H15-D5

784 34 10
                                    

//#\\

'Amy vertel het me gewoon!' Schreeuwt Tony. 'Nee!' Schreeuw ik en tranen rollen over mijn wangen. 'Amy!' 'Tony! Laat me met rust!' Huil ik en ik ren de kamer uit. Naar boven. Ik klop snel op de deur voordat ik hem weer zie. 'Ik kom eraan!' Hoor ik van achter door maar ik zie de man al. Ik begin te huilen en wanneer de deur opent zie ik Black met nat haar en alleen een broek aan bezorgd naar me kijken. Ik val in zijn armen en begin harder te huilen. 'Hey Amy.. ssshtt rustig maar. Het komt goed.' Hij omhelst me en doet met zijn voet de deur dicht. 'Ik ben bij je.' Sust hij me. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om hem heen terwijl mijn hoofd in zijn nek zit. Of bij zijn nek.. ik maak zijn t-shirt nat van de tranen en hij tilt me naar de bank in de kamer. Hij gaat zitten en ik ga op zijn schoot zitten terwijl ik langzaam weer bij kom. Ik snik nog even en veeg dan mijn tranen weg en kijk hem verdrietig aan. Maar vooral ook bang. 'Tony.. we hadden ruzie.. en ik.. ik heb niemand om naartoe te gaan. Jij bent de enige na mijn familie die het weet.' Snik ik. 'Hier.. Jenny haar oma is ziek dus ze blijft een paar weken bij haar.' Zegt hij en strijkt een plukje haar achter mijn oor. 'Je kan bij mij blijven.' Zegt hij zacht en kijkt me aan.. ik slik even en knik. 'Dankje.' Ik omhels hem. 'Alles voor het meisje dat mijn leven heeft gered.' Omhelst hij me terug en ik moet wel toegeven dat dat pijn deed.. ben ik echt niks meer dan het meisje dat zijn leven heeft gered?

//#\\

'Amy wakker worden.' Ik open zacht mijn ogen en kijk naar de man die voor me staat. 'Mmh?' Ik ga rechtop zitten en ik zie dat ik in slaap ben gevallen op de bank. 'Terwijl jij sliep!' Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de slaapkamer. 'Heb ik hier twee bedden gemaakt.' Zijn eigen en een matras op de grond die er eigenlijk best comfortabel uitziet. 'Jij slaapt op het bed' 'Oliver-' 'geen gezeik. Nou kom.' Hij trekt me mee naar de badkamer. 'Aangezien ik jou niet alleen kan laten of mag laten want dan word je bang en shit heb ik dit gedaan.' Hij heeft tussen de douche die een glazen deur en de wc een doek opgehangen. 'Dus als ik of jij doucht kan de ander aan de andere kant van het doek zijn en andersom.. snap je?' Dit is zo lief.. een raar maar fijn gevoel ontstaat in mijn onderbuik. 'Oliver-' 'Laten we het gewoon proberen.' Hij zet me in de douche en hij verdwijnt achter het doek. Niks.. de man is er niet. Dit is.. geweldig. Ik weet dat Ollie er is. Ik weet dat ik niet alleen ben. Hij komt achter het doek vandaan. 'Als ik het zo ziet lukt het?' Zegt hij. 'Oliver dit is zo lief!' En ik omhels hem. 'Er staat wel iets tegenover.' Zegt hij dan. Ik kijk hem nieuwsgierig aan met een kleine glimlach. 'Ik wil een keer samen met je zingen.'

Hij trekt me mee naar de woonkamer. 'Gewoon een keer.' Zegt hij zacht. 'Je zingt geweldig.. ik bedoel.. Jezus.' Grinnikt hij zacht. Wohow.. hij grinnikte? Ik kies om het te negeren 'Dankje.' Bloos ik zacht. 'Heb je het nummer zelf gemaakt?' Vraagt hij oprecht nieuwsgierig. 'Welk nummer.' Plaag ik hem. 'Haha.. hier kom eens.' Hij neemt me mee naar een kamer die normaal een slaapkamer is voor iemand anders maar het is nu een kamer met zwarte zachte dingen op de muur en een piano en gitaar in het midden. Hij sluit de deur achter ons. 'Ken je de noten?' Vraagt hij en ik knik. Hij schuift de piano kruk naar achter en ik ga erop zitten.

Ik begin te spelen en ik zie Ollie mijn geïnteresseerd observeren. Ik zing het liedje opnieuw en wanneer ik klaar is klapt hij heel hard in zijn handen. 'Dat was geweldig!' Zegt hij oprecht blij.. nog net geen glimlach. 'Je kan zo goed zingen! Wanneer heb je het nummer gemaakt? Gaat het over iemand?' Allemaal vragen... 'Ongeveer een week geleden.' Zeg ik zacht. 'En ja.' hEt GaAt OvEr JoU jIj OeLeWaPpEr. 'Wie?' Hij bijt even op zijn lip, Damn. 'Gewoon..' zeg ik zacht. Ik sta op en kijk even door alle blaadjes. Allemaal noten van zijn nummers maar ook van andere. 'Hier.' Hij duwt me een lyrics in mijn handen. Hij pakt een gitaar.. of een basgitaar.. ik weet niet. Hij speelt een simpel melodietje. Ik begin de lyrics te zingen die op het blaadje staat. Just do it van Julia Michaels. Op een gegeven moment staat er dat ik moet klappen en wat we doen.. hoe het nu klinkt. Ik glimlach terwijl Ollie zich concentreert op het melodietje. Hij is geweldig.. en ik ben zo verliefd.

//#\\

Ik trek mijn pyjama hemdje, die goude, over mijn hoofd. 'Klaar.' Zeg ik. 'Klaar.' Zegt hij en we draaien ons beide om. Ollie staat in een joggingbroek.. zonder shirt. Heel snel check ik zijn sixpack. Ik wed dat die normaal in een onderbroek slaapt en dat hij nu gewoon een joggingbroek heeft aangedaan. Ik heb daarentegen een zijde goudkleurig hemdje aan met spagetthi bandjes en een bijpassend kort broekje. 'Welterusten.' Zegt hij. 'Welterusten.' En hij stapt onder de dekens op het matras op de grond en ik op het grote bed. 'Ik vind nog steeds dat jij hier moet slapen.' Zeg ik. 'Ik niet.' Reageert hij en ik doe het licht uit. 

====

Hey Peepz,

okay ik lees deze hoofdstukken terug en het is allemaal een beetje gerushed.. tbh dat wordt niet zo met deel 6. Daar ga ik even mooi de tijd voornemen ;)..

En bedankt voor alle positieve reacties op deel 6 'cause je boi gaat nu zeker een deel 6 schrijven :)))

eeeen nog een klein vraagje; wie is jullie fav karakter in dit verhaal? Ik ben gewoon lowkey erg benieuw.

Ciao <33

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu