11: "Samo idući put nemoj tako odjuriti, dobro?"

4.9K 384 145
                                    

              (Hola guys, evo još jednog nastavka :).

Možda će vam se svidjeti, možda ne, ali od sada nastavci idu svaki utorak i petak jer ne možemo toliko pisati hahah.

P.S.:nastavak ima preko 2000 riječi i najduži je dosad, tako da se nadamo da će vam se svidjeti :D )

NATHAN BENNETT

Istog trenutka kada sam parkirao tatin crni Range Rover na parkiralište kluba sam požalio što sam se dao nagovoriti na ovo. Daniel pored mene se cerekao, a ja zbilja nisam znao razlog njegovoj uzbuđenosti.

"Daj se smiri, nije da nas unutra čekaju neke zgodne ribe", rekao sam mu i izašao iz auta. Sporim korakom koračao sam prema ulazu dok je on pogledom pretraživao područje.

"Hej, stari... um... moram ići", rekao je i otrčao negdje iza zgrade. Zbunjeno sam ga promatrao i naposljetku slegnuo ramenima. Jedino što mi preostaje jest svoju zbunjenost utopiti alkoholom, koja je ovdje od petka poslijepodne, i srušiti se negdje gdje me nitko neće pronaći.

Što je najgore, bezobrazna klaviristica mi se cijeli dan mota po glavi i nevjerojatno, cijelo jebeno poslijepodne sam svirao violončelo kako bih je bar na sekundu izbacio iz glave.

Nate, stari, totalno si van tračnica.

Samo sam se mirno složio sam sa sobom i ušao u klub. Međutim, ovaj put me svemir nije želio pustiti na miru te sam čim sam kročio unutra zapazio Aidu kako šokirano zuri u mene sa šanka.

Doduše, nisam ni ja ostao dužan. Ne bih je prepoznao da nije bilo njenih tamnih očiju, jer ovu večer je izgledala vraški dobro. Zapravo, uopće nije izgledala kao Aida Johnson, već kao neki užasno seksi model iz časopisa.

Ignorirajući svoje poludjele hormone, ležerno sam hodao do šanka. Pored nje je stajao neki uštogljeni tip i iznenada sam dobio ogromnu želju da ga se riješim. Sudeći po njegovom izrazu lica, mišljenje je bilo obostrano.

"Nisam mislio da ću te pronaći ovdje", rekao sam izravno se obraćajući Aidi. Samo se osmjehnula stidljivim, anđeoskim osmijehom i spustila glavu.

"I ja sam ovdje, znaš", progovorio je gnjavator. Preokrenuvši očima toliko da sam mogao vidjeti vlastiti mozak, okrenuo sam se prema njemu i pogledao ga. Gledao me ubojitim pogledom koji kao da je govorio ona-je-samo-moja. Na taj pogled sam se samo šarmerski osmjehnuo i pružio mu ruku.

"Mislim da se ne poznajemo. Ja sam Nate", rekao sam pristojno. Zbunjeno je pogledao u ispruženu ruku, pa u mene i nesigurno stavio dlan u moj.

"Alex", rekao je škiljeći. Suzdržao sam se od smijanja jer je lik izgledao zbilja zbunjeno.

Gledao sam oko sebe u puni klub, dok mi odjednom nije sinula briljantna ideja. Stavio sam lijevu ruku na Alexovo rame i uperio prst u jednog tipa.

"Vidiš onog tamo tipa koji tako žestoko pretražuje nosne šupljine? E, želim da odeš do njega, pitaš ga kakav je to osjećaj i vratiš se ovamo s novostima. Stari, cure to obožavaju!" rekao sam i potapšao ga po ramenu.

Bijesan, zacrvenio se u licu i izjurio van kluba dok sam se ja skupa s Aidom jedva suzdržavao od smijanja.

"Malo mi ga je žao, ali ne toliko da to ne mogu potisnuti", rekao sam i osmjehnuo se. Uzvratila je osmijeh i pogled ponovno spustila na pod.

"Ali zbilja, nisam očekivao da ćeš biti ovdje. A pogotovo nisam očekivao da ćeš onako izjuriti jučer", rekao sam i zazvao konobara, naručivši jedan Red Bull. "Znaš li koliko me baba izgrdila? Malo je falilo da dobijem metlom po glavi."

Note ljubaviWhere stories live. Discover now