35: "A kad ja nisam sladak?"

3.2K 305 38
                                    

AIDA JOHNSON

Probudila sam se prije Natea.

Nisam se željela micati kako ga ne bih probudila, stoga sam samo ostala ležati i gledati u strop. Osjećala sam njegove tople ruke na svom stomaku, naše isprepletene noge te njegov dah kako mi svakih nekoliko sekundi udara lijevu stranu lica i poželjela sam ostati ovako zauvijek. Osjećala sam se sigurno i sretno i po prvi put u ovih nekoliko dana se nisam uopće željela brinuti ni za što, a ponajviše za današnji koncert. Sinoć, prije spavanja, puno smo pričali o tome i uspio me uvjeriti da će sve biti u redu i vjerovala sam mu. Čovječe, vjerovala sam mu.

Nisam bila sigurna koliko dugo sam ležala u krevetu i slušala njegovo jednoliko disanje, uživajući u toj tišini koja se nadvila nad sobu i mojoj praznoj glavi koja je razmišljala jedino o dečku pored mene. No naposljetku se ipak promeškoljio, protrljao oči, rastegnuo, trepnuo nekoliko puta i pogledao me, a usne su mu se automatski razvukle u osmijeh.

"Dobro jutro", promrmljao je pospano. Njegov jutarnji glas, o moj bože!

"Jutro", odvratila sam okrenuvši se tijelom prema njemu.

"Koliko dugo si već budna?"

Nasmiješila sam se. Jedva je držao oči otvorenima.

"Uh, nisam sigurna", rekla sam. "Ne dugo, mislim."

"Zašto me nisi probudila?" ponovno je protrljao oko, zijevnuvši. Zijevnula sam i ja na taj prizor.

"Jer si presladak dok spavaš", rekla sam i nasmiješila se.

"A kad ja nisam sladak?" vragolasto se nacerio.

Preokrenula sam očima. "Koji si ti narcis."

"Ma je li?" upitao je vrlo ozbiljno. "Ja narcis?"

"Da, da ti si narcis", potvrdila sam njegove riječi i kimnula glavom. "Veliki, ogromni narcis."

"Pa... velik i ogroman jesam, ali narcis nikako", namignuo je.

"O moj bože!" zagnjurila sam glavu u jastuke jer su mi obrazi poprimili najcrveniju nijansu crvene nakon tih njegovih riječi. Sobom se prolomio njegov zvonki smijeh.

"Tvoje riječi, anđele, ne moje", rekao je. Osjetila sam njegovu ruku na svom struku kako me povlače prema njemu pa smo se uskoro našli jako blizu jedno drugom. Gledali smo se nekoliko trenutaka dok nije položio ruku na moj obraz i još mi se malo približio. "Još te nisam poljubio za dobro jutro", šapnuo je prije negoli je spojio naše usnice.

I bože moj dragi, ovaj poljubac nije bio nalik ni na jednom drugom našem poljupcu. Kunem se, nikad me nije tako poljubio. I svidjelo mi se. Čovječe, svidjelo mi se i glavom mi je odjednom proletjela slika nas dvoje potpuno golih i željela sam to, više nego ikad. A činilo mi se da je i on to želio jer sam, kad se nadvio iznad mene, mogla osjetiti njegovu erekciju na svom bedru.

"Aida", zastenjao je. "Isuse Bože..."

Uvukla sam ruke u njegovu kosu i povukla ju kad je zagrizao tanku kožicu mog vrata i počeo sisati, dovodeći me do ludila. Ispustila sam jecaj užitka. I sinoć mi je to napravio samo što se sinoć stvari nisu ovako otele kontroli.

Rukama je putovao po mome tijelu, zavlačeći ih u moju majicu, ostavljajući vrele dodire posvuda i gledajući me tako intenzivno da sam pomislila da ću svršiti samo od tog pogleda. Životinjski nagon u meni mi je govorio da mu istog trena strgam svu odjeću - doduše, nosio je samo donji dio pidžame, ali svejedno - i bila sam stvarno blizu da mu svućem hlače, ali prekinulo nas je kucanje na vratima i spuštanje kvake.

Note ljubaviWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu