6.

196 5 0
                                    

Jane vågnet ikke lige frem op til det mest rareste denne morgen. Hun følte solen på hendes ansigt og en forfærdelig lyd af metal klikke og hun gned sine øjne. Der var et  øjeblik af lyksalighed, da hun havde glemt et øjeblik, hvor hun var, og så huskede hun det og sukkede bybt.

Jane åbnede øjnene og satte sig brat, da hun så Brendon sidder ved en stol for enden af sengen. Han sad med benene spredt, og med en semi automatisk pistol, og en cigaret mellem tænderne. Jane bakkede op indtil hun ramte hovedgærde, hun tiltrakte Brendon opmærksomhed. Han smilede, og  satte pistolen på plads i hans bælte, og tog et hiv af cigaretten og udåndede en tåge i mod hende men han blinkede til hende.

"Shit, jeg troede, du aldrig ville vågne op. Du sover ligesom et djævle barn." Strålede han. Jane trak sine knæ op til hendes bryst. Hun havde en forfærdelig drøm om ham i går aftes, hun kunne ikke huske alle detaljer, men det havde noget at gøre med deres køre tur til huset. Han prøvede at dræbe hende, men det endte med noget endnu værre: et kys.

Jane svarede ikke, og Brendon simpelthen smilte bredere. "Vi er stille. I see. Havde du en god drøm?"

Janes øjne udvidet sig. Kunne  han mon læse hendes tanker. "N-Nej."

Brendon nynnede et svar imens han slukkede cigaretten i askebægeret. "Hmm det tror jeg ikke på, siden du Hulkede mit navn i søvne."

Jane gispede, og tog en hånd op til hendes mund. "Hvor-hvad? Hvordan ved du det?"

Brendon tændte en smøg til og blæste en røgring imod Jane, "Jeg var her, da du sov, for at sikre mig , at du ikke skulle være en fræk lille pige igen og løbe fra mig. Du lavede små lyde, så jeg straks løb over til din side... "

Brendon satte sin cigaret i mellem tænderne, rejste sig op og gik hen til hendes side. Han sad ved siden af hende på sengen.

Han tog sin frie hånd op til hendes ansigt, mens den anden tog fat cigaretten og tog den ud af munden. "Jeg rørte ved dit ansigt som dette, og spurgte dig, hvad er der galt skat?"

Hans stemme havde sænket sig til en hæs hvisken, og mens hans øjne kiggede på hendes læber, da han lænede sig ind hende. "Og du åbnede munden og sagde mit navn i den sødeste jamre ..."

Nu var hans mund så tæt på, at hun kunne mærke hans røget ånde viftede over hendes læber. Hun havde aldrig smagt en cigaret før, og hun troede måske hun kunne smage den hvis han kyssede hende.

Han bevægede læberne ned til hendes hals, hans hånd hvilede på hendes talje, "Og jeg holdt dig så tæt som jeg kunne, og så blev du... tavs."

Hun følte hans læber mod hendes hals, inden han trak sig tilbage og satte sin cigaret mellem hans buttet læber igen, og gik væk hende. Jane lænede sig frem som en idiot, forventede et kys, men kun for at få et ansigt fuld af luft. Hun spillede det ud ved at læne sig tilbage, strakte nakken og ser Brendon der sad ved siden af hende, med et smil på hans læber.

Han slikkede hans læber, slukkede sin færdige cigaret i askebægeret. "Men, nok om det. Vi kommer til at lave noget træning i dag."

Jane følte sig ensom allerede uden hans varme krop, da han forlod sengen, gik til den modsatte side af lokalet for at få fat i noget. Pludselig blev der noget beklædning slynget over mod hende. Hun forsøgte at fange dem, men endte med bare at lade dem ramme hende i ansigtet.

"Nå dine reflekser stinker , så dem bliver vi nød til at arbejde på." sagde Han, og satte sig tilbage i sin stol.

"Hvad er dette?" spurgte Hun, og  undersøgte tøjet . De syntes at være samme bukser, sports-bh og jakke hun var iført under hendes løb. Men nu var hun i Brendon bløde tee shirt.

"Jeg gik ud og handlede i mens du stadig sov. Jeg har købt dig noget nyt tøj til at bære, da jeg ikke tror, du vil være i min tee shirt for evigt. Selvom jeg ikke har noget imod det." Han trak på skuldrene og sendte hende et kys.

"Kan jeg tage et bad først?" spurgte hun , og hopper ud af sengen med tøj i hånden.

"Selvfølgelig. Og du ved, brusere kan få  en til at føle sig ensom til tider. Jeg kunne gå med dig, bare i tilfælde af du har brug for hjælp med at nå de steder som du ikke selv kan nå." sagde han, og greb hans pistol igen og placere en kugle i mellem tænderne, da han tog det fra hinanden.

"Jeg tror jeg klar mig, tak." sagde hun.

Han  puttede kuglen ind i pistolen, "Ned af gangen, anden dør til venstre. Og du skal ikke tænke på at forsøge at stikke af, for hvis du gør det igen vil jeg ikke være i stand til at lade dig tag et brusebad uden mine øjne er på du."

Jane overøst så hurtigt som muligt, en del af hende var bange for, at Brendon ville komme indtil hende. Heldigvis gjorde han ikke. Jane tørret alt vandet væk på hendes hud og tog tøjet på, han havde købt til hende. Hun sukkede han havde set hendes blonde undertøj, men heldigvis en sports-bh var inkluderet. Hun regnede med at  han havde god smag for en fyr som ham, tøjet var sort så han havde ikke behøvet at bekymre sig om at matche, men det passer okay. Hun lynede op i den grå jakke, han havde givet hende. Hun tørrede hendes hår en gang mere, men er ikke særlig  begejstret over  at hendes trofaste fladjern ikke var kommet med, det ville holde hendes uregerlige blonde krøller i skak.

Jane hjerte slå hurtiger, da hun i tavshed gik gennem huset, ikke høre nogen tegn på Brendon. Hun havde bemærket, at han konstant mumlede for sig selv, som hun ikke vidste, hvad eller hvorfor. Hun tog det som en del af hans vanvid, men det gjorde det ikke mindre uhyggelig.

"Jeg tror, jeg gjorde et temmelig godt stykke arbejde." Jane gispede ved hans dybe stemme bag hende. Hun hoppede og vendte rundt for at løbe, men lød direkte ind i hans hårde bryst i stedet. Han lo, mens han tygger et stykke minty tyggegummi.

"D-Du skæmte mig." sagde Hun, og skubber hans arme væk.

Brendon rettede på den sort taske på hans skulder, "Jeg har tendens til at skræmme dig en del, Pumpkin. Er jeg skræmmende for dig?"

"I betragtning af, at du medbringer en pose fuld af våben, du kan bruge til at dræbe mig, ja." sagde Hun usikkert.

Brendan rystede på hovedet, klemte hendes kind. "Du er sød. Kom med mig."

Brendon førte hende ned ad en trappe til hvad syntes at være en kælder. Det var utætte og mørke, og Jane var glad, da Brendon tændt lys. Det var dybest set tom, med klinkegulv og grå vægge, der gjorde rummet synes endnu koldere.

Brendon stillede tasken fra sig, og pakkede ud. "Nu kan jeg allerede fortælle du ikke er en pistol pige. Men før jeg kan få dig til at bruge knive, er du nødt til at lære et par grundlæggende forsvars teknikker."

Brendon vinkede for at får hende til at følge med men Jane havde en ny idé. Hun dykkede efter pistolen der lå på toppen af bunken af våben, greb den i hænderne og dreje rundt for at pege på Brendon. Hun fik kun lige nået at vende sig om halvvejs før pistolen blev slynget ud af hendes hænder. Brendon tog et  hurtigt greb hendes håndled og skubbede hende op til væggen, og  holdte hende der med sin krop, indtil Jane næppe kunne flytte på sig

Han sænkede sine læber til hendes øre. "Har du allerede glemt, hvem der bestemmer,?"

Jane spidsede læberne og svarede ikke, men stirrede op på ham i frygt.

"Sig mig. Hvem er det der bestemmer?" Spurgte han hende forventningsfuldt, og skubber hans hans hofter længere ind imod hendes.

Jane gav op og lukkede øjnene et øjeblik. "Du gør"

"Tror du det gør mig glad ved at bryde mine regler, Jane? Jeg har været så over bærende med dig, skat, men du insisterer på at være sådan en fræk lille pige. Hvad tror du Daddy gør med sine frække små piger?" spurgte Han,  og lagde hovedet til siden. Hans øjne var mørke, da hun så på ham, noget var anderledes. Jane rystede, og hjertet pumpende vildt i hendes bryst. Der var noget ved ham der gjorde hende varm når han kaldte sig Daddy

"Brendon-"

Brendon rystede på hovedet. "Nej skat, det er ikke hvad du skal kalde mig."

Jane blev svagere, lukker øjnene og bed i hendes underlæbe og uden at tænke gispede hun...

"Daddy."

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now