alle hans kugler var væk, og så besluttede han sig for at tænke over tingene. Først troede han, at hun var gået af sig selv, men han vidste, at hun ikke ville forlade ham, han vidste, at han havde hende svøbt omkring hans finger. Hun er blevet taget fra ham, men af hvem? Brendon havde så mange fjender, men hvem forsøgte at ville tage Jane fra ham. Han havde brug for en plan.

Han ringet til Dallon og fortalte ham at han skulle komme over. Brendon kan ikke klare det alene, og han havde brug for nogen til at holde ham fra at dræbe enhver mistænkt.

"Så hvad er der skete med Jane?" spurgte Dallon, og ser Brendon med nervøse øjne, som om han var ved at eksplodere og udslette alt.

Brendon hældte sig sin tredje glas bourbon. "Hun blev taget, ud af vinduet. Og jeg har brug for at vide, hvem det er så jeg kan jage dem og dræbe dem langsomt."

"Politiet." sagde Dallon ,og rynket på bryne.

"Hvad?" svarede Brendon og holder fast sit glas.

"Politiet, eller F.B.I,de har været efter dig i mange år, og plus de leder formentlig stadig efter Jane." forklaret Dallon .

"Og hvis de tager Jane væk fra mig, så har de en grund til at jeg kommer til dem. det ved du, Dallon, nogle gange har jeg ondt af sådanne utrolig ukloge mennesker. Hvordan overlever de selv ?" lo Brendon bittert .

Dallon stirrede på Brendon s forrykte udtryk, "Men, du har da ikke tænkte at tage efter dem og redde Jane?"

Brendon rejste sig op, og tog sin læderjakke på. "Selvfølgelig vil jeg det, men vil de få mig? Fuck nej."  

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now