Situație încinsa

3.4K 184 7
                                    

            -Ești incredibil ! Frate tu cred ca ai înnebunit de tot! spune Chris intrând pe ușa de la bucătărie cu noi pe urmele lui.
      Shane nu spune nimic si doar ma privește parca pierdut.
            -Marc , nu trebuie sa afle despre asta!spune el in cele din urma.
            -Ok , frate ! spune Chris ridicând mâinile in semn de predare . Dar vezi ce faci ! spune ridicând degetul spre el ,avertizandu-l.
     Shane nu spune nimic , ci doar ma prinde mai bine , sa nu ma scape si urca scările.
            -Îmi poți spune te rog , ce este cu tine ! întreb si ii privesc ochii albastrii care parca nu exprimau nici o emoție. Uite in ce hal arati! spun făcând referire la rănile de pe fata lui.
       El in continuare nu spune nimic, iar tăcerea asta ma calca pe nervi . Deschide ușa camerei mele si o împinge cu piciorul.
   Ma asează pe pat , după care se îndreaptă spre baie de unde ia trusa de prim ajutor. Vine cu ea spre mine si se aseaza pe pat .
     Scoate dezinfectanul si îmi dezinfectează rana de la cap .
          -Au, ustura ca dracu! spun si ma feresc ușor sa nu mai deie cu soluția aia care parca ma ardea.
          -Scuze ,nu am vrut!spun el , astea fiind singurele cuvinte scoase de el pana acum.
          -Shane , te rog vorbește cu mine ! Nu poți tine atât de mult asta in tine ! spun si ma apropii de el , si ii mângâi obrazul stâng care era vânat.
    Nu scoate nici un cuvânt si doar ma privește in ochi parca căutând ceva . Îmi dau seama ca il macină pe dinăuntru , dar nu vrea sa se elibereze .
          Se apropie de mine si își izbește buzele violent de ale mele . Ma prinde in brațe si ma lipeste strâns de el ,parca vrând sa nu ma piardă . Simțeam ca iau foc , simțeam mii de fluturi in stomac care parca se zbăteau sa iasă , iar inima îmi bătea cu putere . M-am lăsat purtata de val , sarutandu-ne amândoi cu dorință , cu pasiune .
  
      Din perspectiva lui Shane

       Simțeam ca nu mai rezist;simțeam ca nu mai pot ! La dracu ! O vreau si asta acum !
       Prind de marginea bluzei si o arunc de pe ea , la fel făcând si  ea .  Plasez săruturi pe gat in jos facand-o sa își deie capul pe spate de placere. Îmi arunc pantaloni de pe mine si ii fac si pe a ei sa zboare pe undeva prin camera . Simțeam cum tremura de placere , era așa de frumoasa si o iubeam . La dracu, chiar o iubesc ! Este perfecta , si este doar a mea! . Se întinde pe pat eu punandu-ma peste ea sarutandu-i linia fina a maxilarului.
          -Te iubesc , Ania ! La dracu , te iubesc ! spun, ea tresărind , la cea ce am spus, parca trezinu-se dintr-o transa si se uita uimita la mine . Dă sa se ridice eu dandu-ma la o parte de pe ea .
          -Nu , nu este bune! spune ea si isi căuta cu privirea hainele.
          -Ania, eu............! încerc sa spun dar ma intrerupe .
          -Nu , Shane! Pleacă ! spune ușor tensionata muscandu-si buza de jos, indicând spre ușă.
   Nu mai spun nimic si ies pe ușă ușor nervos si frustrat , pentru faptul ca ma lăsat cu ochii in soare ramând total dezamăgit la felul cum a reacționat când i-am spus ce simt pentru ea.
    Trebuie sa ma răcoresc cumva, iar direcția este baia unde dau drumul la apa rece si fac un dus.
         Sunt atât de dezamăgit de felul cum a reacționat cand i-am spus ce simt pentru ea , dar stiu ca ma place ,si mai stiu ca intr-o zi o sa cedeze si o sa fie a mea . Se ascunde după o masca de om dur ,o masca de indiferenta si tristețe ; dar intr-o zi acea masca va fi sparta , iar acela care o va sparge voi fi eu .
    
        Din perspeciva Aniei

     Nu pot sa cred ; si nu stiu cum sa procedez . Creierul meu s-a blocat . Stau lungita in pat si privesc tavanul. Ce tocmai s-a întâmplat? Ce a fost asta?. Shane ma iubește? Dar cum este posibil ca el sa ma iubeasca? Tipul dur si rău care nu il interesează nimeni si nimic ma iubește?
   Mii de întrebări de acest gen îmi treceau prin minte. Eram total derutata, si confuza . Daca el crede ca o sa ma las ușor, să-și facă spereante mult si bine.
     
       Ma uit la ceas si oftez exasperata . Era 03:25 noaptea, iar eu nu mai reușeam sa adorm . Gândul îmi zboară continuu la Shane si la cea ce mi-a spus ,si nu reușeam sa scap de asta.
     Ma ridic din pat si ies pe hol . Cobor scările si aprind lumina in bucatarie după care privesc in jur. Am nevoie de aer pentru ca simt ca ma sufoc. Ies afara si inspir aerul rece al nopții . Ma așez pe unul din acaunele aflate pe terasa si privesc cerul .
     După un sfert de ora de stat afara ,ma cam luase frigul . Usa terasei se deschide pe ia ieșind Chris la bustul gol 

 Usa terasei se deschide pe ia ieșind Chris la bustul gol 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

, încercând sa-si aprindă o țigară. Se uita la mine , după care trage o data din țigară , pufaind fumul albicios in aer.
           -Tu ce faci aici ? întreba si își întoarce privirea spre mine .
           -Nu pot sa dorm ! spun si îmi întorc privirea in alta directie .
           -Ce , nu ți-a dat-o bine Shane sau cum ? întreba eu intorcandu-mi privirea uimita spre el nevenindu-mi sa cred ce întreba.
           -Poftim? întreb ca si cum nu as fi auzit bine, total contrariata de nesimțirea de care da dovada.
           -O, haide ; nu te prefă ca nu ai înțeles! spune trăgând inca o data din țigară .
          -Tu ai tras ceva pe nas, sau ce ? întreb , privindu-l serioasa , pentru ca întrebările lui suna parca spuse de un drogat.
         -Nu, păpușă ! Nu am tras nimic pe nas ! Este o întrebare destul de simpla! Este clar ca intre tine si Shane este ceva , si mi se pare o întrebare destul de normala! spune , si se muta de pe un picior pe altul.
          -Scrie cumva proasta pe fata mea? Nu sunt una din parașutele voastre care se arunca in brațele voastre imediat ce le ieșiți in cale,ok? Nu sunt genul de persoana care se lasa ușor! spun pentru a clarifica mica neînțelegere.
           -A, serios ? Nu prea cred așa ceva , mai ales daca ai in fata ta o bunaciune asa ca mine ! spune si se apropie de mine , eu dandu-mi ochii peste cap.
           -Ce faci? întreb si ma dau mai in spate cu câțiva pasi .
           -  O ,haide ;stiu ca ma vrei si îți ofer ocazia sa ma ai ! spune arătând spre el si ma prinde de mana .
           -Ia-ti mana de pe mine! spun si încerc sa ma eliberez din strânsoarea lui.
           -De ce ? O sa ne distram , si nu o sa îți para rau, te asigur!spune si ma prinde cu brutalitate  de talie lipindu-ma de el .
            -Tu ești idiot ! Da-mi drumul! strig la el , incercând sa scap de el .
             -Ne jucam si noi puțin , de ce te superi ? întreba ca si cum nu făcea nimic greșit , eu deja începând sa imi fie greata de comportamentul animalic de care dădea dovada.
             -Dă-mi drumul , animalule! spun si il pleznesc peste fata , el rămânând cu capul întors intr-o parte .
       Se înfurie si nervos trage de bluza de pe mine si o rupe , eu rămânând aproape dezbrăcata.
          Dar in secunda următoare il simt cum practic este smuls de pe mine si trântit pe jos . Ma uit la persoana care intrase si constat ca nu era nimeni alt decât Shane, care se urca peste el si il ia la bătaie spargand-i nasul , arcada si buza de jos.
           -Cum îndrăznești , sa faci asta, idiotule? întreba Shane lovindu-l in continuare roșu de furie.
           -Shane, lasa-l ! intervin tragandu-l de pe Chris care era deja destul de rănit.
           -IESI! tipa Shane la el, si se întoarce spre mine , imediat ce Chris intra in casa.  Ce este cu tine la ora asta aici ? ma întreba nervos facandu-ma sa tresar.
           -Nu puteam sa dorm si am ieșit afara ,șiii.......................!spun dar ma opresc.
           -Daca nu veneam la timp , îți părea rău ca ai ieșit ! spune si se întoarce cu spatele la mine. Nu înțeleg ce este in capul lui Chris de se apuca de lucruri dintrastea !spune ,simtindu-se clar in glasul lui ca este supărat.
    Nu mai spun nimic si ma duc in fata lui si il îmbrățișez, uimirea citindu-i-se pe fata.
           -Mulțumesc! spun, si simt cum se relaxează .
           -Pentru ce? întreba confuz.
           -Pentru tot! raspund si îmi apare un zâmbet in coltul gurii , in cele din urma îmi răspunde si el la îmbrățișare..................
          
           *****

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now