Bataie

4.2K 236 9
                                    

          Ce fac acum? Nici eu nu stiu! Stau pe bancheta din spate a dubitei si privesc pe fereastra la felinarele care raman in urma.
         -Poftim! il aud spunând pe Shane, punandu-mi in mana un

         -Poftim! il aud spunând pe Shane, punandu-mi in mana un

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

eu uitandu-ma uimita la el.
           -Si ce vrei sa fac cu asta?întreb indiferenta.
           -Este pentru orice eventualitate! spune el , punandu-si si el un pistol in spatele blugilor.
       Toți erau echipați si înarmați, parca am fi mers la război. Din cate am înțeles , trebuie sa mergem in casa unui tip pe nume Willson Benet si sa luam un anume obiect valoros si cateva documente importante . Nici nu stiu de ce m-au tarat si pe mine după ei. Adică nu este ca si cum chiar i-aș putea ajuta cu ceva. Consider ca mai mult i-aș încurca, dar puțin îmi pasa . Sunt sigura ca o sa ajung la închisoare din cauza lor .
         -Bine, știți cu toți ce aveți de făcut! Allan, Jason si Jack mergeți prin spate, iar Ania si Chris mergeți cu mine prin fata! Nu faceți zgomot, nu lăsați urme! S-a înțeles! explica el planul, fiind sigur ca torul iese cum trebuie.
          -Da!răspund hotărâți cu toți, eu nebagandu-i in seama.
       Ajungem pe o satraduta întunecată, după cum se poate observa prin întunericul apăsător ,pare a fi un cartier cu multe case mari si vile, zona unde au resedinta  bogătani , daca as putea spune așa.
           Oprim indreptul unei case ,si coboram cu  toți din mașină intrând in curtea acesteia . Shane face semn lui Allan , Jason si Jack sa o ia prin spate iar noi ne îndreptam spre usa  din fata .
       Forțam încuietoarea si intram inauntu. Totul era într-o bezna totala si nu vedeam absolut nimic.
        -Aprindeti-va lanternele si începeți sa cautati! Ania du-te la ultimul etaj , iar tu coboară la subsol!il aud pe Shane spunând la fiecare ce sa facă. Deja începea sa ma enerveze comportamentul lui idiot ,de sef.
      Dau sa o iau in direcția scărilor dar Chris se izbește de mine după care își pune mâinile sale reci pe talia mea prinzandu-ma ,,sa nu cad" , eu strambandu-ma la atingerea lui.
         -Hei , păpușă ai grija pe unde mergi , nu trebuie sa facem zgomot, ai uitat?ma intreaba el , cu un ranzet pe fata.
         -Tu ești cel care nu vede pe unde merge ,si ia-ți mâinile de pe mine! spun încercând sa ii îndepărtez mâinile .
          -Chris, dai drumul,ACUM!il aud pe Shane mârâind nervos.
          -Stai calm frate , nu o violez aici !spune el ridicandu-si mâinile in semn de predare, mie picandu-mi fata la răspunsul lui.
           -Pleacă unde te-am trimis!ii ordona nervos .
      După cea a plecat Chris, urc la ultimul etaj unde încep sa caut prin camere. Ar trebui sa găsesc o cutie cu un diamant, piesa fiind unicat . Înțeleg ca sunt mafioți dar nici chiar sa jefueasca o casa in stilul asta. Oare ce le-a făcut acest domn Benet de i-a enervat chiar așa de tare.?
         Verificasem deja pana acum vreo trei camere si nu găsisem nimic . Intru in a patra camera si ma indrept spre dulapul masiv din lemn . Ma trezesc trasa cu brutalitate de cineva si trântită pe jos. Cine naiba mai era si asta?
            -Ce cauți in casa mea? il aud intrebandu-ma venind spre mine si luandu-ma de par.
            -Willson Benet? întreb scâncind de durere.
            -Nu ,sunt Matt Benet , fiul lui , si te-am întrebat ce cauți aici? spune el nervos ,luandu-ma si trantindu-ma de perete .
       Nu mai reușesc sa spun nimic , cad pe jos gemand de durere, aerul refuzand sa mai intre in plamani. Simțeam un lichid cald surgandu-mi-se pe fata ; pun mana pe frunte si îmi dau seama ca mi-am spart arcada.
         -Shane ! strig ridicandu-ma  aproape ajungând la ușă, dar ma prinde si ma trântește înapoi pe jos.
          -Curva nenorocita, credeai ca daca intri aici așa ca la tine acasă , o sa scapi nepedepsita ! spune el venind spre mine, începând sa se descheie la pantaloni .
      Eram speriata , nu stiam ce sa fac ; voiam sa strig după Shane dar nu mai aveam putere nici sa ma mai ridic , ma dureau toate.
     Acum înțeleg pentru ce trebuia sa merg la antrenamente , si îmi pare rău ca nu ma-m străduit mai mult .
    Ma dau mai in spate , el apropiindu-se din ce in ce mai mult de mine . In cele din urma spatele meu facand contact cu peretele rece si rămân blocata. Dar apoi îmi amintesc ca aveam un pistol la spatele blugilor si in secunda următoare il iau si il îndrept spre Matt ,acesta oprindu-se din mers, având o expresie uimita pe fata.
            -Stai pe loc , altfel trag!spun ținând arma îndreptată spre el.
            -Târfă proasta, crezi ca daca ai un pistol ,ma sperii! spune el indreptandu-se spre mine.
   Nu am mai stat pe gânduri si l-am împușcat in picior acesta prabusindu-se pe jos de durere.
             -Acum te sperii? întreb ridicandu-ma de jos trecând pe langa el .
             -Târâtură, nu pui mana pe nepretuitul meu! spune , când dau sa plec, ma prinde de picior eu căzând jos izbindu-ma cu putere de pământ . Scăpasem pistolul pe jos , acesta alunecând sub dulap.
          -Dă-mi drumul ! tip la el zbatandu-ma sa scap din strânsoarea lui.
      Ma prinde de par , simțind cum ma ustura pielea capului . Apoi îmi dăduse o palma atât de puternică încât amețisem . Deja vedeam negru si simțeam ca îmi explodează capul. Pana la urma nu mai vedeam nimic , totul era o mare întinsă de întuneric.
          
       Din perspectiva lui Shane

     Deja verificasem etajul 1 si nu găsisem nimic. Oare unde ținea nenorocitul ala lucrurile de valoare ? Când il prind ,jur ca il omor! Era vorba de o tranzacție de droguri, cu mult timp in urma, in care se pare ca ne-a păcălit si încercând sa scape la omorât pe, Micke prietenul meu cel mai bun . Am zis ca o sa ma razbun intr-o zi pe nenorocit si o să-l fac sa plătească pentru tot.
       Eram atât de concentrat in gândurile mele , dar sunt trezit la realitate de Ania care ma stiga cu disperare , iar câteva minute mai târziu aud o împușcătură .
       Fug repede pe scări in sus pana la etajul trei , si vad o ușă deschisa. Intru repede pe ea si pot vedea ca nenorocitul de Matt , fiul imbecilului ala ii trage o palma atât de puternică încât Ania leșina . Atunci văzusem roșu in fata ochilor , nu mai gândeam limpede si tot cea ce voiam sa fac in acest moment era sa il omor pe nenorocit.
        Ma năpustesc asupra lui , acesta fiind pe jos împușcat in picior ;si ii aplic pumni in fata si in burta, încât il busise sângele pe nas si pe gura . I-am învinețit un ochi , si aproape il omorasem in bătaie , daca nu apărea Allan si Chris sa ma traga de pe el.
            -Te omor !tip la Matt ,încercând sa scap din mâinile baietilor si sa ma duc sa ii mai aplic câteva .
           -Shane , calmeaza-te frate , ce ai ? il aud pe Allan întrebând, ca si cum nu ar fi evident.
           -Te omor !Cum îndrăznești sa dai in Ania ,idiotul dracului? tip la el smuncindu-ma din strânsoarea băieților dar fara rezultat.
     Matt stătea pe jos intr-o balta de sânge , si mai avea puțin si leșina din cauza ca probabil pierdu-se mult sânge. Dar nu îmi pasa tot ce voiam era sa il vad mort .
            -Shane, vine politia trebuie sa plecam,acum! intră , Jason pe ușă alarmat .
            -Ok retragerea! Cu toții in dubita , ACUM! strig la ei , aplecandu-ma si luand-o pe Ania in brațe , începând sa coboram cu toți scările ieșind pe ușa din spate .
           -A găsit careva nenorocirile alea? întreb intrand in cele din urma in dubita si plecând in tromba.
           -Da, sunt la mine ! spune Jack care era in fata.
           -Bun, acum calc-o , trebuie sa scăpam de papagalii astea! strig spre Jason care conducea masina .
     Ma uit la Ania ce avea capul in poala mea si observ , o vânătaie destul de urata pe obrazul stâng , iar arcada ii era sparta , la fel si buza de jos , curganu-i sânge . Cum s-a ajuns la asta ?. Cum a putu , animalul ala sa deie in ea ? Jigodie! Data viitoare nu o sa mai scape din mana mea!.
      .......................

        Va mulțumesc tare mult celor care îmi citesc cartea , si as  vrea sa comentați daca sa mai continuu sau nu, si daca vi se pare interesanta.:*:*:*

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• حيث تعيش القصص. اكتشف الآن