15.

119 2 0
                                    

***** Yo yo yo lidt seksuelt indhold det er på eget ansvar at løse dette kapitel*******

Brendon forsøgte at berolige Jane ned. Men det var som at give et lille barn fem kopper kaffe, næsten umuligt. Alt hun havde fået var en kop varm chokolade og derefter blev hun dybest set hoppen op og ned af væggene i hotelværelset.

"Okay, Jane, hvorfor slapper du ikke af for en stund?" sagde Brendon, han var træt af at vente på at hun skulle slappe af.

"Nej! Jeg vil danse og se film! Fang mig!" sagde Jane ophidset, og springer ud af sengen ligesom Brendon holdt armene ud for at fange hende. Han holdt hende tæt, så hun ikke ville falde, men så sprang hun fra hans arme og op tilbage på sengen.

"Nu, Jane, du ved, at jeg ikke er meget glad for, at du ikke høre efter hvad jeg siger." advarede Brendon hende, da hun sprang op og ned på sengen, og hendes nederdel hoppede op og ned, dybest set fangede Brendon's blik.

Jane smilede drilsk, "Nå, hvad vil du gøre ved det?"

Brendon greb bagsiden af hendes lår, hvilket bringer hendes ben væk under hende, så hun landede på sengen. Hun var tilbagelænet, og ser op på ham med forventet øjne, da han kravlede over hende.

"Du vil bare blive kneppet mere end noget andet, gør du ikke Jane?"spurgte Han hende, med et ondt grin på hans ansigt, da han så ned på hende.

Jane smilede, "Hvorfor ville du tror det, Daddy?"

Brendon aede siden af hendes ansigt. "Jeg har allerede fortalt dig, Jane, det ville være alt for smertefuld og rå, efter jeg er færdig med dig. Så meget som jeg ville elske at føle, hvad der er gemmer sig der op, under den temmelig lille nederdel jeg ser dig i."

Jane trak på hans krave, hvilket bringer ham tættere på. "Please,du vil være blid, vil du ikke?"

"Åh, pumpkin, min version af at være blid er ru for dig."sagde Han hæst, og trykker kys på hendes hals. Hun slap under ham, spreder hendes lår, da han knælede mellem dem.

Han greb hendes lår hårdt "Spred dine ben for mig en gang mere, og jeg vil ikke få en chance for at prøve og være blid ved dig."

Men Jane var stædig og vedholdende, og hun spredte benene igen, hendes tylnederdel gled ned af hendes lår og viser det meste af hendes undertøj. Brendon bide hans kæbe sammen og omhyggeligt skubbede hendes nederdel op af hendes bløde lår, som om at han forberede sig til en slags eksamen. Jane gispede da han rev hendes bomuld trusser af og trykkede to fingre op i hende. Hun var pustende allerede, stønnede hans navn på en ny følelse og sprællende ukontrolleret.

"Christ, du er så skide klar til mig."svor Han ,og slikkede hans læber som han ikke havde spist i halvtreds år, og hans måltid lige ankommet.

"Brendon, plz."bad Jane , og venter på ham til at gøre noget. Brendon skubbede hans fingre ind og ud, den anden hånd styret hendes sprællende krop og hans øjne ser på hende omhyggeligt. hendes øjne lukket, og hun knyttede hendes lår omkring Brendon hånd inden han spredte dem fra hinanden igen.

"Se på mig, Jane."forlangte Han , og børster hendes hår væk fra hendes ansigt. Han var ved at blive ru nu, musklerne i hans arme var spændte da han trykkede hans finger ind i hende,og Jane kunne næppe holde sig fra følelsen. Det var mærkeligt for hende, det føltes bedre end noget anden ting, hun havde følt, men det ikke altid en fornøjelse. Der var smerte og aggression, noget hun ikke var særlig vant til.

Brendon holde på det, indtil han vidste, at hun var tæt på, og han følte det. Han vidste, før hun gjorde, bare ved blot at læse hendes svar til hans fortsatte handlinger.

"Jane du kommer til at slippe for mig, snart? Jeg har brug for dig til at gøre det for mig."sagde Han , og bed sine tænder sammen, da han skubbede hårdere og hårdere ind i hende.Janes lår begyndte at krampe og hendes muskler var spændte og hun greb fat Brendon's bicep, og gravede sine malede negle ind i hans hud.

"B-Brendon."gispede Hun, og rullede med øjne og lukket dem igen.

"Nej, nej, se på mig, Jane. God pige, sådan en god pige."fortalte Han hende, og flytter hendes hår fra hendes ansigt, da hun nåede sin aggressive klimaks, Brendon trækker fingrene væk i mellem hendes ben og ind i hans mund.

"Hvorfor gør du det?"spurgte Jane forpustet, da hun så Brendon sutte hans tynde pianist fingre.

"Fordi du bare smager så sødt, skat,?"svarede Han ,og blinkede til hende da han afsluttede det.

Jane placeret sine hænder på Brendon skuldre, og holdt ham tættere på . "Gøre det igen."

Brendon gjorde det en gang mere, denne gang for at sænke sin mund ned imellem hendes ben og for at give Jane en helt ny fornemmelse. Sengen bevæger sig frem og tilbage, hans fingerspidser gravede sig ind i hendes lår og Jane trak hans mørke hår. Det var alle én stor euforisk rod for hende. Og for Brendon, en sejr.

"bliver Du træt, skat?" spurgte Han hende, efterbehandling og efterlader et spor af kys op hendes hals. Hendes puls var stadig hurtigt hamrende da han pressede sine læber til hendes hals, og han strøg hende tilbage med sin tommelfinger i forsøg på at berolige hende.

Jane nikkede, og kigger ned. "Jeg er træt."

Brendon kyssede hendes pande, "Få noget hvile, babydoll. Du gjorde sådan et godt stykke arbejde."

Jane rullede over, indtil hendes hoved hvilede på Brendon bryst og hendes arm blev slynget omkring hans overkrop. Han holdt hende tæt, han glider hans hånd ind under hendes trøje og bare strøg hendes nøgne ryg et øjeblik. Janes hængende øjne lukket endeligt i,og han så på, da hun faldt i søvn på hans bryst, helt ren at se på for trods af de ting han lige hvad gjort ved hende.  

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now