Hoofdstuk 9.

7.2K 295 69
                                    

{ Noah }

Ooh god. Vandaag, Dinsdag, hebben de jongens en ik vrij gekregen voor de begrafenis. Het ergste wat ik ooit heb gepland! Het moest snel zijn want vandaag komt het lichaam terug.

'Noah sta op.' Fluistert Caleb die bij me op het bed komt zitten. Ik schud mijn hoofd. Er wordt op de deur geklopt. Ian doet de deur open. 'Noah!!' Ik kijk op en Jenna komt naar me toe gerend en springt op mijn bed.

'Jenna.' Glimlach ik zwak. Ik ga op mijn rug liggen en kijk naar het plafond. Jenna komt naast me neer en kijkt ook naar het plafond.

'Gecondoleerd.' Zegt ze dan zacht. 'Ja bedankt.' Glimlach ik zwak. 'Kom Noah we gaan opstaan jij gaat douchen ik heb net een outfit voor je gekocht.' Glimlacht ze. Ik kijk haar aan en ik bedank haar.

Ik sta op en loop de badkamer in.

{ Jenna }

'Dit is de eerste keer dat we haar zien lopen sinds nou ja toen we haar naar bed brachten, vrijdag.'

'Ja ze is niet zo goed met dode dingen.' Zucht ik. 'Dingen?'

'Toen haar hamster overleed zat ze een week alleen in bed, natuurlijk heb ik haar eruit gesleept maar ze was gebroken. En haar plant.' Dat laatste fluister ik even.

'En nu haar vader.'

'Ja ze had nooit zo'n goede relatie met haar vader maar ze hield van he,-' ik word afgekapt. 'Jen mag ik die kleding?' De deur gaat op een kiertje open. Ik knik en sta op.

Ik overhandig haar de tas en de deur gaat weer dicht.

Ik loop naar de spiegel en bekijk me snel. Zwarte broek, zwart shirt en zwarte hakken. Erg basic. Ian en Caleb hebben een zwart pak aan.

'Waar is de rest?' 'Die zouden zo wel komen.' Zegt Caleb. Ik knik.

De deur gaat open en Jonathan, Chris en Tyler lopen door de deur. Alle drie een zwart pak. Tyler is echt knap zo. Ik glimlach naar hem en hij knipoogt naar me.

'Jen ik kan dit niet aan doen.' Noahs hoofd komt de deur uit. 'O Hey jongens.' Glimlacht ze alsof er niks aan de hand is. Ze kijkt me dan dodelijk aan. 'Heus wel.' Glimlach ik.

'Dit is geen jurk voor een begrafenis nee voor een date!' Sist ze. 'Ik heb een lange jurk met lange mouwen uitgekozen, hoezo date.'

'Nou wat ik aan heb is geen lange jurk!'

'Ze hebben ze vast gewisseld.' Ik kijk snel op de klok. 'We moeten nu wel gaan!'

'Kom dan.' Ze pakt mijn hand en trekt me mee de badkamer in. Het is inderdaad geen jurkje voor een begrafenis. Veel te sexy. 'Wacht!' Ik loop de badkamer uit en pak een zwart formeel vestje. Ik gooi hem de badkamer in en Noah knikt goedkeurend.

Dan gaat de deur open en ze stapt eruit.

{ Jonathan }

Damn

{ Noah }

God ik schaam me zo! Dit ziet er niet uit! Ik loop meteen door naar mijn tasje en doe mijn telefoon erin. 'We gaan.' Ik loop de deur uit op mijn hakken.

Ik stap de lift in en wacht op de rest. Inplaats van mijn vrienden komt een andere jongen. 'Hey.' Zegt hij kijkend naar mij schaamteloos.

'Hoi.' Ik sla mijn armen over elkaar. 'Noah toch?' Ik knik. 'Nate.' Hij steekt zijn hand uit.

Nate
Blond haar,
Groene ogen,
Strakke kaaklijn,
Knap!

'Waar ga je heen?' Vraagt hij kijkend naar mijn kleding. 'Mijn vaders begrafenis.' Mompel ik. 'Oh gecondoleerd.' Ik knik en glimlach naar hem. Ik hoor een Ping dus ik stap uit.

Ik wacht op de rest en ze willen wat zeggen maar ik ben al weggelopen.

**

'Mijn oom was heel speciaal voor me, hij was als een tweede vader voor me. Mijn eigen vader is overleden en mijn moeder is toen weggerend. Hij heeft een lange tijd voor me gezorgd tot ik in een pleeggezin kon. Hij was de beste, Noah jij mag.' Jonas stapt weg van de microfoon.

Ik neem een hap adem en loop naar de microfoon. 'Ik heb nooit echt een goede relatie met mijn vader gehad.' Begin ik dan maar. 'En vooral niet toen mijn moeder was overleden, we hebben volgens mij nog nooit tegen elkaar "ik hou van je" gezegd. En nu heb ik de kans ook niet meer.'

'Ik heb het op een gruwelijke manier gehoord dat mijn vader is overleden, via het nieuws. Pap heeft nog een voicemail naar me toe gestuurd toen het gebeurde, zijn laatste woorden waren dat hij van me hield maar hij heeft nooit zijn zin af kunnen maken. Ik heb nu en waarschijnlijk voor altijd spijt dat ik nooit de woorden tegen heb had gezegd. Dus als er mensen zijn waar je van houd, alsjeblieft zeg het voor het te laat is.'

=======
Hey Peepz...
Niet veel te zeggen.
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu