17

392 20 6
                                    

(eu știu ce o să se întâmple pe parcursul cărții, inclusiv finalul, așa că îmi e destul de ușor să scriu. Sper că nu va deranjează că postez des )

- vorbim mai târziu Louis, mă grăbesc. Spun și merg după Miranda. Intru într-o cameră spațioasă, cu geamuri mari și larg deschise pe unde intrau razele soarelui... In mijlocul camerei era rochia, dintr-un material alb, brodat de mana cu mici detalii albastre pe mâneci și pe talie. La spate era o împletitură cu panglica, iar materialul era unul fin și atât de diferit.
- cum vi se pare? Îmi spune Miranda cu o voce ușor temătoare.
- e superba. Spun și mă uit mai atenta la rochie.
- mă bucur sa aud asta. Hai imbracati-va că ceremonia incepe într-o oră, și mai avem multe de făcut.
Îmi îmbrac rochia cu grija. Era atât de fragila și delicată. In picioare îmi iau niste pantofi simpli cu toc subțire. Parul, mi-l face Miranda, într-un coc cu câteva șuvițe ieșite afara, iar machiajul este unul natural. Mă dau cu un puf din sticluță de parfum pe care mi-a dat-o Miranda. Mirosea superb. Un ciocănit mă scoate din gânduri. Nicolas intra in camera cu un zâmbet de milioane.
- Miranda, ne poți lăsa puțin singuri?
Era îmbrăcat într-un costum negru, iar cămașă sa alba, era descheată la primi 2 nasturi. Se apropie de mine și mă privește cald.
-vreau să iți dau ceva. Îmi spune și scoate din buzunarul de la sacou, o cutiuță. Mi-o întinde iar eu o deschid curioasa. Înăuntru era un lănțișor in forma de soare, iar pe spate scria micuț:

,, Tu ești soarele meu...
                         - Nicolas - ,,
- e superb. Spun și îl iau în brațe.
-tot ce e mai frumos pentru regina mea.
Mă sărută delicat pe buze, iar după îmi zâmbește.
- haide. E timpul să înceapă ceremonia.
Mă ia de mana, și mă indruma spre sala tronului. Toată lumea era așezată pe scaune. Nicolas mă invită să mă așez pe scaunul ( tronul, idk ) de langa al lui. Pernele erau brodate și cusute cu fire de aur, dar eu tot ce pot sa zic este că stăteam că drq. Toți se uitau la mine, incluziv ochii albaștri ai lui Romulus. Care stătea lângă Zack și Louis in primul rand. Cel mai bătrân vampir trebuia să înceapă ceremonia prin a îmi spune câteva lucruri despre sacrificiul de sine pentru popor și că, odată cu transformarea mea in vampir, eu reprezint vampirii nu oamenii.

- perspectiva lui Romulus -
După 2 ore interminabile de pălăvrăgit despre sacrificiu,  Vladimir, cel mai bătrân vampir, ajunge la partea cea mai importanta. Inițierea. As fii vrut că eu sa fiu acolo langa ea. Eu sa fiu cel care o inițiază, nu idiotul de frate-miu. Acesta se ridică de pe scaun. O liniște perfecta se lasă în sala. Își întinde până spre Ana, pentru a o ajuta sa se ridice.pasesc împreună în fața tuturor.
- pentru vampiri! Pentru o domnie lunga! Spune Nicolas și se întoarce. Cu spatele la mulțime. Ana își lasă capul grațios într-o parte și își închide încet ochii. Nicolas își bagă colții in gâtul ea icnind și infasurandu-is mâinile de după gâtul lui. El o ia de talie și o strânge mai aproape. Încet încet ana devine palidă...oh doamne... Îmi doresc atât de tare sa ramana așa cum e ea... Cu tenul ei crem spre un roz subtil. Nicolas isi scoate colții din ea și își bagă colții in mana sa, pentru a face să curgă puțin sânge. Îți de mana spre Ana, care spune si ea la rândul ei:
- pentru vampiri! Pentru o domnie lunga! Spune slăbită și bea puțin din sângele lui Nicolas.
Sângele său curgea șiroaie din mușcătura facuta de Nicolas, și se scurgea pe rochia ei alba.

- va rog ca membrii familiei regale, sa vina sa termine ceremonia. Trebuia că eu, mama, tata sa bem din sângele ei până când trupul ei era golit de sânge, iar sângele băut de ea să își facă efectul. Prima era mama, care îs baga colții tacticos in gâtul ei si bau puțin, următorul fiind tata, care și el luă puțin lasandu-ma pe mine sa finalizez ceremonia. Mă apropii de ea, lund-o de talie ea îs înfășură mâinile pe după gâtul meu și se uita in ochii mei. O sărut delicat in zona afectata, dar subtil cat sa nu vadă nimeni, apoi îmi înfig colții, in tot ce a însemnat odată ,,uman,, in ea. Sângele ei era unul parfumat, dulce care îmi incanta papilele gustative. Începea să ma strângă mai tare în brațe... Urmează partea cea mai grea pentru ea... Transformarea... Până o să termin eu de băut sângele, ea o să treacă prin cele mai crâncene dureri. Iar la final, când ultima picătură de sânge o să îmi atingă papilele gustative... Ea o sa fie deja vampir. Începe să geamă de durere și să ma strângă în brațe, eu încercam să îi ofer o îmbrățișare călduroasă și să îi alin durerea.  Îsi baga mâinile puțin în părul meu.. știu că voia să și le bage mai adânc, dar s-ar fi iscat un întreg scandal...  Ana începuse să plângă iar eu încercam să fiu puternic și să beau cat mai repede, astfel sa o scutesc de mai multa durere.
Ii simt ultima picătură cum îmi alunecă ușor în gat. Se lasă moale în brațele mele, și îmi șoptește încet... : Te iubesc. Fac ochii cat cepele și vad cum își închide ochii. Nicolas o ia din brațele mele, și o da în brațele mirandei care avea să o curețe și să o bandajeze de sânge.

Vladimir își spune poezia lui acolo, apoi toți plecam la casele noastre.

- perspectiva Anei -

Hei dragilor. Ce parere aveți de acest capitol? Sper că va plăcut pentru că am muncit ceva aici. Pe data viitoare. Bay minionilor.

Adoptata de vampiriWhere stories live. Discover now