2.

39 2 0
                                    

Fredag 9/6 - 21.37

Vi anlände till festen hos Charlie tidigare än planerat tack vare Tobbe som körde förbi med sin bil. Det tar typ 5 minuter med bilen från mitt hus så han räddade oss från en 30 minuter lång promenad. Det var redan fullt ös när vi kom dit och klockan hade inte ens slagit 10. Jag klev ur bilen med Erika tätt bakom mig. Musiken spelades högt inifrån Charlies hus och jag kände hur blodet började pumpa i mig. Jag hade inte festat på två veckor så jag var sjukt taggad. Jag vände mig om och kollade på Erika med ett stort leende på läpparna.

"Nu jävlar ska vi festa!" jublade jag och sträckte upp händerna i luften. Erika skrattade och slängde en arm över mina axlar. Tobbe anslöt oss och vi började gå uppför trapporna till Charlies enorma hus. 

"Fyfan vad full jag ska bli!" skrattade Tobbe och jag stämde in i skrattet tillsammans med Erika.

Dörren öppnades innan vi ens hann fram och ut snubblade en tjej som redan var så full att hon knappt kunde stå på benen. Efter henne kom två andra tjejer som måste varit minst lika fulla. Inne var det packat och varmt.

"Eeeeyyy!" ropade Charlie över musiken och alla rop och skratt. Han kom fram till oss med två ölburkar i händerna.

"Vad sena ni är!! Festen började ju fan för länge sen!" ropade han sluddrigt och tryckte en av ölburkarna i handen på mig och den andra i Erikas. Han kramade om Tobbe som bara kollade på oss och himlade med ögonen innan han kramade om sin bästa vän.

"Kom igen!" sa jag högt för att överrösta musiken och tog tag i Erikas arm. Vi gick ut i vardagsrummet, öppnade våra ölburkar och drack.

Vi hoppade i takt med musiken, sjöng tills våra halsar sprack, drack tills vi spydde och upprepade allt igen. Men jag älskade det. Någon satte Hov1 på shuffle och alla började sjunga med till "Gråzon" även fast ingen var nykter nog för att komma ihåg texten. Jag la ena armen om Erikas axlar och vevade med min plastmugg i luften. Den var fylld med någon blandning av vodka och någon läsk, men vilken har jag ingen aning om. God var den iallafall inte.

"Vi är i en gråzon älskling
Är det alltid fel att älska dig?
Vi kunde bli så stort älskling
Sen så lärde jag känna dig"

Alla sjöng med och vevade med armarna.

"Och du sa, du sa, du sa
Du kommer alltid att älska mig
Men vi är i en gråzon älskling
Så det är kanske fel att älska dig"

Jag jublade högt och drack en klunk av vodka blandningen. Efter ett tag gick jag ut mot köket för att ta en kort paus och dricka något annat som inte innehöll alkohol. Jag öppnade alla lådor men insåg sen att jag bara kunde använde min tomma plastmugg för att hälla vatten i. Jag fnittrade åt min egen dumhet och fyllde plastmuggen med vatten. Jag drack säkert tre stycken fulla glas innan jag ställde ner plastmuggen och beslöt mig för att det fick räcka med vodkan nu för att tag. Jag drog upp håret i en hästsvans och kände hur svetten nu började tränga sig fram i pannan. Jag snubblade ut mot vardagsrummet och krockade med Tobbe.

"Vafan göru här?? Festen är ju där, kom igen!" skrattade han och drog med mig ut på dansgolvet igen. Vi dansade till "Där jag hänger min hatt" av Norlie & KKV och Erika trängde sig fram för att nå oss.

"Olivia!" ropade hon och jag vände huvudet åt hennes håll.

"Min fvcking baaabe!" svarade jag henne och kramade om henne då hon nådde oss. Hon log stort mot mig och jag kände på mig att det var skvaller på gång.

All that glitters isn't gold | f.sOn viuen les histories. Descobreix ara