D2 H23

2.9K 159 1
                                    

{ Kayne }

Ik ren het ziekenhuis in met Gabriël en Mike achter me. Olivia zal de andere nog bellen maar hun waren toen bij me. 'Sara Collin.' Hijg ik. De zelfde mevrouw als laatst kijkt ons raar aan. 'Die kant.' Wijst ze naar rechts. Ik begin meteen te rennen. Ik zie een huilende Olivia met Paul zitten.

Paul!?

Ik kijk hem dodelijk aan. 'Rustig! Ik heb haar alleen gevonden.' Doet hij zijn handen omhoog. 'Ze.. Ze ademde niet meer!' Huilt Olivia. 'Het komt wel goed.' Zakt Mike neer bij Olivia. 'Ze is sterk.' Zegt Gabriël. Ze begint harder te huilen.

Noah en Jonathan rennen de hoek om. Ze komen hijgend bij ons staan. 'En?' Hijgt Jonathan. Dan komt Jace de hoek om rennen. 'En?' Hijgt hij. We moeten heel even lachen. 'Ze ziet er slecht uit.' Meld Paul. 'Of nou toen ik haar vond.' Olivia knikt. Liam, Mason en Tod komen aangerend. Iedereen kijkt Paul dodelijk aan.

Tod loopt meteen naar Olivia en troost haar ook. Dan stapt een dokter uit de kamer. 'En?' Zeg ik dan als eerste.

'Sara heeft een gebroken been. Gebroken ribben. En een gat in haar hoofd. Weten jullie wat er is gebeurd?' We schudden onze hoofden.

'1 Iemand mag naar binnen.' We kijken elkaar allemaal aan. 'Kayne. Kayne moet naar binnen.' Snikt Olivia. Zij is de enige die het nog weet van onze relatie. En wat mensen in de gangen.

Ik knik dankbaar naar haar. De rest knikken ook allemaal. Ik loop naar binnen en ze is aan het slapen. Haar been is omhoog getild en er zit verband om haar hoofd.

Ik ga naast haar staan en wrijf rustig over haar hoofd. 'Hey.' Zegt ze zwak. Ze opent zwak haar ogen. 'Hey.' Geef ik een kus op haar hoofd. 'Hoe gaat het?'

Ze kreunt als antwoord. Ik lach om haar en ga op een stoel zitten. 'Wat is er gebeurd?'

Ze wordt helemaal rood. 'Het is schamend.' Kijkt ze weg. 'Ik zeg het alleen als je het niet aan de rest verteld.' Zegt ze dan. Ik knik.

'Ik ben uh van de trap gevallen.' Kijkt ze weg. Ik moet lachen. Niet omdat ze is gevallen maar om hoe ze doet. 'Ik beloof het aan niemand te vertellen.' Zoen ik haar dan. 'Dankje.' Zoent ze me terug.

'Je moet rusten. Doe alsof je slaapt.' Ze knikt en doet haar ogen weer dicht. Ze begint te "snurken" ik schud lachend mijn hoofd en loop de kamer weer uit. Iedereen kijkt me bezorgd aan.

'Ze sliep.' Haal ik mijn schouders op. Olivia is gestopt met huilen en kijkt me doordringend aan. 'Wat zei ze?' Sist ze dan. 'Ze sliep.' Herhaal ik weer.

'Ze sliep niet!' Sist ze en ze staat op. 'Ze is mijn bestevriendin! Ik heb er recht op om te weten of het 1, goed met haar gaat en 2, WAAROM LAG ZE DAAR!?' Sist ze en schreeuwt ze.

'Mag ik niet zeggen.' Knipoog ik naar haar en ga zitten. Iedereen kijkt me boos aan. 'Wat? Ze wordt anders super boos.. en je weet niet wat ze gaat doen.' Olivia knikt begrijpend en gaat zitten.

Ze grijnst naar me. 'Je houd van haar hè?' Fluistert ze in mijn oor. Ik knik lachend. 'Gek.' Mompelt ze.

'Missen we iets?' Vraagt Jace lachend. 'Nee.' - 'Ja.' Zeggen we tegelijk. 'Olivia!' Sis ik. Ze glimlacht nep naar me. We horen wat tegen de deur aan komen. Noah opent de deur en er vliegt iets door de deur. Een elastiekje? Sara kijkt me lachend aan.

'Ik verveel me!' Zucht ze. Olivia rent naar binnen. We lopen achter haar aan. 'Je was dood. Tell me.' Slaat ze haar handen over elkaar. 'Ze is sterk.' Zegt Jace. 'Ik sterk? Je maakt een gr-' Ze sluit haar ogen en maakt de zin niet af. Ze begint dan keihard te lachen.

'Gek!'

========
Hey Peepz,
Heb ik gister een stukje geüpload? Kan niet meer herinneren anders 😂😂
Ciao.

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu