22.

115 10 2
                                    

Komentirajte, nemojte se stidit <3 Hehe

Može i usputni ako hoćete hehe

Pozz, 

-Nela <3

Anna's P.O.V.

"Gledaj ovo.." Rekao je Ash koji je stajao pored prozora. Iako sam bila ne drugome kraju sobe, pored njega sam bila u manje od pola sekunde. Zgrabila sam poruku s prozora i odmah sam je otvorila. 

'Draga Anna, šaljem ti svoje pozdrave iz daleke zemlje. Odlučio sam ti dane do sljedećeg punog mjeseca dati slobodne zato što želim da uživaš svojih zadnjih mjesec dana normalnoga života prije nego što mi se pridružiš. Odlučio sam ne ostaviti svoje špijune blizu tebe jer ti vjerujem da ćeš doći na pravo mjesto kada bude puni mjesec. 

Tu dolje ćeš naći mjesto gdje trebaš doći i imat ćeš doslovno cijelu noć da se pojaviš. Smatraj ovo što sam napravio tvojoj prijateljici Nini kao upozorenje ili prikaz što će se dogoditi svima koje poznaješ ako ne dođeš. 

Veselim se našemu skorom susretu. 

Evan'

"Ugh, znala sam da je on u tome svemu." Vrisnula sam i odletjela sam dolje bacivši na pod od Ninine sobe poruku od Evana. Sjetila sam se onoga što su mi ostale djevojke koje su bile tamo rekle.. Krv bi trebala pomoći. 

Otvorila sam frižider i srećom bilo je dosta krvi za mjesec dana. Uzela sam 3-4 bočice, iako inače smijemo dvije dnevno, ali boli me briga. Više nema pravila, a svakako ćemo obje uskoro početi ubijati tako da nema potrebe da se suzdržavamo. 

Doletjela sam gore i ugledala sam Asha kako čita poruku od Evana. Ignorirala sam ga i došla sam do Nine i pokušala sam joj kapati krv po usnama. Ubrzo sam vidjela da reagira pa sam slijevala malo više niz njene usne. Ubrzo je lagano otvarala oči.

Pokušavala je govoriti, ali nije joj uspijevalo baš. "A.. Ann.." Malo sam je pogladila po glavi s drugom rukom i dala sam joj topli prijateljski osmijeh. 

"Shh, sve će biti dobro, samo pij.." Rekla sam mijenjajući bocu jer ova je bila gotovo prazna. Bez ikakvih problema je ispila i drugu bocu. 

"Anna što se dogodilo? Zašto sam izgubila svijest?" Upitala je panično.. Opet sam je ušutkala i dala sam joj i treću bocu. Već tada je mogla sjesti i razmišljati puno normalnije, tako na nas djeluje ljudska krv. Za razliku od životinjske, puno je jača i boljega okusa. 

"Postoji biljka koja baš i nije dobra za vampire i Evan te je dobro napunio tom biljkom. Sigurno nije očekivao da ću ja znati što treba." Izgledala je začuđeno, a onda joj je Ash dao Evanovo pisamce da se uvjeri. U tome se trenutku zamislila..

"Da, sjećam se. Napao me i kada me uhvatio rekao mi je da se ne bojim i da me ne želi povrijediti. Zatim je rekao da moram poći s tobom na puni mjesec. Mislim da mi je htio narediti da to napravim, ali zaboravio je da imam štit." Nažalost Evan može upravljati i nama ostalim vampirima kao što mi ostali možemo upravljati ljudima. 

"Upravo zato ćeš ti doći sa mnom tako da on pomisli da je sve po njegovome planu.. Naravno, samo ako želiš." Klimala je glavom. Izgledala je kao da će zaplakati, ali se suzdržala.

"Htjela sam ja poći jučer za tobom, ali Nikki me nije puštala. Stavila je čaroliju na svoju kuću da ne mogu izaći." Nasmiješila sam se. Eh, da je sreće to bi češće radila. 

"Imala je i pravo, ja i Ash smo se sami izvukli, a tebe bi možda Ash ugrizao pa bi bilo svega i svačega.." Rekla sam joj pomalo tužno. "Ali eto, sljedeću put ideš kada će biti još opasnije.. Nisam sigurna tješi li te to imalo, ali dobro.." Nasmijala sam se.

"Hehe, tješi.." Svo troje smo se nasmiješili, ali kada mi je palo nešto na pamet prestala sam se smijati. 

"Kada je Evan došao ovdje?" Upitala sam je pomalo čudno zato što sam pomislila da je mogao doći i do mene te vidjeti mene u to vrijeme da vidi što radi. Do nekog vremena nemam brige, ali poslije toga se već moram brinuti.

"Kada je tek izašlo sunce, oko pola 7 ujutro. Poslije toga je otišao." Klimnula sam glavom.. To je dobro, znači sve da je svratio, osjetila bih misli a ako je došao vjerojatno je mene vidio kako plačem za vukodlakom ili spavam na njegovu tijelu.

"Ti se sada odmaraj, popij još malo ako ti treba, ali nemoj pretjerivati. Ubrzo te vodim negdje." Nasmiješila mi se, a zatim sam zajedno s Ashom izašla. "Penji se.." Rekla sam mu smijući se i odletjeli smo natrag u moju kuću u kojoj sam zapravo zatekla nekoga. Doslovno ni mame ni brata nikada nema. 

"Hej Anns, kako ti je bilo kod Nikki sinoć?" Upitala me. "Jeste se zabavile?" Klimnula sam glavom. "Mi idemo gore.." Promrmljala sam te sam zajedno s Ashom otišla gore. To njoj ne smeta, kada dovodim muške, što mi mogu? Vampir sam. 

Ash i ja smo pričali cijelo vrijeme, ali o manje važnim stvarima jer su nas mogli čuti moji ukućani. Ne želim barem njih upletati kada već moram uplesti ostatak ljudi koje volim. "Anna, Ash.. Večera!" Čuli smo deranje i ja i on, toliko je glasna. 

Skupa smo sišli, a dočekalali su nas hamburgeri i krv. "Mogu i ja jedan hamburger?" Pitala sam s osmijehom. Klimnula je glavom i toplo je potvrdila. Dovršila sam ono što sam imala od krvi, a onda sam pojela i jedan hamburger. "Ash možeš li ostati ovdje? Željela bih popričati s majkom nasamo." Rekla sam fino, a on se naravno složio. 

Zajedno s njom sam otrčala daleko u šumu, ali ne previše da nas nebi čekali previše dugo. "Znači saznala si?" Upitala me. "Kako si saznala?" 

"Evan, Nikkina knjiga budućnosti.. Kako si ti znala?" Upitala sam čudno. 

"Rodila sam te dok sam još bila čovjek, a otac ti je bio vampir. Ima još takvih cura kao ti, ali samo je jedna izabrana. I Nina je tako rođena, ali nije bila toplokrvna. Samo si ti toplokrvna." Rekla je uzrujano. "Sada mi reci, jeli Ash vukoldak?" Klimnula sam glavom. 

"Zašto mi nisi prije rekla za to?" Upitala sam pomalo iznervirano. "To je nešto što sam trebala znati." Rekla sam oštro. 

"Nisam nikome živome rekla, ni tebi, a jedinu osobu koja  je znala sam ubila." Moj otac, ali on je htio mene ubiti pa mi nije žao. "Pokušavala sam te zaštititi, čuvala sam tajnu od svakoga, pa čak i Evana.." Klimala sam glavom, a onda sam je zagrlila. 

"Nema veze, idemo. Trebamo se vratiti." Složila se sa mnom i već za par sekundi smo bile ispred gdje nas je, blago rečeno, dočekalo iznenađenje.. 

Fight For UsWhere stories live. Discover now