Accidental

3.2K 154 4
                                    

       -Lasa-ma idiotule! strig la el batandu-l cu pumnii in spate , încercând să-l fac sa ma deie jos , pentru ca in nici un caz nu aveam de gand sa merg cu el . Ma da jos de pe umar, pana acum tinandu-ma ca pe un sac de cartofi , si deschide portiera pentru a ma baga in ,,minunata" lui mașină .
     Dar nu apuca pentru ca ii aplic un genunchi intre picioare , si un pumn in mutra aia de schizofrenic , acesta căzând pe jos de durere.
     O iau la fuga spre masina mea , adică a lui Shane , si pornesc imediat ce îmi pun centura de siguranta . Conduc oarecum agitata , călcând pedala de accelerație cu putere. Cum reușesc sa dau întotdeauna peste psihopatul asta? Adică părea de treba la inceput, pana s-a gândit ca banii valorează mai mult decât prietenia mea . Ce idiot! . Si cică are sentimente pentru mine! E, pe naiba ! Cum sa nu, si eu sunt regina Angliei!. El chiar crede ca o înghit pe asta?.
        Acum chiar nu stiu ce sa fac ! Sa ma duc la pista, sau sa ma întorc si sa ma duc la depozit sau acasă unde as putea fi in siguranță? Pentru ca in mod sigur la pista m-ar putea găsi cu cea mai mare ușurință.
In cele din urma ma hotărăsc sa întorc , cu destinația depozit , prefacandu-ma ca nu s-a întâmplat nimic ; dar observ masina neagra a lui Shawn in spatele meu, si încep sa ma panichez, dandu-mi seama ca nu am cum sa întorc. Ce fac acum ? In ce m-am bagat ? Acuma l-am înfuriat si mai tare pe Shawn , iar daca ma prinde nu cred ca o sa iasă prea bine .
       Îmi iau telefonul si apelez prima persoana care îmi trece prin minte.
        -O , Ania ! Observ ca tot ai găsit o portiță de scăpare , si mi-ai furat masina cred ca a mii-a oara! Când ajungi acasă nu cred ca o sa fii prea bucuroasa de cea ce o să-ți fac! il aud spunând cu o voce oarecum serioasa si bat la pariu ca rânjește ca dobitocul.
       -Shane , lăsa mașina! Am nevoie de ajutor! Am dat peste o belea si nu stiu cum sa scap de ea! spun privind in continuare mașina ce ma urmarea.
       -Ce s-a intampat ? Ania , ești in regula, ai pățit ceva ? întreba , vocea lui transformându-se intr-una îngrijorata.
       -Shawn, ma urmărește si nu vrea sa ma lase ! Spune ca trebuie sa merg cu el ! Te rog , fa ceva , pentru ca nu reușesc sa scap de el! spun privind in spate prin oglinda retrovizoare , dar nu-l mai vad . Brusc simt cum pierd controlul volanului când Shawn se izbește in mine din laterala mea.

       -Cum? Ce dracu , mai vrea Shawn? il aud înjurând in telefon , nervos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       -Cum? Ce dracu , mai vrea Shawn? il aud înjurând in telefon , nervos. Unde ești? continua el , dar scap telefonul pe jos , încercând sa redresez masina înapoi pe carosabil . Ok ! Acum chiar ma sperie , situația ; pentru ca aproape ma izbisem de unul dintre copacii de pe marginea drumului., iar Shane nu o sa fie prea bucuros sa afle ca Shawn ia distrus masina.
       -Ce dracu , ai? Ești nebun? strig la Shawn , ce mergea in paralel cu mine , eu aratandu-i degetul mijlociu; si calc cu putere pedala de accelerație depasindu-l si lasandu-l in urma.
         Ma întind dupa telefon , si observ ca apelul inca se mai derula, după care il pun la ureche.
        -Ania, ma auzi !Ma auzi! Pentru Dumnezeu , raspunde o data! il aud cum striga îngrijorat , încercând sa dea de mine .
        -Da, Shane te aud !spun dandu-mi ochii peste cap, si aud o portiera trântită pe fundal.
        -Unde ești? întreba el având o voce dura.
        -In estul orașului ,pe str. Estburn aproape de piasta de curse! spun , vazandu-l pe Shawn cum ma ajunge din urma si iarăși merge in linie cu mine.

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now