H14-D5

772 35 1
                                    

(sorry als het niet nederlands correct is :))


~Amy Manchester~

'Mike!' Zeg ik als ik hem eindelijk heb gevonden. Hij kijkt gebroken op. 'Mike het spijt me zo erg.' Hij staat op en wilt weg lopen. 'Mike.. ik zweer. Ik vond je leuk.' Zeg ik als ik zijn hand vast pak. 'Maar je bent verliefd op Black ik zie het.' Zegt hij en veegt een traan weg. Hij klinkt boos.. is die nou boos omdat ik gevoelens heb voor Black?!? 'Jij was er niet toen ik je het hardst nodig had.. Hij was er wel.' Ik laat zijn hand los. 'Dus het is uit.' Zeg ik en ondanks alles rolt er toch een traan over mijn wang.

//#\\

'Mevrouw mag ik naar de wc.' Ik sta op en glimlach naar haar. 'Uh nee. We zitten in instructie.' Uhm laat me gaan of je zit onder de kots over vijf minuten. Het is maandag 4 voor 1 en ik moet nu echt gaan. 'Mevrouw ik moet echt nu gaan.. en Black gaat mee.' Tony's ogen worden groter en Black staat op en loopt naar me toe. 'Kom.' Zegt hij en pakt mijn hand waar tintelingen ontstaan. Mike en Jenny kijken ons beide jaloers aan. 'Amy en Black terug komen.' Zegt de docent maar Black heeft me al het klaslokaal uitgetrokken. 'Kom kom je hebt nog drie minuten.' Zegt hij. 'Heb je alles uit je hoofd geleerd?' Hij kijkt even om naar mij en knikt.. als die weg kijkt bijt ik op mijn lip. Jezus christ. 'Ja.' Zegt hij en duwt mij de wc's in. Ik ga zitten en Black houdt mijn haar naar achter. 'Oliver ik doe dit al jaren alleen.' Zeg ik en glimlach naar hem. 'En nu ben ik er om je te helpen.' Hij bukt bij me neer. 'Of je het wilt of niet.' Hij geeft me een kus op mijn wang.. ik ril zacht onder zijn aanraking... en ik verbeeld me zelf zacht dat hij me ergens anders kust.

//#\\

Als ik de kantine inloop zie ik jenny en Black aan een tafel zitten en Mike en Kai opeens niet meer. Ze kijken me beide boos aan. Ik loop enigszins geïrriteerd naar hun toe. 'Ga je nog wat doen aan de situatie daar?' Vraagt Mike boos. 'Nee.' Zeg ik eerlijk. 'Maar jullie hebben beide het recht niet om boos op me te zijn. Iemand waarvan ik de naam niet eens wi- weet.' Zeg ik en ze kijken me verveeld aan niet lettend op mijn fout bij "wist". 'Was er wel voor me terwijl mijn vriendje.. er niet was. Dus eigenlijk.. moeten jullie boos op jezelf zijn voor mij te negeren.' Zeg ik zacht en kalm maar ik ben alles behalve kalm. 'Ach ga hem toch lekker afrukken ofzo.' Zegt Mike met een oogrol. Mijn ogen worden groot.. heeft die dat nou echt gezegd?! 'WAT ZEI JE!?' schreeuw ik super hard en boos en de hele kantine kijkt naar ons, inclusief Black en Jenny. Hij staat op. 'IK ZEI: ACH GA HEM TOCH LEKKER AFRUKKEN OFZO!' Mike wijst boos naar Black die bloost. 'SHUT UP!' Ik geef hem een hele harde bitchclap en iedereen houdt hun adem in voor wat Mike nu gaat doen. 'Shut up.' Zeg ik zachter en kijk hem intens aan. 'Je slaat me nog een keer.. en ik vertel iedereen dat je Black leuk vindt.' Woede borrelt in me op en iedereen kijkt ons aan terwijl niemand, zelfs Kai, Ons kan horen. Ik sla hem nog een keer... heel hard deze keer en mijn afdruk staat nu op zijn rode wang. Hij lacht alleen maar kwaadaardig. Hij gaat op de tafel staan en iedereen kijkt naar hem. 'Heren en Amy!' Schreeuwt hij met een neppe lach. He is going to do it... 'Amy hier.. is verlie-' Ik spring op de tafel en duw hem ervan af. Hij valt op zijn rug. 'Haha heel leuk Mike ga nu dood dankjewel. Mike hier is een rotzak en klootzak en wilt mij zien terwijl ik me zelf zou begraven door schaamte dus je kan dan wel geloven-' Nu duwt hij me van de tafel af. 'Weet je wat Amy val toch neer.. ga toch dood.' Schreeuwt hij boos. 'DAT BEN IK GODVERDOMME VAN BINNEN AL.' Ik sla snel mijn hand voor mijn mond.. wat zei ik net. Iedereen kijkt me geschrokken aan.. dit kan precies kloppen. Ik ben lang weggeweest. Kom gewoon dood terug en nu.. Okay het is niet de hele waarheid maar het komt er dicht in de buurt. Ik draai me om en loop de kantine uit.. ook al ben ik dan alleen. Ik loop naar de wc's waar ik helemaal alleen ben en wacht tot de zwarte man kom.

'Hallo hallo.' Zeg ik met een zielige lach als ik de man zie. Rillingen gaan door mijn lichaam heen. Misschien had ik dit niet moeten doen... hij komt dichterbij en ik blijf staan. Hij haalt zijn hand uit en laat hem zacht over mijn wang glijden waar rillingen overblijven. Ik begin te huilen want tegelijkertijd stroomt er pijn door mijn lichaam heen als bloed. Hij duwt me naar achter en ik schrik wanneer mijn hoofd de muur aanraakt. Ik begin harder te huilen en knijp mijn ogen dicht als er meer pijn komt. Langzaam schuift hij me in een hoekje en pakt een mes.. hij haalt hem- 'Amy!' Ik open mijn ogen en ik zie Tony bezorgd naar me kijken. Hij trekt me omhoog en omhelst me terwijl ik ril.. hij denkt van de kou maar ik ril van de pijn en vermoeidheid. 'Het is oké.' Zegt hij zacht en geeft me een kus op mijn kruin. 

====

Hey peepz,

oof, okay, sorry.. ik heb dus nu tot en met hoofdstuk 20 geschreven en het einde is in zicht en ik ben van plan om ongeveer 2 of 3 hoofdstukken dit weekend te uploaden als een goed makertje :).. nou ik moet nu nog bezig met schrijven van mijn andere boek en ik heb nog wat hoofdstukken klaar staan van dat presidenten verhaal.. 

Ciao :)

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu