Hoofdstuk 17.

5.8K 278 30
                                    

{ Noah }

In onze kamer heb ik alles uitgelegd waarom ik boos ben op Daniël en Jonathan. Daniël mag niet met me bemoeien en Jonathan heeft het overduidelijk gevraagd aan Daniël om dat te doen.

'Misschien moet je aan Jonathan vragen of hij dat wel heeft gezegd.' Stelt Jenna voor. 'Jen dan denkt hij dat ik verliefd op hem ben!'

'Oké ben je verliefd op hem.'
'Wat nee!' 'Denk je aan hem?' 'NEE!' Ze lacht. 'Wil je bij hem zijn?' 'NEE!'

'Noah het spijt me om dit te zeggen maar je bent verliefd.' Er wordt op de deur geklopt.

'Ik ben niet verliefd.' Zeg ik terwijl ik opsta van de bank en naar de deur loop. Ik open hem en Tyler staat daar. Hij loopt langs me en tilt Jenna op en drukt zijn lippen op die van haar. Ik hoor wat gefluit achter me en de jongens staan er. Ik rol met mijn ogen en loop van hun weg.

'En ik was verliefd.' Lach ik naar Jenna. Ze kijkt me dodelijk aan maar drukt haar lippen dan weer op die van Tyler.

'Huur een kamer, wacht huur de badkamer!' Ik kijk snel naar de tijd. 17:32. 'Hey Jen als je het niet erg vindt ik ga speeksel uitwisselen met soep doe jij dat maar met Tyler.' Lach ik terwijl ik me door de jongens wring en ik geef Jonathan een extra duwtje.

Ik loop de lift in en ga naar de begaande grond en ik loop de kantine in. De geur van tomatensoep komt me tegemoet. Ik ren naar de kantinevrouw die opschept en ik kijk haar enthousiast aan. Ze moet er om lachen en ik krijg een grote schep. Ik pak een broodje en een flesje water en ga aan een tafel zitten.

Jenna loopt de kantine in en ze krijgt ook soep. Ze komt naast me zitten en geniet dan van haar soep.

Een liedje speelt door de kantine. Wacht die ken ik.. 'Frieda wil je die harder zetten?!' Schreeuw ik naar de kantinevrouw. Ze glimlacht naar me en zet de muziek harder.

Ik pak Jenna's handen en ik ga op de tafel staan. Ik trek haar mee en begin te dansen alsof niemand kijkt. Jenna kijkt me raar aan maar begint dan ook.

'I will Never let you down!' Zing ik door de kantine. De jongens komen de kantine in en kijken ons raar aan. Ik spring van de tafel en ga op tafels van random jongens staan en gebaar dat ze mee moeten doen.

Ik doe dat bij elke tot ik bij de jongens aan kom. 'Kom!' Ik pak Ians handen en sleur hem mee. Ik begin weer raar te dansen. Iedereen doet het in de kantine.

'I will Never let you down!' Zing ik weer. Dan is het liedje afgelopen en ik loop, alsof er niks aan de hand is, naar mijn soep en begin veder te eten.

De jongens komen erbij zitten. Net als Jonathan. 'Noah wat is er aan de hand?' WAT IS ER AAN DE HAND!? Jij bent verdomme de gene die het vroeg aan Daniël. Ik kijk hem dodelijk aan. Ik sta op met mijn soep en loop naar hem toe.

Oeps en daar ging mijn soep. Ik geef hem een lepel en zet mijn lege kom op de tafel en loop woedend weg.

{ Jenna }

Ik moet mijn lach inhouden. 'Jenna wat is er gebeurd?' Vraagt Chris. 'Nou Noah denkt dus dat Jonathan aan Daniël heeft gevraagd dat Daniël moest vragen of Noah verliefd is op Jonathan.. en ik ga niet zeggen wat ze heeft geantwoord, het kan ja zijn of nee, maar ze is dus nu woedend op jou omdat jij de ballen niet hebt om het tegen haar te zeggen!'

Ik weet nu ook precies waar ze boos is. Ik sta op en giet ook mijn soep over hem heen en ik loop de kantine uit.

{ Jonathan }

De jongens kijken me boos aan. 'Ik heb het niet gevraagd, Toen jullie gingen slapen vroeg Daniel of ik op Noah verliefd was en ik ontkende maar we weten allemaal dat ik verliefd ben op Noah ik heb nooit aan Daniël gevraagd of hij dat aan Noah wou vragen!'

Ik loop boos de kantine uit. Wat voor verhaal is dit dan!?

=======
Hey Peepz!
AL BIJNA 1Dz LEZERS!
Ciao 👋🏻👋🏻

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu