Disperare

3.9K 194 2
                                    

In poza de mai sus este Matt

Acum totul se leaga. Acum înțeleg de ce m-a luat tocmai pe mine , de ce spunea ca am cu cine semăna. Acum înțeleg totul! Dar este imposibil ,chiar daca suna destul de logic cea ce spune. Daca el era cu adevărat tatăl meu adevarat , trebuia sa se intereseze macar puțin de soarta mea. Dar in schimb nici nu am auzit niciodată de el . Cu ce este el mai presus decât așa-zișii meu părinți cică adoptivi?.
-Nu, tu nu ești tatăl meu ! Nu ai cum sa fii tatăl meu! Ești cel mai mare idiot din lumea asta , tu nu ai cum sa fii ruda cu mine! ii tip cuvintele in fata , infuriindu-ma total , zbatandu-ma sa scap din mâinile matahalelor care ma țineau.
-Asta este adevărul chiar daca nu îți place si ar fi bine sa il accepti si sa te obișnuiești cu ideea!spune el privindu-mi foarte atent trăsăturile fetei.
-Nu îmi pasa , eu vreau sa plec de aici! Tu nu ești tatăl meu si nici nu vei fi! Cum nu ai fost pană acum , nici de acum nu vei fi! Ce? Daca vii la mie cu replici d-astea crezi ca o sa îți sar in brațe? Asta s-o crezi tu ! Cum nu ți-a pasat macar o data sa vii sa ma vezi , sa vezi daca macar mai trăiesc , nici mie nu îmi pasa ca după atata ti sa năzărit tie sa vii să-mi spui asta care este egal cu ZERO pentru mine! ii spun cuvintele apăsat , tare si răspicat ca sa înțeleagă ca pentru mine el nu exista. Deja fierbeam de nervi si de ciuda , lacrimile aunandu-mi-se in coltul ochilor .
Nu! El nu exista pentru mine, cum nici ,,părinții mei adoptivi "
au încetat sa existe pentru mine, iar cuvântul tata, nu valorează absolut nimic pentru mine , daca nu știi sa te comporți ca unul . Adică ce fel de tata își încuie fata in camera cu inamicul ?Ce fel de tata te-ar părăsi, si te-ar lăsa de izbeliște la mila sortii ? Iar acum ce? Daca vine si ma tine cu forță aici crede ca câștiga ceva? Din contra ! Tot ce reușește sa câștige este ura mea fata de el !.
-Tu , nu înțelegi ! Eu am vrut sa te protejez ! Eu țin la tine; si am crezut ca daca te rup total de lumea asta si daca îți schimb complet identitatea , nu vei fi nevoita sa trăiești așa cum trăiesc eu, fugind si atacând întruna inamicul! Am vrut sa ai o viață normala! spune el citindui-se tristețea pe chip.
Dau sa mai spun ceva dar sunt luata pe sus de matahalele alea la semul lui Chease .
-Te urasc , m-ai auzit ! Te urăsc! tip ca sa ma audă , el ieșind deja din raza mea vizuala.
Am fost aruncata intr-o camera , care nu o mai văzusem pana acum , si clar aceasta nu era camera in care am stat inainte .
Stăteam pe jos , nevenindu-mi sa cred ce tocmai s-a întâmplat. Incep sa plâng , nemaiputand sa îmi țin lacrimile in frâu . Ma durea inima , sufletul , totul. Simțeam ca vreau sa mor , ca vreau sa dispar de pe fata pamantului. Toata viață mea am fost singura ,lipsita de dragostea unui părinte, iar acum brusc își amintește ca exist. Nu pot accepta asta , eu nu pot accepta bătaia asta de joc.
După câteva minute aud ușă ca se deschide pe ea intrând Matt.
-Oho, a venit timpul răzbunări!il aud spunând venind spre mine frecandu-si mâinile .
Ma târăsc mai in spate încercând sa ma îndepărtez cat mai mult de el .
-Ooo , fata lui tăticu ,plânge ! Ar trebui sa te înveselesc puțin nu crezi ? Ce zici de puțina distractie ? întreabă el ,
mie starnindu-mi greata cuvintele lui.
-Lasa-ma dobitocule!strig la el , acesta venind la mine ,prinzandu-ma de umeri si ridicandu-ma in sus.
-Nu, nu nu , astăzi ma voi răzbuna pe tine pentru absolut tot ce mi-ai făcut ,si tine minte asta, sa nu te mai pui cu mine! spune el trantindu-ma pe pat si punandu-se deasupra mea .
-Sa te i-a naiba, lasa-ma imbecilule! strig la el zbatandu-ma sa scap de din mâinile lui jegoase.
Nu îmi raspunde in schimb îmi prinde bluza si o rupe de pe mine lasandu-mi sutienul la vedere.
-Animalule, lasa-ma !strig la el, dar fara nici un rezultat.
-Daca nu taci , o sa îți para rau! spune enervandu-se .
-Mai bine mor decât sa fac asta cu tine ! spun si ii trag un șut acolo unde nici soarele nu bate, lasandu-l lungit in pat de durere , eu ridicandu-ma automat si indreptandu-ma spre ușă.
Era încuiată , așa ca ma îndrept direct spre usa balconului ,unde o deschid si ies afara unde ploua.
Stropii reci imi cad pe pielea dezgolita si ma fac sa tremur. Primesc in jos si pot observa ca exista o distanta destul de mare pana la pământ. Nu am cum sa sar tocmai de aici ; asta ar însemna sinucidere curata . Trebuie sa găsesc o soluție , si asta repede , pana nu își revine Matt din agonie si o voi incurca mai rău .
Intru înapoi in camera si trag de perdelele de la ferestre , si le inod in așa fel încât sa fac un fel de funie . Am văzut asta intr-un film , si merita sa încerc din moment ce nu am alta obține.
După care le leg de balustrada balconului si când dau sa ma sui pe balustrada sunt trasa cu brutalitate de pe ea si trântită de gresia tare a balconului .
-Unde crezi ca pleci , curva ordinara, nu am terminat cu tine! il aud pe Matt spunând furios ,apoi smuncindu-ma de cot si tarandu-ma după el in camera . Incuie usa balconului , eu intre timp ridicandu-ma de jos încercând sa caut orice cu ce l-aș putea ataca dar nu mai am timp pentru ca el deja se îndreaptă spre mine si ma izbește cu brutalitate de perete simțind o durere groaznica in spate.
-Curva naibi , tu crezi ca te joci cu mine ? Ți-am spus ca o să-ți para rau , nu poți scăpa de mine ! O sa îți fac viață un iad de o sa îți dorești sa nu te fi născut ! striga el la mie venind si ridicandu-ma de jos si aplicandu-mi o palma peste obrazul drept intorcandu-mi se capul intr-o parte, câteva lacrimi prelingandu-mi-se pe obraji de la usturimea ce o simțeam.
Încerc sa ii aplic un pumn in moaca aia dar el anticipează mișcare si îmi prinde pumnul , dar tot ce am reușit sa fac a fost sa ii distrag atenția cu asta ca sa ii pot da un genunchi in stomac acesta aplecandu-se ușor in jos din cauza durerii . Se pare ca antrenamentele cu Shane nu au fost in zadar; adică tot am reușit sa învăț ceva .
Ma eliberez din mâinile lui , dar își revine repede si ma prinde din nou si ma trântește pe pat nervos , tragandu-mi pantalonii jos , eu rămânând doar in lenjerie intima ; acesta uitandu-se la mine ca un lup ce și-a încolțit prada .
-Date de pe mine , ești nebun ! Lasa-ma idiotule , nu te atinge de mine ! strig la el speriata de cea ce urma sa se întâmple.
-Ți-am spus sa taci , daca mai scoți un cuvânt te omor aici cu mana mea !spune si îmi mai aplica o palma zdravana, facandu-ma sa vad negru in fata ochilor. Nu mai reacționam in nici un fel. Eram conștientă de cea ce se întâmpla dar nu ma mai puteam mișca , nu mai reușeam . Ma simțeam rău , rău si eram incapabila de a ma mai lupta cu el, nu mai puteam. Ma durea capul , si simțeam ca o să-mi plesnească o vena din cap daca ma voi mișca in vreun fel. Trebuia să-mi revin!
Matt era pe punctul de a-mi da si sutienul jos , dar brusc ușă se trântește de perete cu un zgomot asurzitor , după care il simt pe Matt tras de pe mine si trântit pe jos . L-am putu vedea pe Shane cum il i-a la bătaie , aplicandu-i pumni in fata , nenoricindu-l.
-Te omor jigodie ! Îmi pare rău ca nu am facut-o prima data !il aud țipând la acesta, lasandu-l inconștient pe jos.
-Oprestete frate ,cred ca este deajuns ! spune Jack tragandu-l de pe el apoi uitandu-se la mine.
-Ti se pare ca este suficient ,pentru cea ce i-a făcut Aniei? Dracu sa-l ia!striga el nervos apoi uitandu-se spre mine.

          -Ti se pare ca este suficient ,pentru cea ce i-a făcut Aniei? Dracu sa-l ia!striga el nervos apoi uitandu-se spre mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Shane? spun atât de încet incat abea sa auzit. Dar după acea nu am mai reușit sa înțeleg mare lucru din cea ce a spus pentru ca pierdusem total contactul cu realitate.


Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now