Hoofdstuk 11.

6.5K 282 81
                                    

{ Noah }

'Noah alsjeblieft.'

'Nee Daniël stop! Het is genoeg. Je vertelt nu wat er aan de hand is of ik ga weg!'

'Ze hebben pap en mam bedreigd.'

{ Daniël }

'Wat!?' Schreeuwt ze pist.

Flashback

'W-Wie ben jij?' Stotter ik als elfjarige. Ik loop tegen de muur aan in mijn kamer. 'Ik ben niemand, jij moet weg. Weg lopen en nooit terug komen. Anders gaan je ouders eraan. Daniël.' Hoe weet hij mijn naam!? 'J-Ja.' Dan gaat het licht aan en Noah komt mijn kamer inlopen. De man is weg. 'Wat is er Daniël?' Vraagt ze ongerust. 'Er is niks aan de hand.' Ik aai over haar bol en ze glimlacht. Ze draait zich om en loopt weg.

Heden

'Je deed het om ze te beschermen?' Ik knik. Noah kijkt me gebroken aan. In mijn gedachtes vergelijk ik de 7 jarige Noah tegen de 18 jarige. ze is erg verandert.

'Waarom vertelde je niks?' Er rolt een traan over haar wang. Ik stap dichterbij en veeg hem liefdevol weg. Ze trekt me dan in een knuffel en ik omhels haar terug.

{ Noah }

F*ck.
Ik ben in die jaren woedend op hem geweest. Maar hij deed het om mam en pap te redden.

'Het spijt me Noah.' Hij laat me los. Ik glimlach zwak naar hem. 'Familie is er om te vergeven.'

Hij glimlacht nu ook.

'Wacht dus even, dit is je broer waar we niks van weten?' Vraagt Chris. Ik bijt op mijn lip en knik.

'En nu?' Vraagt Tyler. 'O ja wacht even, Daniël dit is Chris, Caleb, Ian en Jonathan. Jongens dit is Daniël.'

Ze moeten even lachen. 'Dus Daan heb je een vriendin?' Daniël begint zacht te blozen. 'Ik ben eigenlijk verloofd.' Ik glimlach meteen. Ik omhels hem dan. 'Ze heet Hannah.'

*

'Dus toen kwam Jenna helemaal onder de chocolade bij ons en we belde Tyler op.' Lach ik. 'En Jenna bleek toen chocolade aan het smelten was.' Ik begin harder te lachen en Daniël begint te glimlachen.

De jongens zijn weg en wij zitten met ze tweeën in een café. Dan komt er iemand woest het café binnen komen en Daniëls ogen worden groot.

'DANIËL!' Schreeuwt ze. Ze gaat boos bij onze tafel staan en kijkt me woedend aan.

'Dit is niet wat je denkt.'

'Ga je vreemd?' Vraagt ze kalm. Ooh dat is Hannah. 'Jij bent vast Hannah, ik ben Noah Smith.' Ik steek mijn hand uit. Haar blik verzacht. 'Wacht.' Ze kijkt me vragend aan. 'Ja zusje van Daniël.' Glimlach ik. Ze neemt dan glimlachend mijn hand aan.

'Sorry dat ik jullie kwam storen ik ga we-' ik kap haar af. 'Kom erbij.' Glimlach ik. Ze glimlacht en komt erbij zitten.

'O f*ck!' Ik pak snel mijn telefoon en maak onverwachts een foto van Daniël. 'Wat was dat?'

'Jenna.' Ik stuur hem naar haar en zet eronder: " Jen! Hij is teruuug ❤️ ".

'Noah.' Zegt iemand hijgend. Ik draai om en Ian staat daar. 'Jonathan en Dominic.' Hij hijgt even. Ik sta direct op. 'Wat is er met ze?!'

'Ze.. ze zijn aan het vechten.' Hijgt hij. 'Sorry ik moet ga-' 'wij gaan mee.' Zegt Daniël meteen. Ik pak mijn jas en tas en we rennen Ian achterna nadat we natuurlijk geld achter gelaten hebben.

'Hier.' Dominic gooit Jonathan net tegen de stenen muur aan. De rest van de jongens proberen ze uit elkaar te halen.

Ik ren op Jonathan af. Dominic kijkt hem woedend aan maar zijn blik verzacht als hij mij ziet.

Ik buk neer en veeg het bloed bij zijn lip weg en schud hem zacht door elkaar. 'Noah.' Kreunt hij. 'Het komt goed.' Glimlach ik waardoor hij automatisch glimlacht.

Ik sta woedend op en veeg voor het effect mijn rokje af. Ik draai me op mijn hakken geïrriteerd om en kijk Dominic aan.

'Wat bezielde je!' Schreeuw ik woedend naar hem. Hij zegt niks en ik sla hem. 'Spreek!' Hij doet niks maar hij kan het doen. 'Dominic wou naar je toe gaan en duwde Jonathan daarvoor aan de kant.' Legt Tyler uit.

Ik zie dat Dominic een bloedneus heeft en al veel schrammen bij zijn voorhoofd.

'Waarom?'

'Ik wil jou.' Hijgt hij. Ik rol met mijn ogen. 'Alsof dat nog niet duidelijk was.' Mompelt Chris. Dominics hoofd draait met een ruk om naar Chris. 'Wat zei je!' Hij loopt woedend op hem af. Hij wilt hem aan de kant duwen maar ik heb Dominic al tegen gehouden.

Ik vloer hem en sta dan met mijn hak op zijn borst. De jongens kijken me vragend aan behalve Tyler. 'Je hebt het nog steeds.' Grijnst Tyler. Ik buk naar bij Dominic die pijnlijk op de grond ligt.

'Dominic waarom wil je me?'

'Noah heb je dat dan nog niet door!?' Zucht hij. Ik schud mijn hoofd. 'Ik kan niet slapen, ik kan niet eten, ik kan niet denken! Ik voel me vreselijk zonder jou. Ik ben verliefd op je Noah Smith.'

==========
Hey Peepz,
Oké ik heb al bijna 400 reads en voor iemand die al 12Duizend heeft is het niet veel maar voor mij wel dus TY!!
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu