-15-

383 20 10
                                    


Ma trezesc din cauza lui Nicolas, care se agita de colo colo cu ceremona de incoronare. ma ridic din pat, si merg spre baie... emotiile incepeau sa ma copleseasca. 

- iubire, cobor pana jos, imi spune Nicolas, iar eu incuvintez si incep sa ma spal pe dinti.

- emotionata? aud o voce ferma. ma intorc spre usa de la baie, si il vad pe Romulus.

- da. spun si ma uit in ochii lui. desi erau aproape negri, avea o privire senina. isi dezvaluie dintii sai albi, ca niste perle si se apropie de mine.

- esti frumoasa, imi spune si imi da parul pe dupa ureche. eu stateam cu periuta de tinti in gura si cu ochii bulbucati la el. parul meu roscat, statea in toate directiile. esti atat de naturala. imi spune si se apropie mai tare de mine. incep sa tusesc iar el se indeparteaza si imi zambeste.

- te-ai emotionat? imi spune si zambeste. ma clatesc pe dinti si merg la dulap, sa imi aleg ceva cu care sa ma imbrac. aleg niste blugi negri si o camasa neagra dintr-un fel de matase. in picioare o sa imi iau niste botine, iar lenjeria intima, aleg una rosie din dantela.

ii simt respiratia in ceafa, iar eu aveam deja un nod in gat.

- frumoasa lengerie. spune si pune mana pe materialul dantelat. as vrea sa te vad in ea. spune si imi lasa un sarut pe ceafa. fara sa vreau, ii pun mana pe cap sa il apropii mai mult de mine. il simteam cum zambea la gestul meu. ma ia de talie si ma rasuceste spre. parul lui alb straluncea in lumina soarelui .imi pun mainile in parul lui moale. ma ridica astfel sa imi inconjor picioarele dupa talia lui. ma lipeste de perete si incepe sa ma sarute. pur si simplu nu ma puteam controla. ma saruta flamand si cu dorinta, ier eu il strangeam tare in brate, sa il simt cat mai tare. ma ia, si intinde usor pe pat si incepe sa ma sarute usor.

- Nicolas. spun in soapta, iar romulus se opreste is uita la mine.

- o sa dureze pana vine. are foarte multe treburi cu incoronarea. spune, dar eu ma uitam doar  la buzele sale rosi.

il trag mai aproape de mine, si incep sa il sarut flamand. imi da bluza de pijama jos, iar eu deja ardeam sub el. ii dau tricoul jos, iar pieptul sa, arata superb. tenul sau alb, in contrast cu parul sau alb si ochii albastrii spre negru... era superb.imi da pantolonii jos intr-o fractiune de secunda, urmand si ai lui imediat. era excitat la fel ca mine.

- vreau sa te simt, iubito. imi spune iar eu ma topeam deja sub el.

#un nu capitol. sper ca va placut. nu uitati sa va spuneti parerea in comentarii.

Adoptata de vampiriWhere stories live. Discover now