-14-

442 19 1
                                    

-perspectiva naratoarei-

cei doi incepusera sa se apropie din ce in ce mai mult unul de altul.. insa cu fiecare zi, viata lor urma sa se schimbe... oare cu ce au gresit?

au trecut 3 saptamani, cei doi sau cunoscut mai bine, sentimentele Anei pentru Nicolas erau din ce in ce mai puternice. dar cu toate astea, nu au trecut la pasul urmator. in curand, ura sa aiba loc ceremonia de incoronare, unde Ana, urma sa devina vampir si regina. se obisnuise cu ideea. se gandea ca o viata alaturi de Nicolas, nu parea atat de rau... plus ca, putea sa ramana alaturi pentru o vesnicie langa Zack, Louis si Ethan. bine, cel putin asta credea...si eu am crezut ca mos craciun exista... dar iata-ne aici... dar nu despre mine e vorba. revenim la povestea Anei. totul urma sa se schimbe in pas alert. multe alegeri dureroase urmeau sa apara, iar o noua era urma sa incepa. dar va las pe voi sa aflati ce se va intampla.

- perspectiva anei -

maine o sa fie ceremonia de incoronare... maine o sa mor si o sa renasc. o sa fiu o noua eu, mai puternica si mai greu de invins.

- esti pregatita? imi spune Nicolas, si ma saruta.

- da, spun, si ma incep sa imi aleg niste haine cu care sa ma imbrac. voiam sa merg sa ma intalnesc cu Ethan. el a inceput deja facultatea, asa ca are programul destul de aglomerat, dar a insistat sa ne vedem. ma intorc cu spatele la Nicolas, si ma imbrac.

il aud pe Nicolas cum icneste incet in spatele meu, iar eu zambesc incet. termin sa ma imbrac asa ca decid sa cobor. camera noastra era la ultimul etaj. adica 20 (vorbim aci de castel =))) 

oftez, si fac o fata de catelus plouat la Nicolas. acesta doar imi zambeste amuzat si ma ia in brate si coboara cu viteza lui pana la parter. mergem impreuna la masa. eu ma bucuram de  cerealele mele, iar Nico, isi sorbea sangele din pahar tacticos.

- esti pregatita pentru maine? spune si ma fixeaza cu privirea.

- nu stiu... cred ca da..

- o sa fie totul bine, iubire...

dau usor din cap, si ma ridic de la masa. il sarut de plecare, apoi ma duc la Edy, soferul meu, sa ma duca pana la facultatea de medicina



cobor din masina, iar cand il vad pe Ethan incep sa zambesc incontrolabil, si ii sar in brate.

-perspectiva lui Nicolas-

eram in biroul meu, vorbind cu Zack, despre Ana, cand Miranda, servitoarea, ne intrerupe cu o fata speriata si nesigura.

- fratele dumneavoastra, Romulus, a venit sa va vada.

fratele meu? nu am mai vorbit cu el, de cand nu l-am pus ajutor si sfatuitor al meu. a fost o cearta foarte mare, si nu ma asteptam sa il vad prea curand.

- hei fratioare. imi spune si ma ia in brate barbateste. ce mai faci? imi spune si imi zambeste.

- foarte bine. tu? spun si zambesc. ma bucur sa il vad.

- bine, sper ca nu te superi, dar am venit cu ceva treaba in oras. pot sa stau aici, daca nu te superi, bineinteles.

- normal ca nu. poti sa stai cat vrei. dar cu ce treaba?

- strictsecret. spune si ma bate pe umar.

Romulus e fratele meu mai mic. cand s-a nascut el, eu aveam deja 230 de ani. il urmaresc cu privirea cum urca spre camera lui. trebui sa il conving sa se mute la alt etaj, deoarece camera lui e langa a mea, si nu vreau sa imi intrerupa vreun moment cu Ana. oftez si ma intorc inapoi in birou la Zack, si incepem sa vorbim despre afaceri.

-perspectiva Anei-

intru pe usa. nici bine nu calc  inauntru ca sunt acaparata de buzele lui Nicolas, care ma saruta flamand. rup sarutul brusc, si ma uit la el serios.

- suntem in mijlocul holului, Nicolas. spun mustrator, iar el incepe sa rada cu pofta.

- nu aveam de gand sa fac ceva aici, dar daca vrei, in 2 secunde suntem in pat, spune si imi zambeste, inainte sa mai adaug ceva, cineva isi drege glasul iar eu si Nicolas ne intoarcem.

un barbat cu parul blond aproape spre alb cu niste reflexi de argintiu ma fixa cu privirea. ochii lui erau un albastru inchis spre negru. tenul sau era alb, dandu-mi de inteles ca era vampir.se uita la mine pret de cateva secunde, dupa il fixeaza pe Nicolas cu privirea, si isi incordeaza maxilarul.

se apropie de noi cu un zambet stramb. fregandu-si palmele intre ele.

- fratioare, ea e noua ta colega de pat? spune si zambeste in continuare stramb.

- NU Romulus! e sotia mea, sufletul meu pereche, si viitoarea mea regina! spune Nicolas serios, dar dupa se relaxeaza  si zambeste.

Romulus se schimba radical la fata, devenind serios. era incordat. se vedea asta de la o posta. se face nevazut, iar Nicolas ma ia in brate sa urcam spre camera noastra.


- perspectiva lui Romulus -

- SPUNE-MI CUM E POSIBIL ASA CEVA! tip din toate puterile si daram masa din fata lui Chris

- esti sigur de...

-DA! spun eu iar el tace. isi scarpina putin barba, dupa merge spre biblioteca.

- toata povestea asta, spune si gesticuleaza din maini. nu o sa aiba un final fericit. spune si se intoarce spre mine.

- cum naiba! tip si dau cu pumnul in perete.


- perspectiva Anei -

eram intinsa pe pat, prinsa intr-un sarut salbatic. Nicolas era deasupra mea si im descheia nasturele de la pantaloni. ii dau camasa jos, lasand la iveala niste muschi atat de frumosi.

Nicolas da sa imi dea pantalonii jos, dar o usa se deschide brusc, si il vad pe Romulus cum se uita la noi serios.

- FRATE! iesi afara! tipa Nicolas disperat.... da, noi nu am avut de loc un moment ca acesta dus la capat pana acum, si amandoi ne dorim asta...dar cu toate asta nu puteam sa nu il admir pe Romulus. avea un tricou negru usor mulat prin care i se vedea usor usor conturul muschilor incordati, iar blugi erau usor mulati. arata superb.parul alb, cu ochii aceia albastrii spre negrii, iar buzele acelea...rosii. ce drq ana! mai aveai futin si te fufu cu fratele lui, care e SOTUL TAU, iar tu stai si il admiri? nu vrei sa ii dai si un viol, daca tot te holbezi la el ca o nevastuica in calduri?

- Iesi odata! mai tipa Nicolas odata, dar romulus ramane nemiscat cu aceeasi privire de piatra. isi muta privirea spre mine si ma anlizeaza. Nicolas observa asta, si ma acopera cu plapuma si il impinge pe Romulus afara si inchide usa. ma fixeaza cu privirea, si ofteaza. merge in baie si inchide usa dupa el. ma schimb in pijamale, si decid sa ma culc...

 maine o sa devin vampir..

#am revenit cu un nou capitol. sper sa va placa. acum incep cu adevarat povestea =)) nu uitati sa va spuneti parerea in comentarii si sa votati. va pup.

bay minionilor!

Adoptata de vampiriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum