Hoofdstuk 21.

5.7K 256 106
                                    

{ Noah }

Ik loop uitgeput de trap af naar de begaande grond. Ik heb heel misschien de jongen een hartaanval bezorgd.... heel misschien.

Ik loop de kantine in. 'VERDOMME NOAH!' Schreeuwt Tyler als hij me ziet. Ik glimlach onzeker naar hem.

'LAAT ONS NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER ZO SCHRIKKEN!' Schreeuwt Jonathan geïrriteerd. Jenna loopt naar me toe en omhelst me.

'Doe dat alsjeblieft nooit meer.' Snikt ze. Ik omhels haar terug. 'Beloofd.' Glimlach ik. Ze knikt en veegt haar tranen weg. Ze loopt terug naar de jongens.

Ik kijk ze schuldig aan. 'Noah je bent te ver gegaan.' Zegt Chris. 'I- We maakte ons zorgen!' Zegt Jonathan. I- We? Wou hij zeggen ik?

Nate kijkt hem dodelijk aan. Wat? Jonathan slaat zijn ogen neer. 'VERDOMME NOAH!' Nate staat woedend op en slaat zijn vuisten op de tafel. Iedereen kijkt ons nog steeds aan.

'Wat?' Fluister ik. 'Ik heb er genoeg van!' Hij haalt gefrustreerd zijn handen door zijn haren. Ik trek vragend een wenkbrauw omhoog.

'Ik ga je een vraag stellen.. en je zult ongetwijfeld het verkeerde kiezen.. maar antwoord. Alsjeblieft.' Ik knik. Wat is de vraag? 'Wie kies je? Jonathan of mij?'

'Waarom zou ik moeten kiezen?'

'Kijk dan! Kijk hoe hij naar je kijkt! Noah ik wil dat je kiest. Als je voor mij kiest praat je niet meer met Jonathan.. kies je voor hem. Is het over tussen ons.'

Tranen zwellen zich op in mijn ogen.

Waarom? Waarom moet ik kiezen?! Wie heeft bedacht om me in hemels naam te laten kiezen! Wat heb ik gedaan!?

Ik ren hulpeloos de kantine uit. De trappen op naar mijn kamer. Ik plof huilend naar op mijn bed.

{ Jenna }

Nate kijkt woedend naar Jonathan die zijn ogen heeft neergeslagen. 'SUKKEL KIJK WAT JE HEBT GEDAAN!' Barst ik dan uit. Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo boos geweest!

'Ik mag je niet! Ik heb je nooit gemogen! Maar ik heb me erbij neer gelegd omdat Noah gelukkig van je wordt en ik wil alleen het beste voor haar.. maar nu heb je zelfs MIJN grens overtreden! Je laat een meid niet kiezen tussen haar vriendje die haar gelukkig maakt en haar beste vriend die haar gelukkig maakt!'

Ik geef hem een bitch-clap en loop woedend de kantine uit.

{ Jonathan }

Jenna loopt de kantine uit en ik kijk dan op. 'Waarom?' Vraag ik dan zacht maar verstaanbaar. 'Omdat je verliefd op haar bent.' Sist Nate. Ik rol met mijn ogen wetend dat hij gelijk heeft.

Ik ben verliefd op Noah.

{ Noah }

De deur wordt open en dicht gegooid en ik kijk op. Jenna staat woedend in de deuropening. Ze rent naar me toe en omhelst me.

'Voor wie zou jij kiezen?' Fluister ik dan zacht. 'Niet, maar ik zou het uitmaken met Nate want hij liet je kiezen.' Zucht Jenna eerlijk.

'Ik denk dat ook het beste is.' Ik veeg snikkend de tranen weg.  Ik wil opstaan maar Jenna houd me tegen.

'Hij verdient nu nog even twijfels.' Lacht Jenna. Ik knik en ga weer liggen. 'Waarom wou Nate dat ik zou kiezen?'

'Nate denkt dat Jonathan verliefd op je is.' Lacht Jenna. Maar iets in die lach klopt niet.. laat ook maar.

'Laat me niet lachen.' Glimlach ik.

*

{ Nate }

Het is de volgende ochtend en ik sta in de kantine haar op te wachten. Ik weet heus wel dat ze voor Jonathan gaat kiezen. Hun zullen een goed stelletje zijn. Wat als Noah gewoon vrienden wilt blijven met hem..

Ach ik ga al een week vreemd. En we hebben nog niet eens zo lang. Noah loopt de kantine in. 'Noah!' Ik steek mijn hand op en kom naar haar toe. Ze rolt geïrriteerd met haar ogen.

Jonathan en de rest komt ook binnen gelopen. Jonathan kijkt me dodelijk aan en jaloers.

'Nate het is over.. tussen ons is geen sprankje hoop meer te vinden.' Glimlacht ze nep.

'Dat is maar goed ook' ik buig naar voren. 'Want ik ga al een week vreemd.' Fluister ik in haar oor. Ik knipoog naar haar en loop weg.

{ Noah }

WAT!? Mijn vrienden komen bezorgd naar me toe lopen maar ik kijk alleen naar Nate die weg loopt.

'Noah wat zei hij?' Woede borrelt zich in mijn onderbuik op. Ik loop naar voren en begin dan te rennen. Ik spring op zijn rug en trek woedend aan zijn haren.

Hij schud me van zich af en kijkt me met ene scheve grijns aan. 'AAN WAT HEB IK DAT VERDIENT?!' Ik geef hem een bitch-clap.

Ik wil hem nog een keer slaan maar Jonathan en Ian halen me van hem af. Ik kijk hem dodelijk na terwijl hij achteruit weg loopt met een blauw oog en een bloed lip.

===========
DUIZEND LEZERS! DUIZEND LEZERS! DUIZEEEEEND! 1.000!!! THANK YOU ALL SOOOOOOO MUTCH!!!!
Ciao 👋🏻

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu