Înca în viată.

3K 173 13
                                    

           Sunt inconjurata de întuneric ; doar intuneric. Nu îmi dau seama unde ma aflu.
          -Hei, e cineva? întreb , dar tot ce pot auzi este ecoul vocii mele care se aude prelung , parca la nesfârșit.
     Nu primesc nici un raspuns, iar asta ma sperie si mai tare de cat sunt deja.
   Ma ridic de jos ,privind in jur neștiind încotro sa o apuc. Totul era exact la fel. Acea mare de întuneric in care te pierzi.
    Ce e locul asta ? Dar brusc , apare o lumina orbitoare din stânga mea , dintr-un fel de ușa . Tresar ușor , fiind luata prin surprindere. Ma apropii de acea usa , intrând precauta in încăperea ce se desfășura in fata ochilor mei.
    Era o camera veche , cu un șemineu in care ardea focul si doua fotolii in jurul sau. Totul părea atât de prăfuit , afectat de trecerea timpului.

     Pe unul din fotolii sta o femeie ce pare ca ar avea cam 25 de ani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Pe unul din fotolii sta o femeie ce pare ca ar avea cam 25 de ani. Era frumoasa , era foarte frumoasa ! Tinea in brațe o fetiță cam de 3 ani si fredona o melodie liniștitoare. Îmi părea atât de cunoscut cântecul acela , dar nu stiu de unde sa il iau. Ar trebui sa răscolesc in adâncul mintii mele pentru a încerca sa il găsesc , si doar as încerca.
        Deodata se aude o bubuitura , ce ma face sa tresar. Ușa încăperii in care ma aflam se izbește de perete pe ea intrând.........CHEASE? Ce căuta el aici ? Si de ce arata mai tânăr decât este? Se clătina in toate direcțiile si abea se mai putea tine pe picioare. Era beat , asta este clar ;imi pot da seama de asta si din faptul ca tine o sticla de vin in mana, deci , da.....era beat.
           -Miranda! aud cum striga apropiindu-se încet de femeia , ce il privea stupefiata , strângând acea fetiță in brațe ,încercând sa o liniștească , aceasta fiind speriata de zgomotul creat de ușă.
            -Ce vrei Chease? întreba aceasta ridicandu-se in picioare si ferind-o pe fetiță in spatele ei .
            -Nu ți-a fost dor de mine? întreba acesta plimbandu-si un deget pe bărbia ei , aceasta ferindu-i mana. Ma întreb in momentul asta cum de nu ma vede niciunul; asta este așa ciudat.
            -Chease ,duhnești a alcool ! Pleacă de aici ! Tu nu mai ești cel de care m-am indragostit la inceput! Ești un nimic! Mi-e scârba de tine! striga aceasta furioasa la el câteva lacrimi prelingandu-se pe chipul sau angelic.
           -Ti-e scârbă? Târfă ordinara , tu crezi ca o sa stau la picioarele tale si o sa îți fac mofturile , ca o sa fac ce-mi spui tu? întreabă acesta prinzand-o de par ,facand-o sa își deie capul pe spate . Nu , Miranda ! Eu nu renunț la nimic , chiar daca mi-ai spune-o tu sau oricine! Un mafiot tot un mafiot rămâne , tine minte asta ! Asta circula acum prin venele mele , si așa va fi mereu .
           -Mami? întreabă fetiță din spatele ei speriata ,lacrimile curgând pe fata ei mica .
           -Ania, du-te afara , nu te speria ,da ? Vine si mami imediat! spune Miranda , fetița fugind pe ușă afara.
     Ania? Cum adică Ania? Doar nu .......? Cum este posibil ? Acea sunt eu ?. Lacrimile îmi brăzdau fata ! Cum este posibil ca acea fetiță sa fiu eu ? Asta înseamnă ca Miranda este ..........mama mea?.
           -Unde crede ca pleacă , i-am dat eu voie ! întreba Chease dând sa se duca dupa ea, adica dupa mine, abea tinandu-se pe picioare ; dar este prins de brat  si tras înapoi de catre mama.
           -Las-o ,Chease ! Cu mine ai treba nu cu ea ! spune mama, dar automat cade pe jos când palma lui Chease face contact cu obrazul ei, eu automat inabusindu-mi un tipat.
           -Eu fac ce vreau! Nu îmi spune nimeni ce sa fac si ce nu ! Ea este fiica mea si pot sa fac ce vreau cu ea ! tipa el la mama, nervos scăpând sticla de vin din mana , spargandu-se.
            -Este si fiica mea , si nu îți dau voie sa o ranesti! striga mama lacrimile scurgandu-i - se pe obraji.
           -Atunci nu o sa mai fie! striga el , si se năpustește asupra mamei cu o ploaie de pumni aceasta strigând de durere.
           -Nuuu, las-o ! Animalule! strig disperata indrepatandu-ma spre ei , încercând să-l fac sa înceteze . Dar când vreau sa il prind pe Chease de umar si să-l îndepărtez , mana mea trece efectiv prin el. Ce naiba? Mai incerc inca de câteva ori sa il îndepărtez dar același rezultat . Eram o fantoma ,ce dracu ?
           -Las-o, te rog , las-o! strig disperata văzând ca incercarile mele de al îndepărta erau zadarnice , dar nu ma auzea . Nu ma auzea nimeni ! Palangeam , urmărind scena din fata ochilor mei , si nu puteam face nimic. Mama era aproape moarta pe jos din cauza bataii, iar eu doar asistam. La un moment dat Chease se oprește din a o mai lovi ,si se ridica! Ce vrea sa facă ? Se îndreaptă spre cioburile de sticla de la sticla de vin , si il ia pe cel mai mare , si se întoarce spre mama.
            -Nuuu, nu, nu! Nu face asta , te rog ! tip la el ,pumadu-ma exact in fata lui încercând sa il fac sa se oprească , dar el trece efectiv prin mine , si se îndreaptă spre mama după care se apleca spre ea si ii înfinge ciobul exact in inima . Raman cu răsuflarea taiata si privesc înmărmurita spre trupul mamei ce acum zace dintr-o balta de sânge .

 Ma prăbușesc pe jos încercând sa realizez de tocmai s-a întâmplat , dar parca nu îmi dau seama , parca totul se derulează cu încetinitorul , apoi camera in care ma aflam se întuneca brusc, ajungând iarăși in același abis negru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma prăbușesc pe jos încercând sa realizez de tocmai s-a întâmplat , dar parca nu îmi dau seama , parca totul se derulează cu încetinitorul , apoi camera in care ma aflam se întuneca brusc, ajungând iarăși in același abis negru. Aud niste voci total necunoscute mie si un bipait enervant.
            -O pierdem! Aduceti defibrilatorul; i s-a oprit inima! aud acea voce total necunoscut cum striga.
           -Ce? Nu, nu ,nu ! Nu puteți sa o pierdeți ! Nu se poate așa ceva ! O iubesc ! aud vocea lui Shane cum striga disperat .
           -Scoteti-l afara , acum! aud iarăși acea voce necunoscuta.
           -O iubesc , ma-ti auzit ! O iubesc ! Lasati-ma in pace jigodii ce sunteți ! il aud pe Shane strigând , vocea lui auzindu-se din ce in ce mai încet , apoi deloc.
        Ma iubește ? El chiar a spus asta ? Nu pot sa cred ! Doamne ce-aș vrea sa-l strâng in brațe in momentul asta si sa ii simt buzele, dar nu pot.
    Dintr-o data totul a început sa se cutremure , apoi vocile care strigau nu se mai auzeau ; eram doar eu singura tinandu-ma cu mana de cap incercand sa opresc acel bipait enervant ce se auzea prelung.
           -Haide, Ania , vin-o cu mine ! tresar auzind vocea acea atât de cunoscuta.
           -Mamă? întreb privind in fata spre silueta fantomatica dar atat de frumoasa.
           -Ania, vino cu mine , haide ! repeta ea intinzandu-si mâinile.
           -Unde? întreb ridicandu-ma  de jos , indreptandu-ma spre ea.
           -Undeva , unde o sa scapi de toată lumea care ți-a făcut rău , de toți cei ce si-au bătut joc de tine si te-au folosit ; intr-un loc mai bun! spue ea așteptând in continuare sa o prind de mana.
            -Dar sunt persoane care țin la mine , inca !Care ma iubesc! Nu pot sa-i las, chiar daca m-au rănit , eu ii iert ! spun privind-o încruntată.
            -Haide , nu mai avem mult timp! spune ea , eu făcând un pas înapoi.
            -Nu, mamă! Îmi pare rău ca te întristez , dar nu pot veni cu tine ! Nu acum! Eu am pentru ce trai , si pentru cine , iar tata nu îmi va mai sta in cale ! Te rog iarta-ma ! spun privindu-mi  trista mâinile .
           -Înțeleg! Ai un suflet bun , fetita mea ! Sa nu te schimbi niciodată pentru nimeni ! Ești unica , ești fetiță mea; sa nu uiți asta niciodata! spune si se îndepărtează din ce in ce mai mult de mine.
           -O sa ne întâlnim dintr-o zi îți promit! strig , ca sa ma audă , câteva lacrimi facadu-si apariția pe obrajii mei. 
           -Sunt sigura de asta! spune , după care dispare de tot din raza mea vizuala , lasandu-ma singura, după care sunt trasa ca intr-un  vartej încercând sa ma țin de ceva dar nu aveam de ce. Ma trezesc brusc deschizând ochii mari , văzând in jurul meu doctori care se miscau repede , apoi răsuflând ușurați, vazandu-ma ca respir , acel bipait enervant disparand.
             -O , slava cerului, fetit-o credeam ca o sa te pierdem! spune unul dintre doctori venind lângă mine , dandu-si jos masca chirurgicala. Credeam ca nu o sa reziști , datorita supra dozei de droguri din sânge , dar observ ca ești o luptătoare ! adaugă el , eu inchizandu-mi ochii , simțind ca o să-mi plesnească capul .
      
******

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now