Fara scapare (intuneric)

3.1K 161 1
                                    

         Deschid ochii cu greu ,totul invartindu-se cu mine. Ma durea capul îngrozitor de simțeam ca o să-mi explodeze. Îmi era frig si îmi simțeam corpul amorțit. Ridic ușor capul , familiarizandu-ma greu cu imaginea din fata mea.
   Încerc sa ma ridic ,dar ma simțeam sleita de puteri . Priveam cimentul rece ,pe care statem culcata. In minte mi-au revenit întâmplările de aseară durerea de cap parca amplificandu-se. Gem de durere din cauza mâinilor ranite care le simțeam legate la spate cu cea ce pare sa fie o funie.

      In cele din urma ma ridic in sezut , scâncind , lipindu-ma cu spatele de zidul rece

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

      In cele din urma ma ridic in sezut , scâncind , lipindu-ma cu spatele de zidul rece.
        Cum am ajuns aici? Si ce este locul asta? Pare a fi un beci, după felul cum arata, mirosul de mucegai facadu-ma sa stramb din nas. 

Dupa ceva vreme de stat privind in gol atenția imi este atrasa de câteva voci ce se auzeau dincolo de usa ruginita din metal

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Dupa ceva vreme de stat privind in gol atenția imi este atrasa de câteva voci ce se auzeau dincolo de usa ruginita din metal .
    Dupa câteva minute ușa se deschide făcând un zgomot asurzitor ce îmi zgâria timpanele. Privesc spre persoana ce intase pe usa si automat ma încordez , nervozitatea citindu-se pe chipul meu .
           -Măi ,măi s-a trezit prințesa lui tati! exclama el batjocoritor, un zâmbet aparandu-i in coltul gurii.
      Nu spun nimic ci doar il privesc cu ura , trimitandu-i săgeți otrăvite din privire.
            -Se pare ca tot la mine ajungi in cele din urma ! spune apropiindu-se de mine si aplecandu-se privindu-mi atent orice expresie a  fetei.
    Credeai ca daca ai reușit sa scapi data trecuta , nu ma vei mai vedea de acum in colo ? întreba si îmi prinde fata cu mana facandu-ma sa scâncesc ușor.
           -Sa te ia dracu! spun si il scuip in ochi , acesta începând sa rada batjocoritor stergandu-se cu mana pe fata.
           -Ania, Ania.....! Cat de proasta ai fost cand ai incercat sa fugi de clanul McCall! spune luand o postura serioasa. Pentru ca ai fugit exact in gura lupului! continua el.
            -Ce vrei de fapt , Chease! întreb neștiind unde vrea sa ajungă cu asta.
            -Eu? Vreau razbunare! Asta vreau! spune si se încordează ușor nervos.
            -Si ce legătură am eu cu răzbunarea ta? întreb deja plictisita de atata răzbunare si tradare încât îmi lăsa un gust amar.
             -O, dar ai , si inca cum! Tu ma vei ajuta să-l lichidez pe Shane ! spune el fiind sigur pe el privindu-ma de sus.
             -Sa fac, ce? Tu ai tras ceva pe nas? întreb ridicandu-mi o spranceana uimita de îndrăzneală lui. Cum sa îmi ceara așa ceva? Cred ca a luat-o razna.
             -Da , ai auzit bine! Te vei infiltra înapoi in clanul McCall si il vei lichida! repeta cea ce tocmai a spus.
             -Nu am sa fac absolut nimic pentru tine!Si nu ma poți obliga !spun cu o voce ragusita privindu-l cu ura.
             -Nici nu stiu de ce te-a mai salvat Shawn! Trebuia sa te lese sa mori in pădure! spune, eu făcând ochii mari de uimire la auzul acestor cuvinte.
              - Poftim? întreb ca si cum nu as fi auzit. Ce legătură are Shawn cu asta si de unde știi despre asta? întreb in continuare.
              -Ania, nu ma cunoști ! Eu stiu totul , iar faptul ca te-ai întâlnit cu Shawn, a fost planul meu de la bun inceput ,acum ai face bine sa ma asculti! spune , eu incordandu-ma la cuvintele lui ,începând sa ma foiesc pe cimentul rece.
             -Adică Shawn a..............! încerc sa spun fiind socata de cea cea ce aud, dar el ma întrerupe.
             -Da, exact! Ce nu face omul pentru o suma de bani considerabila! spune el cu un rânjet aparandu-i pe fata.
             -Scârbă ce esti! ii strig in fata, total dezguststa de cat de josnici pot fi uni oameni , incat trădează pentru bani, in cazul de fata Chease platind pentru tradare.
      Îmi simt obrazul arzând , intorcandu-mi capul intr-o parte , aparandu-i câteva lacrimi in coltul ochilor datorita durerii ce ma fulgerat in întreg corpul când palma lui face contact cu obrazul meu.
             -Scarba? Uite-te la tine , ce ai ajuns! Sa stai si sa te f**ti cu mafioții unui clan! Curva nenorocita! Semeni cu maica-ta! spune si da sa plece dar se întoarce.  Sa stai sa putrezești aici , nu meriti sa vezi lumina, si o sa ma asigur ca o sa plătești pentru asta! striga furios , si iese izbind ușa metalica , un zgomot asurzitor răsunând in toată incaperea.
       - Ca mama? repet, soptit cuvintele spuse de Chease dand frâu liber lacrimilor , nu mai puteam tine in mine ; ma simțeam atât de singura, ma simțeam rău , si totul  numai datorita lui. Îmi vine sa ma dau cu capul de zidul asta pana mor , numai sa nu mai trec prin calvarul asta ce imi sfâșie inima de durere.
         
         După câteva ore

    Tresar din somn respirand scadat , încercând sa fac sa dispară acele imagini cu Shane mort, care ma bântuie de fiecare data când reușesc sa adorm.
     Amorțisem datorita poziției incomode in care adormisem si a frigului. Încerc sa ma clintesc din loc , scâncind de durere . In cele din urma reușesc sa ma ridic in picioare , sprijinandu-ma de peretele umed , sa nu cad.
       Ma uit prin încăpere , cautand cu privirea ceva ascuțit , si tot ce am reușit sa vad erau câteva cioburi de sticlă pe jos . Erau mai mult decât bune pentru a putea scăpa de funiile astea care ma strângeau îngrozitor.
         Topai pana la locul unde erau acele cioburi , pentru ca eram legata si de picioare si nu aveam cum sa merg ; ma aplec ușor si iau unul dintre acele cioburi începând să-l frec de funie pana când aceasta îmi slăbește mâinile ,in cele din urma indepartand-o, la fel procedând si la picioare.
      După ce m-am eliberat , privesc in jur după o ieșire in afara de ușa care era încuiată. Privirea imi cade pe un mic gemuleț cu gratii prin care intra slab lumina; dar nu ma ajuta cu nimic pentru ca era prea sus, si oricum gratiile ma împiedicau.
    Trebuie sa ma gândesc la o solutie de a ieși de aici , si asta repede pana nu se întorc si o sa fie si mai rău. Dar nu apuc sa termin de gândit asta pentru ca ușa se deschide brusc pe ea intrand idiotul de Matt cu doua gorile după el . Acum ce ? Și-a luat garda cu el ? Asta-i culmea! Nici daca as vrea nu am cum sa scap de aici si el își mai ia si argatii  după el.
             -Aria, nu ne-am mai văzut de ceva vreme , nu crezi ? spune venind spre mine eu dandu-ma câțiva pasi in spate.
             -Stai, pe loc! spun punand mana in fata facandu-i semn sa se oprească.
             -O, îți este frica ! Pai ar trebui pentru ca nu o sa mai scapi vie din mana mea după ce mi-ai făcut , târfă ordinara!
             -Frica ? De tine? Niciodată! spun uitandu-ma cu dezgust la el.
             - Asculta la mine , daca intri in mâinile mele acum , nu te mai scăpa nimeni așa ca ai face bine sa iti tii gura aia mare ! spune el total deranjat de atitudinea mea.
      Il privesc cu ura nemai spunanad nimic , pentru ca nu vreau sa agravez situația mai tare decât este deja.
             -Am venit sa te anunț ca ori il vei anihila cu frumosul pe Shane ori o vei face cu forța , si o sa -ti para rău! spune apropiindu-se de mine.
              -Ce, te-a trimis Chease  , poate ma convingi? Cred ca nu am fost destul de clara când am specificat ca NU FAC ASA CEVA! spun ultimele cuvinte tare si clar ca nu o sa anihilez pe nimeni . Cine cred ei ca sunt ? Superman? Ce tâmpiți!.
              -Ma gândeam ca vei spune asta, si doar mi-ai confirmat ca nu vrei cu frumosul! spune el , un rânjet aparandu-i pe fata aia de psihopat infect.
       Vine spre mine si inainte sa conștientizez ce vrea sa facă  simt o durere acuta in gat , mai apoi dandu-mi seama ca Matt îmi injectase o soluție incolora ce ma făcuse sa devin ușor slăbită.
            -Au ,idiotule !Ce mi-ai făcut! strig la el si il împing punanadu-mi mana pe gat in locul in care ma durea.
            -Ceva,ce in mod clar o sa il ajute pe Chease.! spune si începe a rade ca un psihopat, tembel. Dupa care iese pe ușa mare din metal cu gorilele lui pe urme .
     
*****
          
            
 

Mafioată fără intenție•••(FINALIZATĂ)••• Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt