Revenire

3.1K 141 8
                                    

          Deschid ochii cu greu , simțind cum ma ustura. Ma durea capul îngrozitor! Dracu sa-l ia pe Chease cu drogurile lui! Nu o sa ma vezi punând mana pe așa ceva in viața mea! Nu înțeleg cum unii oameni pot fi dependenți de chestiile alea?.
Îmi rotesc privirea prin încăpere si.... da, sunt iarăși la spital

 Cred ca am vizitat locul asta mai des decât pista de curse sau poligonul de tragere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

. Cred ca am vizitat locul asta mai des decât pista de curse sau poligonul de tragere.
      Apoi privirea îmi cade pe persoana ce sta pe scaunul de lângă pat si doarme . Era Shane , si din cate îmi dau seama nu arata prea bine. Pare obosit ,si are si mâinile bandajate . El este rănit ,si sta aici lângă mine ? Ochii mi se umplu de lacrimi , si imi dau seama ca el chiar ma iubește . Nimeni nu a mai făcut asta pentru mine , pentru că nimănui nu ia păsat. Am fost mereu o persoana in plus , un nimeni ...........iar acum? Acum l-am întâlnit pe Shane , căruia i-am făcut o grămadă de probleme , care din cauza mea este rănit , din cauza mea a avut probleme cu Marc si Chease, si din cauza mea i s-au întâmplat toate ; si totuși el sta lângă mine si nu ma lasa . Nu-l merit ! Nimeni nu merită sa aibă in preajma o persoana ca mine.
     Tresar ușor din gândurile mele deplorabile, când aud un mormait. Shane se trezește si când ma vede se ridica îngrijorat.
            -Ania? Dumnezeule, ce mai speriat,  credeam ca o sa te pierd! spune si se ridica automat din scaun venind spre mine , imbratisnadu-ma strâns , eu gemând ușor din cauza presiuni ce o puse pe abdomen, in locul in care fusesem împușcata.
          -Scuze! spune el ridicandu-se si privindu-mi fata. De ce plangi? Te doare ceva? întreba îngrijorat.
           -De ce ? întreb nebagandu-i in seama întrebările.
           -De ce, ce? întreba si el confuz , neștiind la ce ma refer.
           -De ce , inca mai stai aici , in loc sa te odihnești sau sa fii cu băieții? De ce îți sacrifici sănătatea pentru mine , eu care ți-am făcut atatea necazuri , si ți-am adus atata durere? intreb lacrimile brazdandu-mi obrajii reci .
     El se apropie de mine si imi pune mana pe obraz stergandu-mi lacrimile, privindu-ma cu blândețe.
          -Pentru ca esti o persoana minunata, si pentru ca te iubesc! spune si își izbește buzele de ale mele , sarutandu-ma apăsat , parca vârând sa ma devoreze cu totul , nevrand sa ma mai lase. Fac ochii mari de uimire , fiind luata total prin surprindere , simțind cum îmi ard obrajii si sunt sigura ca sunt ca o roșie la fata.
    Nu mai stau pe gânduri si ii răspund la sărut , devenind  unul din ce in ce mai pasional , simțind fluturi in stomac ; începând sa gem ușor din cauza durerii ce își face simțită prezenta . Ne desprindem din sărut deja rămânând fara aer, eu punandu-mi mana pe abdomen, zâmbind usor.
           -Ma duc sa chem un doctor , nu arati prea ok! spune după câteva momente de tacere in care doar ne-am privit unul pe altul.
     Eu aprob cu o mișcare a capului intorcandu-se spre ușă , dar când da sa iasă , se oprește si se învârte cu fata spre mine.
             -Si sa nu te mai prind ca plângi , ok ? ordona el , ridicând degetul arătător spre mine ; eu strâmbând din nas la directiva lui , dând ușor din cap in semn de aprobare, aparandu-mi  un zâmbet in coltul gurii care dispare rapid. Același Shane caruia ii place sa deie ordine si care se crede seful. Ce dor mi-a fost de asta!
    După care iese pe ușă , eu ramând singura cu gândurile si frământările mele. Daca îmi spuneai acum 7 luni ca o sa îmi întâlnesc tatăl si ca o sa moara de mana mea , sigur ma bufenea rasul si spuneam ca este imposibil . Dar acum , când stau in fata faptului împlinit îmi dau seama ca așa trebuia sa se întâmple. Trebuia cineva să-l facă sa plătească pentru tot ce a făcut!. EU, sânge din sângele unui mafiot , ma întorc la cea ce îmi aparține ; sau mai bine zis ma întorc acolo unde aparțin . Si anume mafia! Cum spunea si Chease , si citez ,, Un mafiot tot un mafiot rămâne ! Asta curge prin venele mele acum, si așa va fi mereu! "
    Si acum pot sa dorm liniștită , știind ca el nu îmi va mai putea face nici un rău , niciodată .

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Where stories live. Discover now