11.

136 2 0
                                    

Jane hørte et brag kommer ude fra køkkenet, hun løb straks ud for at se hvor støjen kom fra, vel vidende at det var Brendon og bliver frustreret, at han ikke havde været hjemme tidligere. Hun sukkede og så ham i færd med at kæmpe tre mænd, og har hans pistol i sin højre hånd.

"Du lovede, vi ville have vores Brendon og Jane tid." surmulede Jane, og ser ham stak sin albue ind i en mands ansigt, bankede ham tilbage som de to andre for frem mod dem.

"Baby, jeg lover, at vi vil, men jeg har en smule travlt lige nu."sagde Han , og skød en mand i hovedet mens han kigget væk. Han faldt død på gulvet.

en af mændene blev vred, og gik bag om Brendon og forsøgte at slå ham, Brendon udtværet det, hvilket får manden til at snuble fremad. Men før manden kunne falde til jorden greb Brendon hans hår og smækkede mandens hoved ned i hans knæ, en knitrende lyd gav ekko gennem rummet, da han faldt til jorden. Nu var der kun én venstre, og han besluttede at gå efter Jane, som hun plukket hendes negle af kedsomhed.

Jane kiggede op, og er lige hurtig nok til at få en kniv og smide den ind i hans skulder. Hun gispede, "Brendon jeg ramte ham!"

"Jane, var denne mand ved at ... angribe dig?" spurgte Brendon, og løftede hans øjenbryn, som han gik hen og greb manden ved hans krave. Han var meget ældre end Brendon, med grådige øjne, og han stank af whisky.

Jane smilede, spillede med på hans spil. "Jeg tror, han var, Brendon."

"Hvilken slags mand forsøger at angribe en uskyldig lille pige?"skældte Brendon, sender et kys imod Jane før han snappe mandens hals så hurtigt, at hvis Jane havde blinkede ville hun have overhørt det. Jane stirrede blot på Brendon da han vredt iagttog manden falde slapt til jorden.

"Har du travlt nu?" spurgte Jane, og krydser armene over hendes bryst og sukkede højlydt.

"Darling, jeg vil få dette ryddet op og så er jeg dine. Du kan vente på mig i mit værelse, jeg vil være der i et minut." Brendon kyssede hendes næse og betragtede hende, da hun sprang ud køkkenet og ind på hans værelse, og efterlod ham til at disponere over de tre nye døde kroppe i hans køkken.

Jane sad på Brendon seng, og tager hendes hår ud af sine rottehaler og sætter håret i forskellige positioner, der kan synes mere tiltalende. Hun vidste ikke, hvordan man skulle være sexet, det har hun jo ikke prøvet før. Hun antog det, fordi han ikke havde gjort et træk eller tilnærmelse. Janes hoved blev overvældet med tanker som hun lagde sig ned. Måske skulle hun gøre mere ud af sig selv, eller måske var hun ikke attraktivt nok som Brendon ønsker og at han vil noget andet med hende. Måske har han bare tænkt på hende som en lille pige, og han kunne ikke gøre noget udover kysse hende.

Jane var ikke klar over, hvor længe hun havde tænkt indtil Brendon bragede ind i soveværelset, og stirrede på hende, som hun lå på maven,og hendes lyserøde nederdel som var kravlede lidt op på bagsiden af hendes lår. Brendon slugte hende med øjne da han så hende , men sukkede højt.

"Der er noget galt, pumpkin." sagde Han, hans stemme lød bekymret, da han gik hen til hende. Jane smilede, og så på ham, da han kom over ved siden af hende.

Jane spidsede sine læber, "Hvorfor kan vi ikke ... du ved."

En smørret grin voksede på Brendon ansigt, og han gned sit ene øjenbryn. "Du spørger mig, hvorfor vi ikke har haft sex?"

Jane rødmede, og skjuler sit ansigt i hænderne og mumler et "Ja."

Brendon sad ved hende på sengen, og forsøger ikke at se på, hvordan hendes nederdel var kommet så langt op, at han kunne se en smule af hendes hvid bomuld undertøj. "Er det noget, der generer dig?"

Jane rullede rundt på ryggen, kigger op på Brendon da han sad på sengen. "Du ønsker ikke at gøre det, gør du? Jeg vil ikke være god nok."

Brendon lagde sin hånd på siden af hendes ansigt, "Nej, skat, det er overhovedet ikke derfor."

Jane satte sig op, krydser armene over hendes bryst defensivt. "Hvad er det?"

Brendon flyttet over på sine hænder og knæ, og kigger på Janes krop som hun bakker op indtil hendes hoved ramte puderne, der er for enden af sengen. Hun stoppede derefter, og så op på Brendon da han svævede over hendes krop, nysgerrige spreder hun sine ben fra hinanden og placere dem på siderne af hans hofter.

"Jeg ville bare være for hård ved dig, pumpkin. Jeg tror ikke, du kunne tage det." Han talte ydmyg, og ser Jane bryst hæve sig op og ned, som hans læber var lige over hendes hud.

"Jeg kan tage det." sagde Jane, og ser på Brendon da han smilede ned på hende. Han skubbede hendes hår tilbage væk fra hendes ansigt, og trykker hans lyske hårdere mellem hendes ben. Jane gispede ved uvant kontakt, og klemte hendes lår omkring hans hofter.

"Du kan ikke, lille pige. Du er bare så delikat, jeg er bange for jeg ville bare rive dig op." fortalte han hende sukkene, men der var noget i hans øjne, der fortalte hende, at han måske ikke var så meget imod tanken om at rive hende op.

Janes hænder greb rundt om Brendon's halskæde, og greb det stramt i hendes hænder og trak ham ned, indtil hans næse ramte hendes.

"Hvad nu hvis jeg siger plzzz?" hviskede Jane ,og missede med hendes lange øjenvipper op til ham.

Brendon gravede sine hænder ind i hendes sider, hans tilbageholdenhed var ved at løbe af med ham. "Du skal ikke friste mig igen, Jane, du ved ikke, hvad du beder om."

"Please, Daddy?" spurgte Jane stille og roligt, og bider indersiden af hendes læbe nervøst, afventer hans svar.

Brendon's hjerte dunkede imod hendes bryst, og hans læber smækkede imod Janes. Han prøver at få fat i, tøj, lår, hår, talje. Jane var forundret men hurtigt genvundet, og smider benene omkring hans talje og placere hænderne på siden af hans ansigt. Hun forsøgte at kontrollere ham, men det var ligesom et lam forsøger at holde en løve fra at spise det i live. Hun måtte bare lade det ske.

Men Brendon stoppede brat, så op, da han indså noget. "Shit".

"Hvad? Hvad er det?" spurgte Jane forpustet, og slap sit hold hun havde på ham.

"kondomer. Jeg har brug for et kondom."sagde Han, og bevæger sig ud af sengen, da Jane satte sig op på albuerne.

"Jeg er tilbage om lidt." fortalte han hende, kyssede hendes pande, løb ud af lokalet.

Jane sukkede, sidder tilbage og lader sin puls falde til ro før hun kravler ud af sengen. Hun spekulerede på, om hun havde brug for nogen forberedelse eller noget for hvad der var ved at ske. Hun sprøjtede lidt parfume på hendes bryst, og kiggede i spejlet for at sikre hun så okay ud.

Men hun havde ikke meget tid til at samle sig selv, da det lige pludselig lød et brag fra rummet. Jane så ham ikke i starten, men da hun kiggede ned i gulvet så hun en mand klædt i helt sort jakke på jorden. Han rejste sig og tog sin hætte af for at afsløre sit ansigt, han havde langt brunt hår med krøller der gik til hans skulder, en piercing og grønne øjne og en rugende udtryk, da han rykkede frem mod Janes rystende figur.

"Jane Edwards, kom med mig." sagde Han i en bister stemme, og bevæger sig mod hende hurtigt. Jane løb over for at få fat sine knive, men han var for hurtig, og greb hende ved taljen og tog en sprøjte med bedøvelse frem og stak den i hendes hals og jane kollapsede I næste sekund han løftede hendes bevidstløs krop op på skulderen og gik ud af vinduet.  

to der leger med ilden.Where stories live. Discover now