Întrerupere cu scântei

3.1K 153 6
                                    

        Simt cum îmi zboară bluză de pe mine , atmosfera devenind din ce in ce mai infierbantata.

        Simt cum îmi zboară bluză de pe mine , atmosfera devenind din ce in ce mai infierbantata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Muream de cald si simțeam cum inima îmi bubuie puternic in timpane. Simțeam placere! O placere pe care numai Shane mi-o putea oferi cu fiecare atingere ce ma făcea sa ma topesc efectiv.
        -Te vreau Ania! Ești a mea! îmi șoptește in ureche , un fior cuprinzandu-ma pe sira spinări.
        -Mă ai, fa ce vrei! ii sporesc si eu in ureche un zambet aparandu-mi in coltul gurii, el rânjind satisfăcut.
       -Serios?Unde este fata care nu cedează niciodata ?întreba si ma musca ușor de sânul drept.
        -A fost rapita! spun privindu-l in ochi si zambind jucăuș. Conversația asta devenea din ce in ce mai interesanta! Chiar vreau sa aflu pana unde are de gând sa ajungă, pentru ca eu eram excitata la maxim de cea ce îmi făcea iar fiecare atingere ma făcea sa scot un ușor geamăt de placere.
         -De cine? Extratereștrii? întreba făcând pe prostul.
        -De un băiat , care inca din prima zi in care il văzusem m-a vrăjit cu culoarea ochilor de un albastru atât de puternic , atât de înghețat incat as fi crezut ca ma poate împietri cu o singura privire. Iubeam ochii aceia! Erau atrăgători , încât odată ce te atrăgeau in capcana lor nu mai aveai sacapre ; erai tras ca intr-un abis nesfarsit! spun mangaindu-i fata celui ce ma privea cu atata interes , sorbind fiecare cuvând ieșit de pe buzele mele.
         -Si acum nu-i mai iubesti? întreabă șoptind la doar doi cetimetii de buzele mele, simtindu-mi fata cum îmi ia foc.
         -Acum? Acum nu doar ca iubesc ochii , ci si pe posesorul acestora, ii iubesc sufletul care s-a dovedit a fi unul bun ,si nu un tiran nesuferit cum vroia sa para ca este! spun si îmi izbesc buzele de ale lui , încercând sa ii dau cureaua de la pantaloni jos.
        -Mmmm, daca ai ști tu ce gândeam despre tine , prima data când te-am văzut? spune deslipindu-ne din sărut , Shane aruncandu-si pantalonii pe undeva pe podea, si venind spre mine ca un animal de prada ce tocmai își încoltise cina.
        Eu il priveam si așteptam sa vad ce are de gând, vazandu-l cum se pune iarsi peste mine si începând sa ma muște de gat lăsând mici urme , eu scoțând gemete de placere.

        Usa se deschide , pe ea facandu-si apariția un tip înalt si blond ce purta o gheaca de piele neagra , carnd in mana un geamantan negru .

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now