8.

32 2 0
                                    

Lördag 10/6 - 14.54

Vid det här laget hade vi ätit klart för ett tag sen, så vi satt bara kvar och pratade om smått och gott. Riktigt mysiga killar. Jag kände mig hemma med dom, som om jag känt dom hela mitt liv.

Min mobil på bordet plingade till och en notis från snapchat syntes på hemskärmen. "Erika babe Levander" stod det och jag låste upp telefonen för att se vad hon skickade. Det var en slarvig selfie tagen från den bästa vinkeln någonsin; underifrån.

"What is you doing hoe" hade hon skrivit och jag dubbelklickad på hennes namn. Jag vinklade selfiekameran åt Felix's håll, vilket han märkte och log därför stort. Jag skrattade och tog fotot.

"Fint" påpekad jag och Felix nickade leendes som svar.

"Hänger med den här och hans vänner" svarade jag henne och skickade.

"Lägg till ramoschesthair" sa Omar och jag tittade upp från telefonen med en grimas fastklistrad på ansiktet.

"Ramoschesthair? Really?" sa jag frågande och han nickade. Jag ryckte på axlarna och sökte upp honom. Okej, hur konstig Omar än verkar la jag till honom. Jag kollade upp på Oscar och tittade fundersamt på honom.

"Låt mig gissa. Fluffyunicornbabyhair?" sa jag och Oscar skrattade men skakade, till min besvikelse, på huvudet.

"Bara oscarenestad" sa han och skrattade igen. Jag la till honom också och vände mig mot Felix. Han höjde på ögonbrynen med ett utmanande leende på läpparna.

"Säg inte att det är strangerdanger" sa jag och han skrattade, med tanke på att jag knappt känner honom och namnet var väldigt passande.

"Felixsandman" sa han och jag suckade.

"Så tråkiga namn! Omar var ju ändå lite kreativ i sitt tänkande" sa jag och Omar nickade tacksamt mot mig med ett leende på läpparna.

"Aha, men vad heter du då? Pinkglitterfancynacysuperbanana eller vadå?" sa Felix till sitt försvar, dock väldigt oseriöst, och jag började skratta.

"Nej, vem tror du jag är? Jag heter faktiskt odahlin3" sa jag och Oscar höjde ögonbrynen.

"Var 1 och 2 upptagna eller?"

"Väldigt roligt, babyhair. Nej, det kom bara upp som förslag så jag tog det" sa jag och log. Oscar skakade på huvudet åt det smeknamn jag givit honom.

"Och du kallar oss okreativa?" sa Felix och vi alla skrattade.

&

Kort kapitel, förlåååt :( men jag lägger upp nästa såfort jag skrivit klart det<333

All that glitters isn't gold | f.sOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz