-6-

608 42 1
                                    

Se întinde pe patul moale si priveste tavanul. Oare, daca parintii ei încã mai erau in viata, ea mai ajungea aici? Nu intelegea ce voia Nicolas de la ea, nu intelegea de ce ea. Cu ce era ea mai speciala fata de celelalte fete. Nu intelegea de ce îl supara atât de tare daca era cu cineva sau nu. Si multee alte întrebãri ii veneau in minte. Dar rãspunsurile... Cauta unde nu-i..

Încet încet, somnul o fura încet, astfel încât intra in lumea viselor.

- Perspectiva lui Nicolas -

Deschid usa, la camera mea si a Anei. Micuta mea dormea. Arata ca un ingeras. Ma asez lângã ea si o privesc. Doamne ce pasnica arata. Dar in realitate e un copil incapatanat si furios.

Oare cum o sa ii spun eu mâine ca peste o zi ne vom casatori. Probabil o sa îmi de-a . Cu ceva in cap.

Nu inteleg de ce nu simte la fel. De Ce nu ma iubeste la fel de mult cum o iubesc eu...

Vad ca e 2 noaptea, asa ca decid sa merg la Zack vampirul care a adoptat-o pe Ana. Mai bine sa ii iau eu lucrurile decât sa vina ea si sa se întâlneascã cu Louis ala.

Ajung imediat la Zack, si vad ca erau becurile deschise. Ciocan la usa politicos si astept sa deschida usa. Asa si facut. In fata mea apare Zack iar in spatele lui Louis. Hm, o sa fie interesant. Buna seara. Spun si trec pe langa ei si intru in casa.

- Buna seara. Ce va aduce pe aici. Spune Zack si inchide usa.

- Am venit sa ii iau lucrurile Anei.

- De Ce nu si le ia ea? Intreaba Louis iar eu mã cam enervez pe tupeul lui dar ma calmez imediat.

- Ana e pregãtitã sa planifice nunta noastrã. Spun iar cei doi se uita uimiti la mine. Puteti sa veniti daca vreti. Sunteti invitati. Acum, unde e camera ei? Spun si urc la etaj.

- Prima la dreapta.

- Ok. Urc la ea in camera. Camera era spatioasa si bine decorata. Scot niste geamantane si încep sa bag tot cu viteza mea de vampir. Zack îmi mai aduce niste cutii unde mai indes diferite lucruri, pana când camera rămâne goala.

Masina pe care am chemat-o de la castel cred ca a venit deja asa ca astept, ca unul din servitori sa duca toate lucrurile la ea. Cobor jos unde îl vad pe Louis certandu-se cu Zack.

- Eu am plecat. Va astept la nunta de poimâine... ZACK, cred ca ar trebui sa vii sa o conduci la altar.

- O s-o transformi in vampir??!

- Nu. Asta la ceremonia de incoronare. Hm... Deci ne mai vedem baieti.

- Stai! Cum ai convins-o sa se cãsãtoreascã cu tine? Te uraste! Spune Louis iar eu mã întorc spre el nervos. Nu Nicolas, fi vampir cuminte altfel o sa se supere Ana. Ma uit urat la el si plec. E deja 4?

Ajung la castel, Ana dormea, asa ca m-am asezat lângã ea si doar o priveam. Servitorii deja se ocupa de pregãtiri. S-ar putea sa o duc cam fortat la nunta, dar trebuie sa o fac cat mai devreme, astfel traditia e respectata, iar vampirii nu o sa se ia de ingerasul meu.

Daca ar fii asa de pasnica cum e când doarme ce bine ar fi. Oricum, e destul de amuzant sa o vad nervoasa uneori, desi in cele mai multe cazuri ma jigneste. Din pãcate nu am început cu dreptul, dar o sa rezolv eu... Suntem suflete pereche... O sa înceapã sa simta ceva... Cel mai rau e daca o sa fiu respins. E ca si cum un cutit de argint s-ar rasucii lent in inima mea. E ce-a mai dureroasa moarte. Este lenta si adusa de persoana pe care o iubesti...

Tot ce trebuie sa faci este doar sa ii spui sufletului tau pereche ca îl respingi, si sa te tai la mana, iar sângele care curge sa ude pamantul.

Daca Ana mi-ar face asta, stiu ca tot o s-o iubesc. E sufletul meu. Poate ca eu gresesc. Dar o sa ma schimb... Pentru ea.

Adoptata de vampiriWo Geschichten leben. Entdecke jetzt