Secrete dureroase

2.8K 151 8
                                    

        - Ania! Ești aici? aud pe cineva strigandu-ma din camera.
        -Sunt in baie! strig pentru a ma auzi, inchizand dusul ,pentru că sunetul apei ma făcea sa nu aud mare lucru.
        -Am venit sa te anunț ca ești chemata in biroul lui Marc! spune el apropiindu-se de ușă băii pentru a se face înțeles.
        -Allan , cred ca o sa cobor si eu peste câteva minute ! Spune-i sa aștepte! spun , incordandu-ma usor. Oare ce dorință mai vrea îndeplinită ,,marele sef" de are treaba acum cu mine.
         -Ok, dar grabeste-te! Stii ca nu ii place sa astepte! spune grăbit.
         -Da! raspund mai mult in sila dandu-mi ochii peste cap.
     Repornesc dusul ,relaxandu-ma sub atingerea calda a apei.

   După ce termin de făcut dus ma îmbrac repede cu hainele luate din dulap si ma îndrept spre oglinda pentru a-mi aranja parul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   După ce termin de făcut dus ma îmbrac repede cu hainele luate din dulap si ma îndrept spre oglinda pentru a-mi aranja parul .
     Îmi privesc reflexia in oglinda si ma încrunt privindu-mi  vânătăile de pe gat.

      Îmi privesc reflexia in oglinda si ma încrunt privindu-mi  vânătăile de pe gat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Dureau îngrozitor daca le atingeam , acum căpătând o culoare mov cu galben . Erau oribile! Tot ce încerc acum este sa uit de atingerile slinoase ale acelui libidinos ce îmi face stomacul sa protesteze , creindu-mi o stare de greata.
         In cele din urma ies pe ușă baii, după care pe cea a camerei coborând scările cu un etaj mai jos , indreptandu-ma spre biroul ,,sefului" . Ma strâmb la gândul asta si intru in încăpere fara sa bocănesc . Nu pot avea nici un fel de respect pentru omul asta . Pur si simplu nu pot!
           -Aa, Ania ! Se pare ca ai aceleași obicei enervant ca a lui Shane, si anume sa dai buzna in biroul meu fara sa bocănești! spune el imediat cum își ridica ochii din leptopul lui si ma vede, având o expresie sarcastica.
           -Tu m-ai chemat! Ce vrei? întreb privindu-l neutra.
           -Se pare ca cineva este prost dispusa astăzi ! Si da , te-am chemat pentru a-ti aduce la cunoștință faptul ca începând de maine vei sta la depozit , lucrând suplimentar ! Si prin asta ma refer la tranzacții de droguri , arme albe, tigari si desigur bani , si la asta se mai adaugă si misiunile de spionaj si atac armat! spune el asezandu-si coatele pe birou privindu-ma atent .
            -Ce ? Cred ca glumesti! intreb uimita si stupefiata in același timp de cea ce îmi istorisește el fara nici o jena. Ce crede ca sunt , omul bionic ! Ce dracu?.
            -Nu, nu ! Ti se pare ca glumesc? întreabă el ridicandu-si o sprânceană. Asta este pentru ca din cauza ta , am pierdut o suma de bani destul de importanta ,  pentru al scoate pe Shane din închisoare. Iar tu împreună cu el o sa aveți de lucrat mult si bine , deci amândoi o sa stați la depozit de acum înainte pana când consider eu ca este suficient!spune ridicandu-se in picioare.
          -Ce dracu ! De parca l-am pus eu pe Shawn sa vina si sa ma frece la creier ! De ce trebuie sa fac eu asta când de fapt Shawn este cel vinovat? strig înfuriata la el .
          -Shawn înfunda acum pușcăria in locul lui Shane , si ar trebui sa fii fericita ca nu te pun sa îmi scoți bani trimitandu-te la produs! spune privindu-ma încruntat.
    La auzul acestor cuvinte îmi cade fata.

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now