-11-

468 21 0
                                    

Mi-a fost atât de dor sa postez pe wattpad, nici nu aveți idee. Deși sunt in examene acum, nu mă pot abține să nu scriu sau sa corectez cărțile de pe wattped. Sper că o să vă placă acest capitol.

Mă așez pe pat și oftez. Nicolas se uită la mine calm și de-abia atunci am observat cum era îmbrăcat. Avea niste pantaloni mulați, care ii scotea picioare în evidență, și o cămașă neagra, băgată în ei. Era descheiat la primul nasture, lăsând la iveală o mica participă din pieptul lui parca sculptat in marmura. Tenul lui era un crem spre alb, într-un contrast superb cu ochii lui albaștrii și pătrunzători. Parul ii era așezat dezordonat. Și... Fuck... Arăt foarte bine. Îmi mușc buza involuntar, incercam să mă fac să mă trezesc cumva la realitate... Acest ,,zeu,, a omorat atâția oameni... Nu pot sa cad în plasa frumuseții lui.

Își drege glasul ușor, și mă scoate din gânduri... Mă privea senin și cu un zâmbet dulce pe fata... Un zâmbet îmi apare involuntar pe fata mea. Mă ridic de pe pat și mă apropii de el. Inima mea începea să bată nebunește. El îmi urmarea fiecare mișcare. Cu un gest ușor ii desfac încă un nasture de la cămașă. Nicolas făcuse ochii mari la acest gest iar eu nu fac nimic altceva decât să mă holbez la pieptul sau. Îl ating cu buricul degetelor.. și doamne era atât de bine și tare in același timp.. parca o bucată de mătase acoperea o piatra. Fără să îmi dau seama ii mai desfac un nasture si încă unul până când pieptul lui era dezgolit. Era frumos. v-as minți daca as spune că nu. Mă opresc din al studia, dandu-mi seama că e prostesc ce fac. Acum 5 minute țipam unul la altul, iar acum îl dezbrac?
Mă dau câțiva pași în spate. El se încruntă și se apropie încet de mine, până când, pieptul lui era lipit de al meu. Își pune mana pe talia mea și ma lipeste mai bine de el. Îmi plăcea. Îl simțeam atât de aproape. Se uită fix in ochii mei.... Ochii lui erau că o briza de vara...erau atât de superbi. M-aș fi uitat la ei toată ziua fara să mă plictisesc....

- perspectiva lui Nicolas -

O simțeam atât de aproape... Ii auzeam inima cum batea, iar fiecare gest al ei era atât de delicat și plăcut, încât cu greu mă abțineam sa nu o fac a mea aici și acum. Trupul ei era lipit de al meu, iar privirea ei era una care îmi ajungea până în măduva oaselor.
Mă apropii încet de ea... Acum e acum.  ii ating delicat buzele într-un sărut timid și plin de dorința. Îmi răspunde fara sa ezite,la sarut. In acel moment, mă simțeam plin de viață...in sufletul meu se întețiră un foc plin de dorința... Sarutul devine unul pasional. mainile ei se incolacira pe după gâtul meu, iar picioarele pe după abdomen. O simțeam aproape.. ii simțeam dorința. O lipesc de perete și o sărut cu atata iubire încât o aud cum geme înfundat.
Mă trage cu disperare mai aproape de ea.

- perspectiva lui anabell  -

Nu știu ce se întâmplase cu mine. Îl voiam. Parca depindeam de el.
Mă așează ușor în pat neintrerupand sarutul. Ii dau cămașa jos. Mainile lui îmi cutreierau tot corpul. Mă simțeam în al nouălea cer. Se desprinde din sărut și se uită la mine. Ochii lui mă priveau drăgăstos, iar într-o fracțiune de secundă, tricoul meu era plecat jos.
Îl doream. Chiar îl doream.
Dar brusc îmi dau seama că el avea să fie primul bărbat din viața mea... Îmi aduc aminte de Louis și de toate fanteziile mele cu el și tot ce a fost până să apară el...nu am cum să îl iubesc. Îl cunosc de 4 zile.. nu am cum să mă dăruiesc unui bărbat pe care nu îl iubesc. Îl împing de pe mine, iar el se uită nedumerit la mine. Mă ridic din pat și îmi iau tricoul. Nu o sa cad în plasa lui! Ies din camera și cobor jos.
Nicolas era în spatele meu strigandu-ma.

Sper că va plăcut. Ce pare aveți? CE CREDETI CA VA URMA? SCRIETI IN COMENTARII.
bay minionilor.

Adoptata de vampiriWhere stories live. Discover now