Șoc. Fericire. Extaz.

3.3K 152 4
                                    

        Fixez tinta, si ma pregătesc sa trag. Eram in mijlocul unei tranzacții de droguri importante cu calanul Dead , si după cum sugerează si numele ,este un clan mort din punctul meu de vedere.
  Tranzactionerul care trebuia sa faca tranzacția, tremura din toate incheieturile , dar sincera sa fiu asta merita , jigodia dracului.
Este nimeni altul decât Willson Benet , tatăl paramatiei  ăluia de om Matt Benet , care se pare ca pana acum s-a jucat de-a șoarecele si pisica cu noi. Chiar ma întrebam unde a dispărut?
    Si aud o impuscatura urmata de o explozie ce mi-a facut timpanele sa țiuie. Din cate am înțeles de la Shane, Willson nu era in cele mai bune relatii cu clanul Dead , si pana la urma asta era si ideea de a-l pune el tranzacționez odată intrat in mâinile noastre . Trebuia sa plătească odată si o data pentru ca s-a aliat cu Chease împotriva noastră . Boșorog infect si plin de ifose!
     Cobor din clădirea darapanata in care supravegheam ca totul sa decurga cum trebuie , Shane fiind pe urmele mele , tinandu-si luneta

 Boșorog infect si plin de ifose!      Cobor din clădirea darapanata in care supravegheam ca totul sa decurga cum trebuie , Shane fiind pe urmele mele , tinandu-si luneta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

in mana stanga.
          -Ăsta sigur e mort! Si oricum  daca nu l-a omorât suflul exploziei, cea ce este puțin probabil , tot a murit făcând infarct! rade el prinzând mai bine arma pentru a nu o scăpa.
          -Mda! spun aparandu-mi si mie un zâmbet larg pe fata. Shane cred ca azi e pus pe glume.
   
     Ma simțeam in largul meu, in sfarsit ! Trecusera aproape 3 săptămâni de la operația aia blestemata, iar după inca o spatamna de recuperare uite-ma aici făcând asta . Si cat așteptam , pentru ca stăteam ca pe ace vazandu-i fata acra a sclifositei alea de asistenta.   
     La un moment dat mi se acrise de replicile ei acide si de faptul ca in fiecare zi flirta cu iubitul meu, si aproape rămăsese fara par in cap daca nu intervenea Shane ca un gentelman sa o salveze pe scorpie din ghiarele mele. Sărăntoacă proasta! Crede ca mi-l poate lua , doar falfaindu-se pe lângă el si dând din genele alea date cu o tona de rimel.?
     Trecând peste asta , as putea spune ca ma simt incredibil de bine! Si as avea chef de o întrecere dar cred ca ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa am un accident de mașină. Nu am voie sa fac lucruri care necesita foarte multa concentrare , ca de exemplu condusul , pentru o perioada de timp , pentru ca sunt inca in proces de refacere. 
    
      Tresar ușor , văzând cum Shane își pocnește degete prin fata mea , încercând sa ma facă atenta la ce spunea.
          -Hei, iubito, la ce te gândești ? Ești macar atenta la ce îți spuneam? întreba incrucisandu-mi brațele la piept.
          -A, da ! Scuze ! Eu doar.....! spun dar ma întrerupe.
          -Nu contează, vorbim acasa! Îți spuneam sa te duci in mașină si sa ma aștepți acolo pana vin cu valizele ! spune relaxandu-se ușor din încordarea lui.   A da , drogurile si banii! Aproape ca uitasem!
   Aprob cu o mișcare a capului luandu-i luneta lui , si indreptandu-ma spre masina mea , un Ferrari Tunero Black 430 , tunat si numai bun de o cursa ca la carte.
  Pun in portbagaj armele după care intru in mașină asezandu-ma pe scaunul din dreapta șoferului.

  Pun in portbagaj armele după care intru in mașină asezandu-ma pe scaunul din dreapta șoferului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now