16

365 18 3
                                    

Când era pe cale să îmi de-a lenjeria intima jos, vocea lui Nicolas se auzea de pe hol. Probabil vorbea la telefon.
Fac ochii mari și îl dau pe Romulus jos de pe mine ii arunc hainele, și îmi iau hainele cu care trebuia să mă schimb. Ies din baie și mă uit la Romulus care vorbea cu Nicolas. Era îmbrăcat și părul lui stătea puțin deranjat.
- buna iubito. Îmi spune Nicolas și vine spre mine să mă săruta. Scuze că te-am lăsat așa de dimineață. Dar sunt foarte ocupat azi... Îmi spune și mă privește dulce.
- nu e nimic, îi spun și zâmbesc.
- eu trebuie sa plec, mai am cate ceva de rezolvat în oraș... O să te las cu Romulus. Okay?
- aaa, sigur. Spun și zâmbesc strâmb.
Ma sărută scurt si pleacă. Închide usa după el. Îmi mut privirea spre Romulus care era rezemat de perete cu mâinile în șold si un zâmbet șarmant. Se uita la mine pe sub genele lungi, iar eu îmi simțeam deja picioarele moi.
- regreți? Îmi spune și își așează mai bine capul pe dulap.
- ce? Spun încercând să mă fac proasta.
- de ce s-a întâmplat.
- eu... Incep dar mă blochez. Se uita serios la mine iar eu încercam sa ii evit privirea...
- nu știi ha?  Spune iar eu dau afirmativ din cap.
- pai, cred că te pot ajuta in privința asta.
Se apropie de mine cu pași înveți până ajunge la un sărut distanta...se uita in ochii mei, iar eu mă jur că voiam să îl violez in momentul acela.
-Daca ai regreta, nu ai vrea să mă apropii mai mult de tine. Spune iar eu îmi mușcă buza frustrata. Își pune mana pe talia mea, și mă sărută senzual pe gat. Gem ușor iar el ma musca delicat de umăr. Mă așează pe pat și se pune deasupra mea încet și se uita in ochii mei. Daca ai regreta, nu ai vrea sa fiu aici, așa. Spune și se joacă (,) cu o șuviță din parul meu. Ma sărută dulce și tandru in timp ce mana lui îmi cutreiera tot corpul. Daca ai regreta, nu m-ai dori acum. Spune și se uita in ochii mei.
- la drq. Spun și îl trag spre mine. Ii dau tricoul jos, și încep să îl mângâie ușor.il musc de gat iar el geme înfundat. Din păcate, mobilul sau incepe sa sune, iar el înjură și se ridică de pe mine. Oftez nervoasă și mă ridic. Ii fac semn că plec, dar el îmi face semn să stau. Îl ignoră și ies pe ușă. Coboram și coboram și scările nu se mai terminau. Eram undeva pe la etajul 10 cred.
- de ce ai plecat. Îl aud pe Romulus in spatele meu.
Tac și continui sa cobor.
- Ana, spune si mă prinde gentil de mana.
- Romulus, chestia asta nu e okay. Spun și gesticulez. Sunt SOȚIA fratelui tău... Azi o sa fiu încoronată...chestia asta... Spun și gesticulez dramatic, nu trebuie sa se întâmple!
- ce te-a apucat brusc? Mai devreme...
- nu contează ce a fost mai devreme... Eu... Eu îl iubesc pe Nicolas...
Se uita la mine preț de o clipă și coboară în viteză. Oftez nervoasă și continui sa cobor. 

Ajung la parter și oftez ușurată.
- doamna, hai să veniți cu mine sa probați rochia pentru încoronare, spune Miranda, iar eu încuviințez și merg după ea.
- Ana! Aud pe cineva cum mă strigă. Mă întorc și îl vad pe Louis. Oh, fuck! Trebuie sa vorbim urgent! Îmi spune cu o privire dubioasă.

Hei dragilor, un nou capitol! Sper sa va plăcut... NU UITATI SA VA LĂSAȚI PAREREA IN COMETARII =))). va iubesc. Bay minionilor =))

Adoptata de vampiriWhere stories live. Discover now