C.M.B.

3.7K 231 0
                                    

        Din perspectiva lui Shane

        -Bun , cred ca este suficient pe astăzi băieți!spun facandu-le semn sa se oprească .
        -Trebuie sa mergem sa vedem cum se descurca Zack, poate mai are noutăți pentru cursa de maine.! spune Allan dandu-si jos ochelarii pentru protecție si mănușile.
         -Voi fi acolo cu siguranță ! spun indreptandu-ma spre ușă care duce spre ieșirea din poligonul de tragere. Urc scările la etajul depozitului in sala de informații cum îmi place mie să-i spun  ,unde il găsesc pe Zack ațintit cu ochii intr-un calculator.
         - Hei , frate ce faci ? Ai mai găsit ceva despre cursa de mâine ? Vreau sa stiu cine concurează ! spun bătând palma cu el prietenește.
          -Da , am aflat ca se da ca peremiu o suma destul de frumușica de bani si o roșcată focoasa! Te bagi? întreba, privindu-ma ușor amuzat .
          -Da, normal! Ma știi pe mine ca dau înapoi ! spun stramband ușor din nas la auzul faptului ca se da ca premiu si o roșcată. Desi ma atrage ideea asta de a o lua-o la o partida , parca totuși nu mai merge. M-am saturat de parasutele care mi se oferă pur si simplu pe tava , chiar daca asta ma satisface. Vreau ceva nou, o provocare. Iar gândul îmi zboară automat la Ania . Oare de ce vroia sa vina la depozit ? Fugi-se cu mașină mea numai ca sa nu vina si acum........?
    Nu mai inteleg nimic? O fi pățit ceva ? In fine! Cred ca ar trebui sa o sun înapoi !
         -Ma auzi ? Tu , ai auzit macar ce ți-am spus? La ce te gandesti?întreabă Zack pocnind din degete in fata mea.
          -Ăăă, da,.......la nimic important ! Ce spuneai ?întreb aranjandu-mi parul ciufulit ce statea in toate direcțiile.
          -Spuneam ca va participa si Shawn Stuart, unde ti-e capul? spune uitandu-se la mine ușor încruntat.
          -Nu scap niciodată de bufoni?  Shawn ce mai căuta ,parca era plecat in Europa cu contrabanda cu tigari si droguri.?!!întreb inclestandu-mi maxilarul.
           - S-a întors acum o săptămână ! spune el intorcandu-si  iarăși privirea spre ecranul calculatorului.
             -Si eu de ce aflu tocmai acum?întreb ușor nervos.
              -Frate , nu stiu cum sa îți zic, dar nu ai prea dat pe aici! spune el dând din umeri.
              -Si nu exista telefon?întreb ironic.
              -In fine , unde sunt restul? întreabă ignorandu-mi întrebarea.
               -Erau in spatele meu !Cred ca s-au oprit la Mason sa discute cu el !spun.
   Apoi aud zgomote si o impuscatura pe hol si automat ma îndrept spre ieșirea din încăpere scotand pistolul  ce il aveam in dotare.
         -Unde este Shane? aud vocea Aniei răsunând in întreg holul.
          -Ania ? Ce e cu tine aici ? întreb privind-o uimit fiind înconjurată de câțiva coechipieri din echipa de spionaj ce aveau armele îndreptate spre ea.
           -Shane , ești in regula? întreabă ea privindu-ma uimita lăsând arma in jos.
            -Da, normal ! Ce te-a apucat? Băieții duceti-va la locurile voastre! spun si le fac semn sa plece , intre timp apărând si Allan , Chris , Jason si Jack care păreau ușor alarmați.
             -Frate, ce sa intamplat , am auzit împușcături ?!!întreabă Allan mutandu-si privirea spre Ania ce părea confuza. Ma intreb cum a găsit depozitul.
             -Nu stiu! Asta ma întrebam si eu ! spun intorcandu-mi si eu privirea spre Ania ,punandu-mi pistolul înapoi in donatare.
             -Nu sunteti atacați, sau ceva de genul asta? întreba ea total jenata de situația in care este pusa.
             -Ti se pare ca suntem atacați ? Ce te-ai alarmat așa? ii răspund privind-o cu o sprânceană ridicata. Avea o fata de copil care este certat de părinți , părea trista si drăguță in același timp.
             -Si împușcăturile care le-am auzit prin telefon.......?întreba privindu-ma fix in ochi.
              -Eram in cameră de arme , si ne antrenam ! răspund uimit de cea ce și-a putut închipui.
        Nu mai spune nimic si lasa capul in pământ rușinata ; se înroșise ca o rosie . 
            - Mda, in fine ! Cred ca am lămurit totul ! Acum haideți sa dezbatem lucruri mai importante decât asta, cum ar fi planul C.M.B.! il aud pe Jason cum spune uitandu-se încruntat la Ania.
            -Ok , dupa care vedem ce facem cu cursa de mâine! Iar tu vii cu mine! spun si o prind pe Ania de mana , tragand-o după mine.
             -Hei , ce te-a apucat ? Dă-mi drumul , ma doare! se plânge ea încercând sa scape din strânsoarea mâinii mele.
             -Crezi ca daca fugi cu mașina mea si refuzi sa vii cu mine scapi așa ușor? De unde naiba ai știut unde este depozitul si de ce vii aici ca si cum ai veni la război?o întreb înfuriat pe bruneta din fata mea , oprindu-ma in loc si apropiindu-ma amenințător de ea .
             -Despre ce cursa este vorba ? întreba ea ignorând intrebarile mele ca si cum nici nu le-aș fi pus.
             -Te-am întrebat ceva si aștept explicatii ! spun tregand-o lângă mine , prinzand-o de talie. Cat îmi place sa fac asta !
             -In primul rand dă-mi drumul si poate îți voi spune! spune ea încercând sa iasă din brațele mele.
        Ii dau drumul si ii fac semn sa ma urmeze. Intru in biroul meu , asezandu-ma pe scaunul din piele neagra .
          -Mda, te ascult ! spun facandu-i semn sa se așeze pe unul dintre scaune.
           -Vreau sa devin unul dintre spioni ! spune ea privindu-ma serioasa .
            -Si ce te-a determinat sa vrei asta? Când ți-am spus sa vii ai fugit cu prima ocazie care ti s-a ivit in cale! spun asezandu-ma mâinile pe birou.
            -Uite, m-am gândit mai bine si cred ca m-ar ajuta asta, sa aflu planurile lui Chease! spune ea mutandu-si privirea in alta parte , intristandu-se brusc.
            -Aha, si faza cu pistolul din hol ce e cu ea si cum ai știut sa găsești depozitul? întreb insistând pe subiectul asta,  ridicandu-ma in picioare , indreptandu-ma spre fereastra , privind afara.
            -Pai , sa zicem ca am avut o conversație destul de interesanta cu Marc , si de la el stiu! Si am venit cat de repede am putut pentru ca am crezut ca ești atacat! spune lasandu-si capul in pământ.
           -De unde ți-a venit asta? Si de ce îți pasa așa de mult daca eram atacat? intreb intorcandu-ma spre ea incruntandu-ma ușor la ce a putut sa creadă .
            -Pai,..........! dar se oprește nemaistiind ce sa spună .
     Ma apropii de ea pundu-mi doua degete sub bărbie , ridicandu-i privirea spre mine.  O prind de talie lipind-o cu totul de mine, privind-o in ochii de un albastru sclipitor.
           -Haide, spune de ce îți pasa daca eram atacat ! întreb soptindu-i la ureche , aparandu-mi un rânjet in coltul gurii.
           -Eee-uu nn-u..............!încearcă ea sa spună ceva dar se oprește tremurând sub atingerile mele,  când încep sa plasez săruturi pe maxilar in jos ajungând in cele din urma sa ii plasez un sărut in coltul gurii.
     Când aproape sa o sărut pe buze , si să-mi dezlănțui dorință arzatoare de ai gusta buzele alea care ma tentează in fiecare zi , ușa se deschide brusc pe ea intrând Jack.  Ania se dezlipește instant de mine dregandu-si glasul , iar eu mârâi in surdina total enervat de faptul ca idiotul asta ,acum și-a găsit sa apăra.
          -Ce vrei Jack? întreb cu un ton ridicat.
          -Te-a chemat Mason sa finalizezi planurile C.M.B. si sa verifici bazele de date! spune mutandu-si privirea spre Ania , uitandu-se enervant de insistent la ea , cu o privire trista ,parca.
    Jur ca daca se mai uita mult la ea ii scot ochii cu lingurița; trebuie sa il iau la întrebări , daca nu la bătaie.
           -Nu pot sa cred pentru ce ma deranjezi in momentul asta ! Tu nu vezi ca sunt ocupat? IESI AFARA ! strig la el enervat pana peste măsură , inclestandu-mi pumnii. Omul asta nu știe sa bocănească la ușă înainte sa intre?.
    Nu mai spune nimic si se întoarce cu spatele , ma aruncând o privire spre Ania ,si iese închizând ușă in urma lui.
           -Ce este ala un plan C.M.B.? întreba Ania ,uimita si confuza in același timp.
           -Este de fapt vorba despre un plan ce include echipa de spionaj si se bazează mai mult adunarea de informații . C.M.B. vine de la Chease.Matt.Benet ,,asociatii minune," daca le pot spune așa , care sigur plănuiesc ceva ! Deci in mare este vorbă de Chease! răspund oftând  , asezandu-ma înapoi in scaunul negru din piele.
          -Perfect! Presupun ca o sa aveți un nou coechipier! spune privindu-ma fix in ochi , facandu-mi inima  sa bata de un milion de ori mai tare. Cum poate avea efectul asta asupra mea?.
       Nu spun nimic doar o privesc uimit cu o sprânceană ridicata. Se pare ca ceva a determinat-o sa își întoarcă părerea la 180 de grade ,iar asta îmi place . Îmi apare un zambet in coltul gurii , si nu numai ca îmi place ce aud , dar mai ales si cea ce vad.
     Urăsc idea ca Marc o folosește ca pe o arma împotriva lui Chease , dar cui nu i-ar placea o astfel de arma. ......................
.............................

   ***
       As vrea sa îmi cer scuze pentru faptul ca postez așa de rar si pentru multele greșeli de ortografie. Spre ca va place cartea mea ! Lectura plăcută in continuare!!!!:):*

  P.S.  Ii apreciez enorm de mult pe cei ce mi-au votat cartea, si de asemene pe cei ce mi-o citesc!!!

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now