Conditionare

2.8K 156 2
                                    

        Sunt tras cu forța afara din duba ce ma transporta si împins spre intrarea dintr-o clădire impunătoare , unde scria mare cu litere de tipar TRIBUNAL.

        Sunt tras cu forța afara din duba ce ma transporta si împins spre intrarea dintr-o clădire impunătoare , unde scria mare cu litere de tipar TRIBUNAL

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eram atât de dezinteresat de cea ce se întâmpla in jurul meu încât ,aveam impresia ca totul pare un vis sau un coșmar ; depinde cum vrei să-l iei.
     Intram pe usa  mare din sticla , ce ne este deschisă larg de 2 agenți de paza. După câteva minute de mers pe un coridor lung ,intram intr-o sala mare , unde sunt împins spre un fel de pupitru , observând in sala privirile ce ma urmăreau cu atenție , ca si cum as fi sărit acum pe ei si i-aș fi decapitat sau ceva . Asta-i culmea! Am putut să-i vad pe băieți cum stau in primul rand , si pe avocatul meu ce stătea la o masa si răsfoia un dosar.
         Acesta se ridica si se îndreaptă spre mine .
          - Ești pregătit? Daca te întreba judecătorul ceva , ii vei spune cea ce mi-ai spus si mie! spune el serios , mie aparandu- mi un rânjet in coltul gurii. Daca-ar sti el cu cine colaborează de fapt? .
      Nu am putut lua legătură cu domnișoara Ania Walken, pentru ca din câte am înțeles de la doctorul care se ocupa de ea , este sub efectul unei doze extrem de mari de sedativ, dar cred ca ma pot descurca cu cea ce am pana acum! spune el in șoaptă privindu-ma atent.
     Dau sa spun ceva dar atentia îmi este captata de judecătorul care intra in sala, toți cei prezenți ridicandu-se in picioare, după care asezandu-se la loc.
          După ce ma studiază atent si ma privește încruntat , își pleaca privirea peste dosarul ce il înmânează Bryan . Il răsfoiește câteva minute , după care își ridica privirea înapoi spre mine.
          -Deci , se pare ca dumneavoastră ,domnule Shane Dumber , sunteți implicat intr-o multitudine de cazuri penale, printre care si tentativa de omor! spune judecătorul privindu-ma serios eu rămânând in continuare neutru.

          -Îmi permiteți , onorata instanță ! Clientul meu aici de fata , a fost acuzat pe nedrept de aceasta fapta! Acuzația adusa domnului Dumber este o acuzație falsa! spune Bryan , avocatul meu , inaintand in fata arătând spre mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          -Îmi permiteți , onorata instanță ! Clientul meu aici de fata , a fost acuzat pe nedrept de aceasta fapta! Acuzația adusa domnului Dumber este o acuzație falsa! spune Bryan , avocatul meu , inaintand in fata arătând spre mine.
          -Obiectez! aud un strigat , iar de la aceiași masa la care statea Bryan se ridica un bărbat ,îmbrăcat in costum negru , cu parul ușor caruntit.
    Onorata instanță domnul Shawn Stuart, care nu a putut fi aici de fata din motive medicale , a depus plângere impotriva acestui domn Dumber, depunând declarație ca in ziua cu pricina acesta se afla cu iubita dumnealui , domnișoara Ania Walken, pe str. Estburn , când domnul Dumber a apărut si la împușcat in spate! spune acest făcând si el pasi mai in fata.
      Îmi întorc dintr-o data fata spre acesta uimit si ma încordez  de aberațiile pe care le scoate pe gura .

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now