Když Lucie trochu noci upije...

811 66 17
                                    

Volejte třikrát hurá a vůbec se za to nestyďte! Teda, já se nestydím... :)

Wifina funguje. Prozatím... A dneska přidávám jen krátkou, kraťoučkou kapitolku. Zvládla jsem to nacpat do triple drabble, neb nestíhám a jsem unavená. Doufám, že alespoň trošku pobavíte.

Lora. :)

~ ~ * ~ ~

13. prosinec

Draco sebou prudce trhnul. Srdce mu zběsile tlouklo v hrudníku, ale on si nedokázal vysvětlit proč tomu tak je. Zmatený spánkem se rozhlížel po pokoji a hledal zdroj nebezpečí.

„Hm?" ozvala se Hermiona vedle něj mezitím, co se k němu přitulila. „Co se děje?"

„Nic," řekl rychle Draco a zhluboka se nadechl. „Jen jsem myslel, že jsem něco...--"

Na chodbě spadla váza.

„Slyšel." Dodal potichu mladý Malfoy.

Hermiona byla v tom okamžení vzhůru. Překulila se na druhou stranu postele a z nočního stolku popadla hůlku, kterou namířila na dveře.

„Luciusi!" dolehl k nim vzdálený tlumený výkřik. „Co si myslíš, že děláš!"

Draco, z části zamotaný v přikrývce, ztuhl na místě. Nechápavě pohlédl na svou přítelkyni, která pomalu svěsila hůlku podél těla.

„Ale miláčku," zaslechli zastřený hlas Luciuse, následovaný ránou a peprnými nadávkami. „Kdo sem to harampádí postavil."

„Luciuse, u Salazara, vždyť je teprve úterý!" zvyšovala nebezpečně hlas Narcissa. „Jak se jen opovažuješ se takhle zřídit! Uprostřed týdne!"

„Mmm, už jsem ti někdy řekl, jak jsi sexy, když se zlobíš?"

Chodbou se rozeznělo plesknutí. Hermiona se trochu pousmála. Doufala, že Cissa uštědřila svému manželovi pořádnou facku.

„Luciusi!" vypískla šokovaná Narcissa. „Co si to dovoluješ?"

„Nemohl jsem odolat."

Draco v ten moment složil tvář do dlaní. „Opravdu musím poslouchat, jak můj podnapilý otec plácá matku po zadku?"

„Okamžitě přestaň!" domáhala se Cissa. Zřejmě to nikam nevedlo, protože poté zaslechli hlasitý dupot dvou párů nohou. „Vzbudíš Draca a Hermionu! Copak se vůbec nestydíš!"

„Oh, jistě," zasmál se hlasitě Lucius. „Chudák Draco, zřejmě by se už nikdy necítil jako chlap, kdyby mě teď viděl, že?"

„Natáhni si ty trenky zpátky!" zaječela nekontrolovatelně Narcissa.

Draco rychle švihl hůlkou a v ložnici se rozlilo hrobové ticho. Se zoufalým povzdechnutím se svalil zpátky do postele. „Nemyslím si, že budu schopen sexu. Alespoň ne v nejbližší době."

24 dníKde žijí příběhy. Začni objevovat