18

550 25 20
                                    

Mă trezesc in camera mea și a lui Nicolas.  O durere crunta venea din zona gatului. Îmi pun buricul degetului aratator. O durere îmi cuprinde tot corpul. Gem înfundat și mă ridic în capul oaselor. Mă uit mai bine prin camera si îl vad pe Romulus împreună cu Nicolas privind pe geam. 
- auch!  Spun când îmi mișc gâtul.
Băieții tresar și se întorc spre mine. Nicolas mă ia în brațe si mă sărută.
- cum te simți? Îmi spune Romulus și se așează pe marginea patului lângă mine.
- moarta. Spun iar ei încep să râdă.
- te doare? Îmi spune Nicolas, și își pune mana delicat peste rana.
- da. Spun smiorcăindu-ma.
- o să îți treacă repede. Ești oficial vampir. Dar puterile de regenerare și vindecările apar mai greu. Oricum, până la sfârșitul zilei, o să fii ca noua. Spune și nico și mă sărută ușor pe frunte.
- îmi... Îmi e sete. Spun și fac ochii mari.
- îți aduc acum a... Sânge. Spune Nicolas și pleacă din camera.
Romulus se uita la mine zambind.
- avem de discutat. Spune iar eu îmi las capul in jos.
- știu.
- de... Spune dar nu mai continua că pe ușă intra Nicolas cu un pahar cu sânge în mana.
- poftim iubire, spune acesta, iar Romulus își dă ochii peste cap.
Incep sa beau încet din pahar pana. Dintr-o dată simt cum caninii din partea de sus incep să crească. Ahh, m-am mușcat singura de buza. Gem de durere iar Romulus a început să râdă. Îl împing in joaca și cade pe spate în pat. Merg la oglinda din baie și mă uit în oglindă.
- Nuuuuuuuuu! Incep să tip în ultimul hal.
Băieții vin alarmați în baie.
- nu mă văd! Spun și gesticulez disperata în oglindă. Nicolas chicotește ușor și se apropie de mine.
- trebuie sa schimbam oglinda... Vampirii nu se vad in oglinzile normale. 
- și eu cum mă mai aranjez? Mă smiorcai eu iar Nicolas îmi zambeste dulce și mă ia în brațe.
- ești frumoasă Ana, îmi spune iar eu ii zâmbesc. Îl sărut încet el strângandu-ma de talie și lipindu-ma de cabina de dus. Îmi înfășor picioarele în jurul bazinului sau. Da sa îmi de-a tricoul jos, dar Romulus isi drege fals vocea, iar Nicolas se întoarce nervos spre el.
- te superi?! Spune și îi face semn să plece.
- da, chiar da.
- iesi afara! spune iar Romulus își încleștează maxilarul și iese rapid din camera. Nicolas mă ia pe sus și mă arunca in pat. Închide usa de la camera, și începe să mă sărute flamand. Îmi dă tricoul jos și și începe să mă muște pe fiecare părticică de piele. Gem sub el, obținând un zâmbet de la el. Ii dau tricoul jos și îl vad cum se excita din ce in ce mai mult. Mă rotesc rapid, ajungând deasupra lui. Fac ochii cat cepele când vad că am super viteza. Nicolas stătea sub mine și îmi zâmbea dulce.
- vino aici. Spune zâmbind și mă trage spre el. Incep sa îl sărut pe gât și abdomen. Revin la buzele sale rozalii și îl sărut, încercând în același timp sa ii desfac cureaua. Reușesc in cel din urma, și ii desfac nasturele. Se rotește rapid eu ajungând sub el. Într-o secundă își dă pantalonii jos, urmând ai mei, care erau mult mai ușor de dat jos fiind de pijama. Mă întreb cine m-a schimbat de rochie.
- ești atât de frumoasă. Mă privește preț de o clipă. O nenorocita de clipa în care eu mă înmuiasem sub el.
Îl trag spre mine, acesta desfacandu-mi sutienul. Își dă boxerii jos, urmând lenjeria mea intima. El se uita la mine cerând aprobare. Eu îi zambesc, apoi îl sărut cu pofta. Se poziționează mai bine, apoi intra încet. Îmi înfășor picioarele în jurul bazinului sau, și gem de durere.
(Narator: nu mai descriu că e ciudat :))

- perspectiva lui Romulus -
Eram lângă camera lor. O auzeam cum gemea. Dau cu pumnul în perete. I s-a dăruit lui! Eu trebuia să fiu deasupra ei! O lacrimă îmi alunecă ușor. Îl urasc atat de mult!

Gata și acest capitol. Ce părere aveți? Ce credeți că va urma? Lasati-va părerea în comentarii. Va iubesc. Bay minionilor.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 24, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Adoptata de vampiriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum