-7-

593 36 1
                                    

-Perspectiva Anei -

Ma trezesc din cauza razelor de soare care intra pe geam. Ma foaiesc cand intr-o parte când in alta. Decid sa mã trezesc.. Pana la urma nu mai puteam sa adorm înapoi. Îmi deschid ochii încetinel si îl vad pe Nucolas la cativa centimetrii de mine zambindu-mi. Am început sa tip ca o tampita ce sunt si am picat pe jos. Ce mama naibi cauta asta aici? A da. Impartim camera, domnul sunt prea egoist ca sa iti dau o camera a ta.

Îl vad uitandu-se la mine din pat cu o privire amuzata. Lasa ca vede el. Ma adun singura de pe jos si ma uit la el nervoasa. Dau sa mã duc in baie,dar vad ca, minunata mea camera este plina de cutii.

- Ce sunt astea? Spun si arat spre ele.

- Lucrurile tale. Spune el simplu.

- Ce? Dar eu voiam sa le iau!

- Le-am luat eu. Acum.... Vreu sa le asezi tu sau o servitoare?.

- Eu. Spun si încep sa le deschid. Amintirile ma copleseau. Jurnale poze cadouri, erau toate acolo.

O lacrima îmi aluneca fãrã sa o pot controla, si pica pe jurnal, apoi prelingandu-se pe jos. Un jurnal, plin de vise pentru viitor, care se pare ca vor rãmâne doar vise. Îl iau in brațe si ma asez pe canapea. Voiam doar sa mã afund in amintirile mele dragi. Poate asa uit ca sunt obligata sa stau cu Nicolas.

Vampirul se tot uita la mine si nu ma scapa cu privirea.

Deschid jurnalul si încep sa citesc. Acolo erau momente când spuneam ca îl urasc pe Louis pentru ca îmi fãcea farse, sau cand am recunoscut ca îmi place de el, când Zack mi-a speriat profesorii, când ma tinea fãrã usa când ajunsesem la crizele mele de adolescent neinteles, faze amuzante din calatori.. Tot tot.

Ma ridic de pe canapea simerg la celelalte lucruri si încep sa le asez. Ba in dresing ba in baie, unde gaseam loc, ca sa îmi fac camera mai familialã. Ma ridic. Strang cutiile goale si decid sa le duc jos. Cobor pe scãri si vad multi servitori agitandu-se sau vaitandu-se de ceva.

- Scuazati-ma. Ce se întâmplã.

- Va pregãtim nunta. Spune o femeie sceptica.

- Nunta cui? Tip incand cred ca m-a auzit tot castelul.

- Da domnisoara. Nunta dumneavoastrã cu a regelui.

- Miranda, lasati-ne sa discutam singuri. Spune Nucolas in timp ce coboarã pe scãri.

- Sa mã cãsãtoresc cu tine? Ãã.

- Ba da o vei face mâine. Sa nu aud comentarii. Eu decid, nu tu.

- Ba o sa auzi multe comentarii caci, dragul meu, eu aleg cu cine ma casatoresc.

- Ei bine draga mea, tu te vei casatorii cu mine fãrã doar si poate. Crede-ma, nu vrei sa am superi. Tu esti a mea.

- Scuze coltisor, dar eu sunt a nimanui? Se uita nervos la mine, apoi se apropie amenintator de mine si  ma prinde de mana. Se uita  la mine, apoi ma trage cu viteza lui de vampir pana in camera. Inchide usa si se apropie amenintator de mine. Distanta dintre buzele noastre era doar de un centimentru. un centimetru care voiam sa dispara. nu stiu de ce.

PArca imi citeste gandurile, astfel, zdrobindu-si buzele de ale mele, si lipindu-ma de peretele rece. MA tinea cu mainile de talie si ma forta sa imi imletesc picioarele de bazinul lui. zis si facut. corpul meu actiona fara voia mea la atingerile lui. Sarutul era unul pasional si plin de dorinta. o dorinta care nu stiu de ce dracu era in inima mea. brusc, mintea imi vine la cap si ma desprind din sarut si il imping.

- Nu! Asta nu o sa se intaple. Mie nu imi place de tine, asa ca nu poti sa ma fraieresti asa usor. iar faza cu sotia.. Niciodata!

spun si ies din camera trantind usa si coborand jos. ajung in mijlocul oamenilor care se agitau cu pregatirile de nunta si tip cat sa am auda tot acstelul.

- Stop! nU o sa aiba loc nici o nunta! Toata lumea se opreste din ce facea si se uita la mine uimiti.

- Ba nu! Continuati-va treaba. Ascultati de mine nu de ea. spune Nicolas, iar toti isi reiau treburile in graba.

- nu o sa ma casatoresc cu tine! tip iar toti se holbau la noi doi.

- Ba da o s-o faci. tu esti su...

- Nu! Inceteaza. Nu imi pasa cine sunt! pentru tine cel putin. dar stiu foarte bine ca nunta asta nu va avea loc. CApis?

Adoptata de vampiriWhere stories live. Discover now