D2 H20

2.9K 163 8
                                    

{ Sara }

Dat is het punt. Het komt van mijn kant! Maar nu moet nog van hem komen. Ik zie hem teleurgesteld achterover leunen.

1-0 for me bitches!

*

Ik loop weer door de school met mijn tas op mijn rug. Ik loop de wc's binnen. Ja de jongenswc's.

Ik ga in een hokje staan en kleed me om. In plaats van de oude sneakers die Kayne zag vanochtend heb ik sexy zwarte hakken aan.

Inplaats van de oude broek en een oud t-shirt heb ik een sexy zwarte strakke jurk. Ik loop het hokje uit en doe een beetje make-up op. Ik doe mijn slordige knot uit en doe het los.

Ik loop de wc uit en geef mijn tas aan Olivia. 'Als je nu de derde links doet kom je bij hem.' Fluistert ze. Ik knik en loop heupwiegend door de gangen. Ik trek aandacht van de jongens maar ik wil alleen aandacht van Kayne.

Ik loop de derde links en zie hem staan. Ik kijk in zijn chocolade bruine ogen. Hij glijdt met zijn ogen over mijn lichaam en zijn vrienden draaien zich om. Gabriël kijkt me raar aan.

Ik loop heupwiegend naar Kayne toe. Ik geef hem een kus op zijn wang en loop heupwiegend weg. Ik voel zijn ogen branden in mijn rug.

2-0 Bitches!

*

Gabriël had me geappt dat ik moest komen dus ik sta voor hun deur. Ik heb mijn kleren van vanochtend weer aan. Ik klop aan. 'Kom binnen!' Hoor ik Kayne vaag schreeuwen. Ik loop naar binnen en het is leeg.

Een andere deur gaat open en Kayne komt in zijn boxershort naar buiten. Ik laat mijn ogen over zijn lichaam glijden. Mijn ogen blijven hangen bij zijn sixpack. Damn....

'Hey, wat doe jij hier?' Komt Kayne naar me toe. 'Uh... Gabriël.... hij... uh... Gabriël wou dat... ik... uh... kwam.' Kom ik niet uit mijn woorden. Hij grijnst en sluit me in tussen de muur en hem.

Hij komt dichterbij en hij zoent me.. op de wang! Damn it!

'2-1.' Fluistert hij in mijn oor en loopt weg. Wat doet hij toch met me!? Ik wil hem zo f*cking graag!!!

Ik loop de kamer uit. Ik loop naar die van Mike. Ik stap zonder pardon binnen en loop naar zijn kamer. Hij zit wat op zijn telefoon te doen.

'Hij wint!' Val ik lang uit op zijn bed. 'Wie wint?' Komt Liam de kamer in. Hij geeft een kus aan Mike en gaat zitten. Ik wiebel even met mijn wenkbrauwen.

'Kayne wint!' Zijn perfecte strakke kaaklijn. Met zijn perfecte ogen en lippen. F*ck hij is perfect!

Mike krijgt opeens een gemeen lachje op zijn gezicht. Dit bevalt me wel!

{ Kayne }

'Wat doet ze toch met me!' Ik spring op de bank naast Gabriël. 'We praten hier wel over mijn nichtje hè?' Maakt hij nog even duidelijk.

'Nee, echt? Dat wist ik nog niet!' Proef die zoete sarcasme! Hij glimlacht nep naar me. Ik kijk hem serieus aan. Hij trekt een raar gezicht om me aan het lachen te maken.

Ik rol lachend met mijn ogen.

'Dus als jij met mijn nichtje gaat trouwen. Worden wij familie, toch?'

'Helaaaaas wel.' Lach ik.

'Zij ziet jou duidelijk zitten, dus we hebben een plan nodig.'

'Maar ik heb geen plan.' Zucht ik. Voor een lange tijd zijn we diep in gedachtes. Gabriël zei nou net wel dat ze me ziet zitten maar wat nou als we wat hebben, ze me niet meer leuk vindt!

En dan moeten we elkaar ook nog elke keer zien op verjaardagen!

Dit is misschien niet eens een goed plan!

Gabriël draait dan met een gemeen gezicht naar me toe. Dit bevalt me wel.

===========
Hey Peepz,
OMG 10 DUIZEND OOGJES! OMFG! THANK GOOOUUU ZOOOO MUTG
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu