14.

32 3 0
                                    

Torsdag 15/6 12.34

Gillas av omarrudberg, oscarenestad, erikalevander och 203 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av omarrudberg, oscarenestad, erikalevander och 203 andra

felixsandman : you make me weak

Visa alla 24 kommentarer
oscarenestad : hej du är söt
felixsandman : @oscarenestad *snygg

För 1 h sedanVISA ÖVERSÄTTNING

Torsdag 15/6 16.58

Dagen hade inte varit speciellt bra. Allt började med att jag vaknade klockan tolv mitt på dagen eftersom jag inte kunde få någon sömn inatt. Sedan ringde mamma från jobbet och sa att jag skulle bli tvungen att laga middag till oss två eftersom hon kommer hem vid åtta och orkar då inte fixa med maten. Eftersom vi knappt har någonting i kylen blev jag tvungen att ta mig in till centrum för att handla. Sen tappar jag såklart matkassen på bussen så allt ramlar ur och jag skämmer ut mig inför alla på bussen. Felix har inte ringt än. Vad hände sen? Jo, Erika smsade att hon hade blivit sjuk så hon kunde inte komma över ikväll eftersom vi hade planerat att sova över här.

Jag började packa upp matvarorna och ställa in dom i kylen. Med trötta armar och ben sträckte jag mig för att nå luckan ovanför kylen där pastan ska stå, men det slutade med att jag fick ta en stol för att nå. När allt var inpackat suckade jag lättat och gick ut i vardagsrummet. Med en duns landade jag i soffan på mage och började rastlöst bläddra genom kanalerna på teven. Jag kunde höra ett svagt surrande och stängde av teven. Med en suck lämnade jag soffan och hasade mig ut i köket där min mobil låg. Namnet som lystes upp gjorde min dag tusen gånger bättre.

"Tack för att du ringer mig denna dåliga dag" svarade jag och log stort när han svarade.

"Folk brukar kalla mig räddaren i nöden." Man kunde höra på hans röst att han log.

"Jag tycker folket har helt rätt" svarade jag och Felix skrattade.

"Vad gör du då?"

"Inget speciellt, har fett tråkigt" svarade jag och slängde mig på soffan igen.

"Vill du hitta på något?" frågade han och fjärilarna i magen fladdrade lyckligt.

"Visst! Om du vill kan du komma hit? Jag skulle behöva lite hjälp att laga middag + min mamma är inte hemma" föreslog jag och han tyckte det lät som en bra idé, men insisterade på att stanna på middag vilket jag inte kunde säga nej till.

&

"Men okej, vi ses om 30 minuter då" skrattade jag fram efter ett 15 minuters långt samtal med Felix.

"Vi gör det" svarade han och jag log.

"Bye" sa jag och vi la på. Jag hade ett leende på läpparna då jag sprang upp för trappan och satte på mig lite bekvämare kläder än jeans och en åtsittande långärmad. Med mjukisbyxorna på benen och T-shirten på överkroppen satte jag även upp håret i en hästsvans. 30 minuter hade aldrig känts så långt. Jag rullade deon under armhålorna för att fräscha upp mig lite och gick sedan för att borsta tänderna. Jag håller alltid på såhär när en kille kommer över, speciellt en kille som jag kanske gillar.

All that glitters isn't gold | f.sDär berättelser lever. Upptäck nu