D2 H9

3.2K 175 4
                                    

{ Sara }

'Jullie kunnen vast allemaal geweldig kleuren dus jullie mogen als jullie de tekenen af hebben ze aan mij geven en ik hang ze dan op die grote muur op!' Zeg ik enthousiast. Ik wijs naar de muur waar nog maar een paar tekeningen hangen.

'Ja!' Zegt het jongetje van 6 enthousiast. 'Have fun.' Klop ik op de schouder van de jongen. Heb ik trouwens al wat gezegd over die tattoo's.

'Excuseer me.' Hoor ik de jongen zeggen terwijl ik wegloop. 'Ik ken jou.' Zegt hij. 'Ik ken mij ook.' Hij rolt geïrriteerd met zijn ogen. 'Jij zit ook op het internaat! Ik zag je huilend door de gang rennen.' Lacht hij. 'Meiden zijn in het algemeen wat gevoeliger dan jongens.' Sla ik mijn armen over elkaar.

'Inderdaad meiden zijn jankerds.' Mijn mond valt op en ik pak hem bij zijn kraag en neem hem mee naar buiten. 'Wat!?' Schreeuw ik woedend. 'Ik zei, inderdaad meiden zijn jankerds.' Grijnst hij. Olivia komt naar buiten gerend. 'Saar wat is er?' Kijkt ze naar me en dan die jongens.

'Echt jij krijgt op het internaat een moeilijk leven.' Fluister ik geïrriteerd in zijn oor. Ik loop weer naar binnen en lever mijn naamkaartje in bij Jake en ik loop de keuken in.

Ik zie Liam en Mike druk bezig. Ik loop naar de grote vriezer en pak er een bak chocolade ijs eruit en ik pak wat slagroom.

Ik pak een grote lepel en ga in de keuken zitten. Ik doe wat ijs op mijn
Lepel en daarna slagroom erop.

'Hey Sara, wat doe je hier?' Komt Howard bij me staan. 'Hij heeft gelijk.' Mompel ik. 'Iedereen heeft gelijk behalve ik!' Ik neem nog een hap ijs.

'Wat is er aan de hand?'
Komt Howard bij me zitten. 'Ik heb misschien gevoelens voor Kayne en meiden zijn jankerds! En god ik heb last van hormonen! Nu heeft Mike ook nog eens gelijk!' Ik neem nog een hap ijs. Volgens mij haat de wereld mij!

'Sara,-' Howard twijfelt even. '-, Ze hebben pas gelijk als jij je gelijk geeft.' Hij staat op en loopt weg. Ik zucht even.

Ik knik dan. 'Dankje.' Glimlach ik gemeend. 'Geen problee- Liam! Opletten!' Howard staat op en loopt naar de twee toe. Hij heeft gelijk. Als ik die jongen gelijk ga geven wordt het ook zo!

*

We zitten met ze alle te eten na sluiting tijd. Met wat obers en serveersters, Jake en Howard. Mam en pap zitten er ook bij. Ik neem nog een hap van mijn biefstuk. Die is zo lekker. Net als de jongen die nu voor het restaurant staat te ijsberen. Hij ziet dat ik kijk en loopt weg.

'Excuseer me.' Ik schuif van tafel en loop het restaurant uit. 'Hey wacht even!' Hij loopt het park in en ik ren hem achterna. 'Stop!' Pak ik hem bij zijn schouder vast. 'Sara stop ik had hier niet moeten komen.'

'Als je hier niet had moeten komen waarom kwam je dan wel?'

'Dat is het punt! Ik heb geen idee.'

'Wil je praten?'

'Over wat?'

'Die kus.' Mompel ik.

'Nee, het was een fout. Van ons beide! Laat me met rust.' Hij maakt zich van me los. 'Kayne!' Maar hij luistert niet en loopt gewoon weg. Tranen zwellen zich in mijn ogen op. Ik loop huilend het restaurant weer in en met betraande ogen ga ik weer zitten.

Al merken ze me niet op omdat ik mijn haar voor mijn gezicht laat hangen. 'Sara? Is er iets?' Vraagt Jake. Ik schud mijn hoofd maar de traan die van mijn wang valt verraad me.

'Kom.' Olivia staat op en neemt me mee. We lopen het restaurant uit. 'Ik zag je wel naar Kayne lopen.' Zegt ze bezorgd. 'Hij wil me niet! Ik heb mijn eerste kus aan hem gegeven en hij zegt dat het een fout was! Hij zei het recht in mijn gezicht!' Huil ik. Ze omhelst me.

{ Mike }

Ik zie dat Olivia haar omhelst en Sara is helemaal van slag. Ik ga die Kayne wat aan doen! Ze zijn allemaal met elkaar aan het praten behalve ik en Jonathan. Hij kijkt bezorgd voor zich uit. 'Jonathan.' Fluister ik. We staan beide op. 'Met Sara komt het wel goed.' Zeg ik als we alleen zijn. 'Ze heeft pijn! Ik wil niet dat ze pijn heeft!'

'Sara heeft wat problemen... met jongens. En als ik naar haar gezicht kijk gok ik dat de jongen waar ze een beetje gevoelens voor heeft, heeft gezegd dat hij haar niet wilt. Liefdesverdriet.' Hij knikt begrijpend en we gaan weer zitten. Ik kijk naar Sara en Olivia. Sara is nog steeds aan het huilen.

Ach schat toch. Het meest zielige is nu dat ze nog niet weet dat ze aan het huilen is voor niks, want hij houd van haar.

===========
Hey Peepz,
Hoe gaat heeet?
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu