Ü.K: Bölüm 1- Elveda, CTKD...

13.6K 551 356
                                    

Günaydın, iyi öğlenler ve iyi geceler; Her neredeyseniz... Şimdi, sizlere şartlarımızı anlatıyorum;
-Kitabı yarıda bırakıp gitmek yok.
-Bu kitap, sizlerde bağımlılık yaratırsa beni dava etmek yok.
-Kitabın ilk kelimesini okuduğunuz andan itibaren bu aileye girmiş olacaksınız ve bu aileden çıkış yok!


Multide şirin bir Defne var... (Bir de havalı sıfatımız var:)
İyi okumalar

"Defne! Haydi! Kalksana artık! Kahvaltıyı kaldıracağım bak! Aç kalırsın bana ne? Sucuklu yumurta yapmıştım oysa ki..." Birisi sucuklu yumurta mı dedi?

Çita gibi kalkıp yatağımı topladım, (aksi takdirde nah bana sucuk) ardından da yemek masasına kurbağa gibi atlayıp ayı gibi ses çıkardım. Eh, kurt gibi de yemeye başladım... Abimle beraber annemin bana ayırdığı sucukları yeme kavgası yapıyorduk. Abimi seviyorum... O benim için abiden fazlasıydı, ikiz gibiydik. Birbirimize benzediğimiz de söylenir ama ben pek de inanmıyorum. 😒

Sucuk bittikten sonra anneme biraz daha dilendim ama daha fazla sucuk yapmadı... 😡 Ben de sonunda pes ederek terliklerimi yerde sürterek odama geçtim. Yatağımda bağdaş kurup bilgisayarımı aldım, While You were Sleeping dizisinde kaldığım yeri açtım ve izlemeye devam ettim. Bir yandan Capri Sun'umu içerken, bir yandan da dizimi izliyordum. Tam da savcım işini halledebilmek için sorguya çekmişken odama bir öküz daldı! Öküz dediğime bakmayın, abim o benim nfmfmfm

Karşıma, smokinli adam edasıyla oturdu ve konuşmaya başladı;
"Defne, abiciğim... Bu sene, hareketli bir yaz tatili yaşamak ister misin?"

"Hayır." Cevabım netti, bütün bir yılım; mezun olup bu güzel anın tadını yaşamak istemekle geçti! Neyin nesinden bahsediyordu bu?!

"Ama babamız senin için çok güzel bir yaz okulu bulmuş..." Yine mi o adam? En son annemi aldatıp bu evden gitmişti! Ah, bir de çocuğu vardı değil mi? Unutmuşum, benim hatam.

"Bana ne? Şimdi izin verirsen, dizimi izlemek istiyorum."

"Defne, annem de gitmen taraftarı... Yarın akşama kadar alacakların hazır olmalı..." Sessizce odamdan çıkmıştı... Sesinden anlıyordum, acı çekiyordu. Ben'den ayrılmayı istemiyordu! Beni, benden daha çok seviyordu o!.. En çok da bu acıtıyor desem?

Dizimi izlemeye devam ettim. Sonrasında aklıma bizimkiler geldi. İyiler miydi ki? Elime telefonumu aldım ve mesaj yazdım;

Only You (Grubun adı)

Defne: Günaydın gençler ve daima genç kalanlar!

Kemal: Sonra da Semih Hoca'ya platoniksin dediğimizde biz suçluyuz aq

Eda: Aynen 😒

Nehir: Rahat bırakın kızı. Aşık olsa söylerdi

Samet: Sen sus Samiye!

Sümeyye: Yazmamıştım ki gerizekalı 😏 Neyin kafası?

Samet: Sen git Emirhan'a!

Emirhan: Yuh lan! Konu bana Nasıl geldi?

Defne: Samet kafası işte dldllfmf

Emirhan: Aynen cmcmxm

Samet: Ağlayın!

Defne: Mal 😒

Sınıfımı seviyorum... 8/A 🖤

Tam yatağıma oturacakken, bi bakıma aslında oturmuşken abim içeri daldı ve karşıma geçti.
"Bu yaz için bir planın var mı," dedi.
"Elbette, CTKD sistemi."
"Sence de Capri Sunlı, telefon ve Kore dizilerinin biraz daha az olacağı bir tatil iyi olmaz mı?"
"Hayır" Bu bir soru dahi değildi ki?!
"Babamız," dediğinde ona tepkisizce baktım. Benim hayatımda öyle biri yoktu, olmayacaktı da...
"Bu yaz senin için bir kamp bulmuş, annem de bu kampı çok beğenmiş, yani kısaca bu yaz biraz ayrılacağız. Bu akşam otobüs kalkıyor. Hepsi iyiliğin için..."
dediği şeyle hem küçük hem de büyük dilimi yutmuştum sanırım... Gidiyor muydum? Evimden mi kovuldum şimdi ben? Hem de benim iyiliğim (!) için!
İyi, tamam o zaman, istenmediğim yerde durmam!

Abimi odamdan kovup hızlıca eşyalarımı toplamaya başladım. Siz kimsiniz de beni buradan kovuyorsunuz, sizinle kalmak isteyen kim ki zaten?

●●●●●●●●●

[OTOBÜS]

Telefonumdan rastgele bir şarkı açtım, "I need your love"


Ben böyle göz yaşlarımı dökerken yanımdaki de mendil uzattı. Teşekkür ederek aldım. Bütün bir yol ağladım. Onun bende ki yeri apayrıydı, özeldi benim için. Umut, gerçekten insanı hayatta tutan tek varlık...

Kampa gelmiştik. Aslında çok da sıcak değildi. Tabii ağaçlık alan olunca... 2 kişi 2 kişi kulübelerde kalacakmışız. Aslında bu kamp İzmir'de de varmış ama annemler beni buraya gönderdiler. Bu kamp, Ege, Akdeniz, ve İç Anadolu'da yapılıyormuş.

Ben İrem diye bir kızla kalıyormuşum. Saçları çok güzel. Güneş'te kızıl, gölgede açık kahverengi oluyor. Biraz titiz, anlaşır mıyız bilemem; ben biraz değil, aşırı dağınığımdır da xbxnnx

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\|/////////////////

SELAM HSBSBDHD

Sizi seviyorum~

Hadin, bakam bb

Üşenme Kampı|✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin