Hoofdstuk 13.

6.6K 268 37
                                    

{ Noah }

De taxi stopt na drie kwartier en ik betaal snel. Ik stap uit en de taxi rijd weg. Ik word gebeld en kijk wie me belt. Jonathan. Ik weiger en ik bekijk het huis.

Hier ben ik opgegroeid. Het is groot. Echt groot. 6 slaapkamers, 7 logeerkamers, 5 badkamers, 3 extra wc's, 2 keukens, 2 eetkamers, 1 woonkamer, een sporthal, een zwembad en het dak. Nou ik heb daar mijn eigen plekje gemaakt.

Mijn vader en moeder hebben dit voor me achtergelaten, met al het geld. Maar daarom ben ik hier niet. Ik begin te lopen. Als ik er ben loop ik naar de deur en bel aan.

Mevrouw Woodbury doet open.

'Noah meisje wat doe je hier?'

'Ik ben een beetje van slag.' Mompel ik. 'Ze is in haar slaapkamer.' Ze hebben ook een niet normaal groot huis. Ik loop de grote trap op en loop de gang door naar haar slaapkamer.

Ik klop op de deur en ze doet open. 'Noah?' Ze trekt me meteen mee naar binnen. 'Schat wat is er?' 'O god Jenna je hebt geen idee.' Ik vertel haar het verhaal vanaf dat Daniël binnen kwam.

'Wacht.' Ze pakt haar laptop en kijkt naar "nieuw".

Dan kijkt ze me spijtig aan. 'Het staat erop.' Ik ga naast haar zitten en ze klikt op het filmpje.

Ik zit op de grond tegen de muur en ik begin prachtig te zingen. Even later sta ik op en die stem. Prachtig. Dan is het klaar en het moment komt dat ik mijn ogen open en wegren.

Ik sla mezelf voor mijn hoofd. 'Je bent geweldig.' Fluistert Jenna. 'Dankje.'

'Weten ze wel dat je hier bent.' Ik word weer gebeld en dit keer is het Ian. Ik schud mijn hoofd. Weer gebeld. Chris. Weer. Caleb. Weer. Tyler. Weer. Onbekend. Weer. Onbekend. Weer Jonathan. Dan pakt Jenna mijn telefoon en neemt op.

Ze zet hem op speaker. 'Verdomme Noah waar ben je!?' Hoor ik de jongens zeggen. 'Merken jullie dan niet dat ze tijd nodig heeft! Daniël ga naar jullie oude huis de sleutel ligt onder de schildpad! Ze is daar vanavond om 17:00 liefs jullie geweldige Jenna.' En dan hangt ze op.

*

We hebben een geweldig meiden middagje gehad. Het is nu 16:46 en ik neem afscheid. 'Doei.' Ik geef Jenna een lange knuffel. 'Doei mevrouw en meneer Woodbury.' 'Hou je haaks Noah.' Ik glimlach en loop de deur uit.

Ik neem een diepe hap adem en loop de oprit op. Ik pak mijn sleutel en ik open de deur. Ik loop zacht naar binnen en sluit de deur. Ik hang mijn jas op naast al de andere en schop mijn schoenen uit.

Ik loop voorzichtig door de grote hal naar de witte trap. Op de bovenste verdieping loop ik naar mijn kamer. Ik open hem en iedereen staat daar te praten. Zelfs Hannah. Dan merken ze me op en ik kijk schuldig aan.

'Wat bezielde je wel niet!?' Vraagt Daniël woedend. Overbezorgde broer rol. Jippie. Voel de sarcasme.

'Het spijt me.. echt.' Ik sla mijn ogen neer. Ik heb nog steeds het zwarte rokje met een basic t-shirt aan.

Ik bekijk mijn fel-roze sokken met witte stippen erop. Ik had laarsjes aan dus dat maakt niet veel uit.

{ Jonathan }

Damn... Noah kijkt schuldig naar de grond en we kijken elkaar aan. Wat gaan we doen? 'Noah, als je beloofd dat nooit meer te doen. Is alles goed.' Floep ik er dan uit. Ze kijken me allemaal aan de ene kant boos aan en de andere kant dankbaar.

'Echt?!' Voor we een stom antwoord daar op kunnen geven springt ze in onze armen. We lachen er allemaal om.

*

We zitten met ze alle op de bank een film te kijken. 'Ik zit vol.' Zegt Noah die op de grond pizza zit te eten. Iedereen heeft de pizza al weg gelegd. Sommige zijn op sommige zitten nog wat stukken in.

'Stop dan met eten.' Lacht Hannah. 'Nooooooit.' Ze neemt eigenwijs nog een hap. En nog heen. Tot haar pizza op is en ze wrijft over haar buik. Ze pakt de doos van Tyler en eet zijn punt op.

'Noah hoe kan je zoveel eten?' Vraagt Ian als Noah alle pizza's heeft opgemaakt.

'Ik heb honger!' Ze gaat lang uit op de grond liggen.
Ze staat dan op en loopt naar de keuken. Later komt ze terug met vier stukjes chocolade taart.

En nee geen kleine stukjes. Vier stukken.. wacht eens. Dat is de hele taart. Ze pakt een vork en neemt een hap. Ze kreunt van genot en we kijken haar allemaal geamuseerd aan.

*

'Noah dit is niet gezond.' Zegt Tyler als Noah de laatste hap doorslikt. 'Ik heb honger.' Gaat ze weer op de vloer liggen wrijvend over haar buik wat ons doet lachen.

'Je hebt al het eten al op gegeten.' Lacht Chris. Ze zit dan recht op en kijkt Chris dodelijk aan.

'Is. Er. Geen. Eten. Meer?' Ze kijkt paniekerig rond zich. Ze rent de keuken in en komt terug met vier grote zakken chips.

'Niet liegen over eten!' Chris begint te lachen. Ze gooit een zak chips naar Hannah en Daniël, Chris en Caleb, Ian en Tyler en dan opent ze zelf een zak.

'En ik dan?' Lach ik. Ze zucht en gaat dan op mijn schoot zitten aangezien Chris en Tyler naast me zitten. 'Oké dan delen we.' Zucht ze overdreven wat ons doet lachen.

*

'Ik ga slapen.' Gaapt Noah. Chris, Caleb en Hannah zijn al gaan slapen. 'Welterusten.' Daniël drukt een kus op haar kruin en ze loopt weg.

'Wij ook.' Zeggen Ian en Tyler. Ze staan op en gaan weg. Daniël en ik zijn nog de enige. 'Hoe lang ben je al verliefd op mijn zusje?'

=========
Hey Peepz,
"Hoe lang ben je al verliefd op mijn zusje?" STRIKVRAAG! Jonathan is nooit niet verliefd op haar geweest 😏🙃
Ciao 👋🏻👋🏻

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu