23.

100 11 3
                                    


A/N

Nastavak je trebao doći ranije, ali ja sam pametna i zaboravila sam poz. Haha

UGLAVNOM, Nadam se da vam se sviđa.

Također se nadam da ćete pogledati moju novu priču THE IRWIN BROTHERS. Radi se o dva brata, Anthony i Ashton koji su blizanci i stvarno sam ponosna na nju. Hehehhe. Čitajte pls.

**SHAMELESS SELF PROMOTION**<3

Volim vas puno,

-NelaIrwin<3

Anna's P.O.V.

"Anna, tko su ove djevojke i što rade ovdje? Zašto ti tako sliče..?" Upitala me tiho majka.

"Uđi unutra, ja ću ovo riješiti. Nije ništa opasno." Rekla sam joj s osmijehom na što je lagano klimnula glavom i brzo je uletjela unutra. "Zašto ste tu? Zašto niste pobjegle?" Upitala sam ih znatiželjno.

"Hoćemo ti pomoći." Rekla je Martha, koja je očito uvijek bila glavna među njima. Da, to su bile cure koje su sa mnom bile zatvorene od strane Evana. Izgleda da je pobrao sve koje imaju plavu kosu i rođene su od majke koja je bila čovjek tijekom poroda i ocem vampirom.

"Ne trebate i vi umirati radi mene. Već je dovoljno ljudi u opasnosti." Rekla sam odlučno i ponosno sam digla glavu u zrak kao pravi vođa ovoga vampirskoga čopora nas 'poluvampira.' Prizor je bio pomalo magičan.

"Imamo dug prema tebi. Dugujemo ti to što smo napokon slobodne i imaš nas u borbi protiv Evana." Rekla je Martha odlučno. Osjetila sam Ashove misli, kao da nas je promatrao s prozora ili tako nešto.

"Ako vas budem trebala, doći ću po vas. Može tako?" Martha se nasmiješila i prišla mi je te mi je pružila ruku. Prihvatila sam ruku i nasmiješila sam joj se.

"Znaš gdje me možeš pronaći." Klimnula sam glavom i u trenu oka su nestale, sve do jedna. Samo su isparile, a ja sam ušla u kuću. Tamo su me svi dočekali s pitanjima, pa sam im odmah odlučila sve objasniti.

"Evan ih je držao zatvorene. Svaki put je dovodio novu misleći da je ona odabrana, ali zapravo nije bila. Oslobodila sam ih i sada su vezane za mene zbog zahvalnosti. Žele mi pomoći, a ja sam ih rekla pozvati kada mi budu trebale." Rekla sam odlučno. Moji su ukućani bili zbunjeni, ali Ash je znao točno o čemu sam govorila. "Dođi Ash, otpratit ću te kući." Rekla sam, a zatim smo izašli iz moje kuće.

"Znam te djevojke, poznat mi je miris. Bile su ondje onu večer.." Klimala sam glavom. "..I zbog njih sam pokušavao razbiti onaj zid od tamnice svaku večer." Nasmijala sam se, pa da. Svaki vukodlak lovi vampire i želi ih ubiti.

"A one nisu mogla pobjeći zbog tebe." Nasmijala sam se. "Idemo negdje.." Promrmljala sam i skupa smo laganim korakom otišli u obližnji park. Treba se pomalo opraštati od njega pošto ubrzo putujem s Ninom. "Faliti ćeš mi kada odem s Ninom."

Uzdahnuo je i samo me zagrlio vrlo jako. "I ti ćeš meni, želio bih poći s vama." Rekao je tužno.

"Voljela bih da te mogu povesti, ali znaš i sam da bi nas samo usporavao jer nisi brz kao mi." Rekla sam tužno. "Ovako ćemo mi to riješiti, a ti ćeš biti bez brige." Rekla sam s osmijehom prolazeći svojom rukom kroz njegovu kosu.

"Definitivno neću biti bez brige." Rekao mi je s nekim tužnim osmijehom. "Ali eto, to je tvoja odluka.." Prekinulo ga zavijanje koje se čulo. "O Bože.." Promrmljao je i nastavio je slušati, a i ja s njime.

"Što bi sada to trebalo značiti?" Upitala sam ga pomalo čudno. "Zašto zavijaju? Jeli opet imate ono vijeće ili tako nešto?" Upitala sam pomalo čudno, ali odgovor je bio ne.

"Osjećaju da se bliži vrijeme rata i nemira. U strahu su da nećeš uzeti stranu mira između zaraćenih strana jer doslovno nemamo šanse pored vas ako nije puni mjesec." Klimala sam glavom.

"Možda bi me željeli ubiti, ako je tako." Promrmljala sam.

"Naravno da ne. Znaju da ako te ubiju, Evan će ih pokositi sve do jednoga. Umjesto toga, žele te pridobiti tako da odabereš nas." Rekao mi je prijevod ovih zavijanja. Zašto je cijeli moj život ovako kompliciran?

"E pa, mogli bi smo im olakšati." Uzela sam ga za ruku i bacila sam ga na svoja leđa te sam potrčala do onoga mjesta gdje smo bili neki dan. Moje najdraže mjesto iz djetinjstva i tajno mjesto za sastajanje vukodlaka. Doslovno su se zaprepastili kada su me ugledali, a Ash je gledao u mene kao da će me ubiti zbog ovoga. "Zovem se Anna i izabrana sam." Rekla sam uzdignute glave.

"Bravo Ash, rekao si joj za naše mjesto sastajanja." Rekla je prkosno ona Sarah od prije neki dan.

"Kao prvo, ovdje dolazim od djetinjstva. Kao drugo, neki dan sam vas slučajno vidjela ovdje. Kao treće, svakako bih vas pronašla jer imam dar čitanja misli." Rekla sam i ja pomalo prkosno.. Ako može ona, mogu i ja. "Nemam mnogo vremena, uglavnom na puni mjesec biram vas i to se neće promijeniti. Sada me ispričajte, trebam se pripremati." Prišla sam Ashu, zagrlila sam ga, a onda sam u jednome treptaju oka nestala.

Nakon minutu ili dvije sam već bila u kući i smišljala sam svoje sljedeće poteze. Usput sam poslala i Nini poruku da dođe te je bila tu za nekih par minuta. "Što radimo?" Nije ni ušla, a već se htjela baciti na posao.

"Ništa za sada, samo se pakiramo. Već sutra idemo na put i moramo biti spremne." Klimala je glavom.

"Mislim da je sve što trebamo vampirska hrana, a ti ćeš sebi ljudsku nabavljati sama." Klimala sam glavom. "Možda nekoliko komada odjeće da budemo u svježem." Klimnula sam glavom. U našemu dubokoumnom razmišljanju nas prekida poruka od Nikki.

'Sutra, 7 ujutro kod mene.'

'Može'

Vratila sam joj istoga trena poruku, a zatim sam se zajedno s Ninom nastavila spremati za sutra. Obje smo bile poprilično nervozne i to je pomalo utjecalo na nas, ali ipak smo bile sretne jer smo obje ovo smatrali kao zbližavanje prije početka kraja...

Čitajte THE IRWIN BROTHERS heheheh <3 <3 <3

MORE SHAMELESS SELF PROMOTION <3

Fight For UsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ