20.

32 3 3
                                    

Måndag 19/6 - 11.23

Jag vaknade ganska tidigt, runt 9 tiden, men låg i sängen i minst en och en halvtimme innan jag klev upp. Ni vet när man vaknar och ser att man fått mens och livsglädjen bara försvinner? Det hände mig den morgonen. Med en suck klev jag upp, lindade en handduk runt min kropp och gick mot badrummet. Det är alltid skönt att ta en dusch på morgonen, man känner sig genast mycket piggare och får mer energi. Efteråt drog jag på mig en svart hoodie med dragkedja och ett par göra mjukisbyxor för jag hade inte planerat att gå ut idag. Mamma hade redan lämnat då jag kom ner för trappan och in i köket. Jag bredde två mackor och gick och satte mig i soffan för att sätta på Netflix. Jag har varit beroende av 13 reasons why på senare tid, men det går väldigt segt framåt och jag har typ aldrig tid att kolla. Jag satte på avsnitt 5 och började äta mina mackor. Min mobil surrade på soffbordet 15 minuter in på avsnittet. Jag kollade på den och såg att Felix ringde på FaceTime. Jag svarade och möttes av Felix's otroligt snygga ansikte. Han hade en svart keps på sig och huvan av samma hoddie som han bar kvällen vi träffades över huvudet.

"Heeey!" sa han med ett stort leende och jag skrattade.

"Hej Felix! Vad händer?" frågade jag och slängde en snabb blick på mig själv i kameran. Mitt hår var fortfarande blött och jag såg blekare ut än någonsin och tänkte att jag måste sola mer.

"Inte mycket, är här med Enestad" sa Felix och riktade kameran mot Oscar som satt med huvudet vilandes i handen och en rolig min.

"Hej Oscar" sa jag med ett skratt och han mumlade bara till svar.

"Ja, Oscar är lite frånvarande idag!" log Felix och jag skrattade

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Ja, Oscar är lite frånvarande idag!" log Felix och jag skrattade.

"Jag märker det. Vad gör ni då?"

"Vi är i studion just nu. Omar jobbar med låten och vi är här som stöd eftersom han inte klarar av det här själv" berättade Felix och Omars protester hördes i bakgrunden. Felix kollade mot honom och skrattade vilket jag stämde in i.

"Vad gör du då? Har du duschat?" frågade Felix och kisade med ögonen mot skärmen. Jag nickade och började berätta om min morgon. Jag känner att jag kan berätta sånna här saker för Felix, det känns inte pinsamt eller något jag ska skämmas över. Felix nickade och lyssnade utan att dra på munnen.

"Fan, det suger" sa han då jag berättat klart och jag skrattade lite

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Fan, det suger" sa han då jag berättat klart och jag skrattade lite.

"Du skulle bara veta!" suckade jag och Felix log.

"Vad gör du nu då?"

"Kollar på 13 reasons why" svarade jag och Felix höjde ögonbrynen.

"Den serien kom ju ut för ett bra tag sen och du kollar på den nu?" sa han och jag skrattade.

"Vadå? Är det något fel med det eller? Måste man kolla på serier direkt när dom kommer ut?" sa jag till försvar med glimten i ögat.

"Nej absolut inte! Jag bara säger att det var hysteri om den där serien i början av våren, men du håller fortfarande på" sa han och jag log.

"Felix Sandman, varför ringer du mig såhär tidigt en måndag?" frågade jag misstänksamt och Felix ryckte på axlarna.

"Ville bara höra hur läget var. Hur mår du?" frågade han och jag log.

"Bra. Trött och gråtfärdig som alltid när jag har mens, men bra. Hur är läget själv? Vad gjorde du igår?" frågade jag och Felix tog ett djupt andetag.

"Jag mår superbra, det känns som att det kommer bli en bra dag" sa han glatt och jag log. "Jag gjorde typ ingenting igår. Jag har ju sovit hos Oscar från lördag till idag så jag saknar ju Lidingö litegrann."

"Lidingö saknar dig med" log jag och Felix skrattade.

"Är det ditt sätt att säga att du saknar mig eller?" frågade han och jag ansträngde mig för att inte rodna.

"Kanske" svarade jag och blinkade flörtiga med ena ögat, något jag typ aldrig gör. Felix log och bet sig i läppen i brist på att säga något, vilket är ovanligt för honom. Felix är en väldigt pratglad person så när han inte har någon comeback man att man sagt något... speciellt.

"Jag tänkte fråga dig en sak!" sa han och jag log. Jag gillar frågor, jag gillar att svara på frågor för det blir så personligt. Felix vill veta vad jag tycker, eller hur jag känner. Jag känner mig meningsfull. Felix gick ut ur rummet medan han babblade om att han velat fråga det ett tag men inte haft tid och jada jada jada.

"Kom till saken Felix!" skrattade jag då han fortsatte försöka förklara varför han inte frågat innan.

"Jag hoppas du inte är bokad imorgon kväll?" sa han frågande och jag skakade på huvudet.

"Bra! För jag hade typ tänkt att vi kunde äta middag tillsammans, som en dejt

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Bra! För jag hade typ tänkt att vi kunde äta middag tillsammans, som en dejt...om du vill?" sa han och log. Jag funderade en kort sekund, även fast jag redan hade svaret kvart för mig i huvudet, men man vill ju inte verka desperat.

"Gärna" svarade jag och Felix leende växte sig större. Vad gulligt att han gick ut från studion för att fråga mig det. Jag undrar om han pratat med killarna om mig, eller kanske var det anledningen till varför han ville gå ut och prata?

"Okej, bra! Du hade inget val egentligen, men..." sa han och jag avbröt honom med mitt skratt och han stämde in. "Jag måste tillbaka nu, så vi hörs imorgon."

"Ja det gör vi" sa jag och kände mig lite ledsen över att samtalet redan gick mot sitt slut.

"Puss puss" sa Felix med ett leende och jag skakade på huvudet med ett leende.

"Puss puss" sa jag med ett skratt och Felix's leende ansikte försvann från skärmen. Jag kände med ens hur ensamheten la sig i rummet, men jag hade fortfarande ett leende på läpparna. Felix och jag är officiellt något mer än bara vänner, för vad jag vet så går inte vänner på dejt. Inte på sånna här dejter.

All that glitters isn't gold | f.sNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ